Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για πειτε εσεις οι ειδικοι των tv box

https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX9-PRO-Android-7-1-2-Amlogic-S912-3GB-32GB-TV-Box-386820.html?utm_source=newsletter

αξιζει για αγορα εως 50 ευρω?

Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια σχεδόν σε όλα, το sw κάνει την διαφορά και η υποστήριξη.θα δίνει αναβαθμίσεις η εταιρία ή είναι οεμ; το παίρνεις και βλέπεις.κακώς Ρωτάς γιατί είσαι ειδικός

Δημοσ.

Στα tv box δεν θυμάμαι να είπα ότι είναι ειδικός

Βασικές γνώσεις έχω μετά από μερικά tv box που έχω αλλάξει.

Κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω επειδή έχει ένα 50αρικο και βλέπουμε. βέβαια θα το ψάξω λίγο ακόμα πριν πέσει παραγγελία

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω επειδή έχει ένα 50αρικο και βλέπουμε.

Κοιτα 50 βλεπεις τωρα ..... απο οτι εχω δει το geek δεν εχει καποιο τροπο αποστολης που αποφευγεις τους τελωνες και τους φαρισαιους .......

Δημοσ.

Κοιτα 50 βλεπεις τωρα ..... απο οτι εχω δει το geek δεν εχει καποιο τροπο αποστολης που αποφευγεις τους τελωνες και τους φαρισαιους .......

οντως για geek δεν εχουμε κατι να αποφευγεις τελωνειο όπως με gear και banggood 

οποτε μαλλον θα αγορασω από αλλου.

Δημοσ.

οντως για geek δεν εχουμε κατι να αποφευγεις τελωνειο όπως με gear και banggood 

οποτε μαλλον θα αγορασω από αλλου.

61€ βγαίνει απο Banggood με priority, και 45€ απο GB (κουπόνι GBTX9P11) απο GB χωρίς επιλογή για Priority όμως. Καλύτερα Banggood και σίγουρα.

Σας μηχάνημα φαίνεται αρκετά καλό. Δεν έχω ξαναψωνίσει τανιξ, αλλα απο χαρακτηριστικά ειναι άψογο για τα λεφτά του.

• Like 1
Δημοσ.

61€ βγαίνει απο Banggood με priority, και 45€ απο GB (κουπόνι GBTX9P11) απο GB χωρίς επιλογή για Priority όμως. Καλύτερα Banggood και σίγουρα.

και αν αυτό απο gearbest σταματησει τελωνείο (που ειναι και το πιο πιθανό), υπολογισε αλλα 15 ευρω και 11 φπα συνολο 45+15+11=71 (και δωρακι η δίμηνη αναμονη στο τελωνειο)

Δημοσ.

όχι αν τελικα παρω αυτό,(κατά πασα πιθανοτητα δηλαδή αυτό θα παρω γιατι εχει πολύ καλα χαρακτηριστικα για 50 ευρω) θα γινει η αγορα από banggood

εχω προσφατες καλες αναμνήσεις με παραγγελια που ειχα κανει αξιας κοντα 60 ευρω και ηρθε σε 15 μερες χωρις τελωνεια κτλπ με priority direct mail

Δημοσ.

το κουτι ειναι σουπερ με πολυ καλη υποστήριξη μην λετε οτι θελετε στο φρικταμπ λενε οτι ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη  

Δημοσ.

το κουτι ειναι σουπερ με πολυ καλη υποστήριξη μην λετε οτι θελετε στο φρικταμπ λενε οτι ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη

Στο φρικταμπ , τους τα δίνουν τσάμπα για προμο.η άποψη τους δεν με λέει και πολλά πράγματα.λαμβάνω υπόψιν τις γνώμες χρηστών

Δημοσ.

Στο φρικταμπ , τους τα δίνουν τσάμπα για προμο.η άποψη τους δεν με λέει και πολλά πράγματα.λαμβάνω υπόψιν τις γνώμες χρηστών

για γνωμες χρηστων μιλαω φιλε μην προτρεχεις παντου μιλανε με τα καλυτερα λογια για αυτο το κουτακι εγω προσωπικά δεν το εχω δοκιμάσει αλλα θα το κανω σύντομα

το τανιχ μινι παντως  σε δυο μηνες  εχει  3 update  an αυτο λεει κατι για την υποστήριξη 

Δημοσ.

Παιδες με νλεπω να δοκιμαζω κι εγω τη τυχη μου απο την απω ανατολη.

Εχω καποια στα υποψην και θα ηθελα μια γνωμη.

1. X96

2. Meecool BB2 pro

3. Tanix TX9 pro

4. Yokatv KB2 pro

5. Sunvell T95Z Plus

Αυτα τα λιγα εχω κοιταξει και μου φαινονται ενδιαφεροντα.

Στα υποψη οτι με ενδιαφερει μια all around εμπειρια χρησης με kodi πληρες play store και παιχνιδια.

Επισης δεν ειμαι κανενας hard core user αλλα με ενδιαφερει η απροβληματιστη και στρωτη λειτουργια

Αν υπαρχει και καμια προταση δεκτη

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...