kostascrm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μου ήρθε σήμερα, οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες σε νέο θέμα λογικά (θα σου γράψω το λινκ), θα φτιάξω την παρουσίαση. φιλε τι λες γιαυτο που ειναι σχεδον το ιδιο http://www.gearbest.com/tv-box/pp_94464.html?gclid=CMS1y7akqMYCFbMatAodYHoAkg σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys13blue Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 καλησπερα σας, ψαχνω 1 Android TV Box, με το οποιο θα μπορω να βλεπω ζωντανα παιχνιδια ποδοσφαιρου.. η τηλεοραση που εχω δεν ειναι hd, ειναι της περασμενης δεκαετιας, υπαρχει καποιο Android TV Box το οποιο μπορει να εφαρμοζει?? επισης δεν ειμαι λατρεις της τεχνολογιας, αρα θα ηθελα κατι απλο στην εγκατασταση, υπαρχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 καλησπερα σας, ψαχνω 1 Android TV Box, με το οποιο θα μπορω να βλεπω ζωντανα παιχνιδια ποδοσφαιρου.. η τηλεοραση που εχω δεν ειναι hd, ειναι της περασμενης δεκαετιας, υπαρχει καποιο Android TV Box το οποιο μπορει να εφαρμοζει?? επισης δεν ειμαι λατρεις της τεχνολογιας, αρα θα ηθελα κατι απλο στην εγκατασταση, υπαρχει?? Καλησπέρα θα μπορούσες να κοιτάξεις το Site: MXiii το οποίο έχει και είσοδο A/V για να μπορείς να το συνδέεις και σε παλιότερες τηλεοράσεις σαν την δική σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys13blue Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα θα μπορούσες να κοιτάξεις το Site: MXiii το οποίο έχει και είσοδο A/V για να μπορείς να το συνδέεις και σε παλιότερες τηλεοράσεις σαν την δική σου ευχαριστω πολυ για την απαντηση, με αυτο θα μπορω να βλεπω ζωντανα ποδοσφαιρικα γεγονοτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ευχαριστω πολυ για την απαντηση, με αυτο θα μπορω να βλεπω ζωντανα ποδοσφαιρικα γεγονοτα? Ναι αρκεί να κατεβάσεις το Kodi και να περάσεις το add on sportsdevil ή αλλιώς DigiTele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται ανέβηκαν τα review για το Pipo X8 που τρέχει Windows 8.1 και Android 4.4.4 και είναι και tablet εκτός από Mini PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το Pippo X8 μου έχει τραβήξει τον ενδιαφέρον για αγορά. Έχω δει όμως ότι έχει θέματα με τις θερμοκρασίες αφού το σώμα του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και οι ψήκτρες του είναι ανεπαρκείς. Έχουμε μήπως καμιά πληροφορία για κυκλοφορία κάποιου άλλου υβριδικού TV box-tablet ή έστω κάποιας βελτιωμένης έκδοσης του Pippo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve62742 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) φίλε c0nvict έχω δει τα reviews σου, είμαι ανάμεσα στο pipo x8 και το minix neo z64. Ποιο προτίνεις από τα δύο? Το σημαντικότερο για μένα είναι οι video playback δυνατότητές του ( θα αντικαταστήσει ένα popcornhour a100, πρέπει να παίζει 1080p αρχεία, 3D, bluray ISO ), αλλά θα ήθελα γενικά να αν γίνεται να είναι αξιοπρεπές και για windows μηχάνημα ( το λέω αυτό γιατί βλέπω κάποια άλλα μηχανήματα που είναι ακριβότερα , όπως το Tronsmart Draco AW80 και το VOYO, αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι και καλύτερα ). Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από steve62742 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 φίλε c0nvict έχω δει τα reviews σου, είμαι ανάμεσα στο pipo x8 και το minix neo z64. Ποιο προτίνεις από τα δύο? Το σημαντικότερο για μένα είναι οι video playback δυνατότητές του ( θα αντικαταστήσει ένα popcornhour a100, πρέπει να παίζει 1080p αρχεία, 3D, bluray ISO ), αλλά θα ήθελα γενικά να αν γίνεται να είναι αξιοπρεπές και για windows μηχάνημα ( το λέω αυτό γιατί βλέπω κάποια άλλα μηχανήματα που είναι ακριβότερα , όπως το Tronsmart Draco AW80 και το VOYO, αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι και καλύτερα ). Το Pipo X8 έχει καλύτερο επεξεργαστή και πολλά περισσότερα + σε σχέση με το Minix Neo Z64. To Minix από την άλλη έχει καλύτερη υποστήριξη. Προσωπικά θα πρότεινα το Pipo X8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys13blue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 καλησπερα σας, καθε tv box λειτοργα με ιντερνετ παντα? αν ναι σε τι ταχυτητες ειναι το ιδανικο για να μην κολαει? ρωταω γιατι εχω 2Mbps ταχυτητα, παρακαλω κατατοπιστεμε οσο το δυνατο περισσοτερο προτεινοντας μου μερικες επιλογες για tv box http://www.aliexpress.com/store/product/XBMC-Fully-Loaded-Original-Q7-MK888-CS918-Quad-core-1G-8G-RK3188-Android-TV-BOX-smart/603688_1956743437.html με το πιο πανω ειμαι καλυμενος η χρειαζομαι κατι αλλο για tv και ζωντανους αγωνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που είναι άριστο για την τιμή του. Η ταχύτητα ίντερνετ όμως που έχεις, δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα στα streams αγώνων που σε ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys13blue Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που είναι άριστο για την τιμή του. Η ταχύτητα ίντερνετ όμως που έχεις, δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα στα streams αγώνων που σε ενδιαφέρουν. αν μετατρεψω την ταχυτητα του ιντερνετ σε8Mbps με αυτο που μου προτεινεις θα μπορω να βλεπω tv και live αγωνες, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Θα μπορείς να βλέπεις χωρίς προβλήματα στο επίπεδο βέβαια των free λύσεων που φαντάζομαι ότι θα βλέπεις ήδη. Για άρτιες λύσεις θα πρέπει να πληρώσεις σε κατόχους servers που διαμοιράζουν παράνομα υλικό επί πληρωμή. Δεν έχω να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες για αυτό και γιατί δεν γνωρίζω αλλά και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum. Συνοψίζοντας εγώ προτείνω το συγκεκριμένο media player για χρήση του Kodi. Για οτιδήποτε άλλο πρέπει να ψάξεις αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys13blue Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html μετα απο μια μελετη που εκανα αποφασισα να παρω το πιο πανω tv box, απλως θα ηθελα να μου πειτε αν τηρει αυτα που θελω δηλ live αγωνες, τηλεοραση και αν εφαρμοζει σε ητηλεοραση που ειναι της περασμενης δεκαετιας, ευχαριστω για την υπομονη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το TV Box που επέλεξες έχει παλαιότερο επεξεργαστή από αυτό που σου πρότεινα και υστερεί και σε θέματα δικτύωσης. Για 4$ φθηνότερα που κοστίζει δεν θα το πρότεινα σε καμιά περίπτωση. Οποιοδήποτε από τα δυο και αν επιλέξεις, απαιτεί η τηλεόραση σου να έχει θύρα HDMI. Αν δεν έχει πρέπει να επιλέξεις κάποιο TV Box με RCA composite ή SCART αν βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα