drdedus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αν τα θέλουμε για ταινίες είναι οτι καλύτερο μιας και η digea αλλάζει και ίσως οι περισσότεροι το 2020 θα χρειαστεί να πάρουμε ξανά δέκτες. Έχουν και τα αρνητικά που έχουν γραφτεί, αλλά εγώ πήρα άλλα 2.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τα beelink $1/m1 φοράνε καλό επεξεργαστή;
cons1985 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μιας και έχω χαθεί μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόλογο tv box στα 50€. Η χρήση του θα είναι κανένα βίντεο στο YouTube και σερφάρισμα. Θα μπει σε UHD τηλεόραση αλλά δεν θα παίζει ταινίες. Κατά προτίμηση από bang good. Ευχαριστώ
ELMastas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αφού θα μπεί σε UHD τηλεόραση γιατί να μην είναι κομμάτι καλύτερο,ώστε να μπορεί να παίζει σωστά 4Κ περιεχόμενο ? Θα αναφέρω κάτι που μου φάνηκε περίεργο,με την ευκαιρία του πόστ σου φίλε Cons1985 και δεν είναι για προσωπικό,απλά διαπιστώνω και βλέπω οτι αρκετές φορές Κάποιοι πέρνουν τηλεοράσεις και δίνουν αρκετά εώς πολλά χρήματα πχ 700-1000 η και παραπάνω και δεν θέλουν να δώσουν πάνω απο 40 πχ ευρώ για να τις χαρούν παίρνοντας ενα φτηνό Media player. Ενοείται ο καθένας έχει το budget του και παίρνει οτι θέλει,απλά επειδή το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές,μου φαίνεται πως πάει λίγο "χαμένο" να έχεις μια 4Κ καλή τηλεόραση και να μην δώσεις και κάτι παραπάνω για ενα boxaki που θα την εκμεταλευτεί καλύτερα Στα 50ευρώ δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάτι τουλάχιστον οχι "εν Ελλάδι" Για εξωτερικό υπάρχουν αρκετά να διαλέξεις σε παραπλήσιες τιμές,όμως σε αυτά έχουν εμπειρία μεγαλύτεροι άλλα παιδιά απο δω να σου πούνε,υπάρχουν δυστυχώς και τα θέματα του τελωνείου κλπ που πρέπει να προσέξεις και αναφέρθηκαν πιο πάνω.
cons1985 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αφού θα μπεί σε UHD τηλεόραση γιατί να μην είναι κομμάτι καλύτερο,ώστε να μπορεί να παίζει σωστά 4Κ περιεχόμενο ? Θα αναφέρω κάτι που μου φάνηκε περίεργο,με την ευκαιρία του πόστ σου φίλε Cons1985 και δεν είναι για προσωπικό,απλά διαπιστώνω και βλέπω οτι αρκετές φορές Κάποιοι πέρνουν τηλεοράσεις και δίνουν αρκετά εώς πολλά χρήματα πχ 700-1000 η και παραπάνω και δεν θέλουν να δώσουν πάνω απο 40 πχ ευρώ για να τις χαρούν παίρνοντας ενα φτηνό Media player. Ενοείται ο καθένας έχει το budget του και παίρνει οτι θέλει,απλά επειδή το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές,μου φαίνεται πως πάει λίγο "χαμένο" να έχεις μια 4Κ καλή τηλεόραση και να μην δώσεις και κάτι παραπάνω για ενα boxaki που θα την εκμεταλευτεί καλύτερα Στα 50ευρώ δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάτι τουλάχιστον οχι "εν Ελλάδι" Για εξωτερικό υπάρχουν αρκετά να διαλέξεις σε παραπλήσιες τιμές,όμως σε αυτά έχουν εμπειρία μεγαλύτεροι άλλα παιδιά απο δω να σου πούνε,υπάρχουν δυστυχώς και τα θέματα του τελωνείου κλπ που πρέπει να προσέξεις και αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αν και of topic θα σου πω. Η τηλεόραση χρησιμοποιείται από τους γονείς μου και σε καμία περίπτωση δεν αγοράστηκε στην τιμη που αναφέρεις μιας και δώρο απ διαγωνισμό. Δεν βλέπουν 4K ταινίες, δεν θέλουν καν να βάλουν ΟΤΕ tv. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν την χαρά τπυ Διαδικτύου και η μανα μου το θέλει για να βλέπει περιεχόμενο web tv μιας και το software της τηλεόρασης κολλάει. Δεν θέλουν κάτι τρελό, κάτι το οποίο απλά να δουλεύει σωστά χωρίς πρόβληματα.
Politiskostis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Θέλω τη παρακάτω βοήθεια: Θέλω να πάρω ένα Android tv box από το οποίο θέλω να βλέπω ταινίες και αθλητικά (kodi) Χωρίς όμως να χρειάζεται να το συνδέω με το κινητό μου και να λειτουργεί αυτόνομα.. Μπορείτε να μου πείτε 1,2 επιλογές από skroutz και ebay?? Σας ευχαριστώ!!!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Θέλω τη παρακάτω βοήθεια: Θέλω να πάρω ένα Android tv box από το οποίο θέλω να βλέπω ταινίες και αθλητικά (kodi) Χωρίς όμως να χρειάζεται να το συνδέω με το κινητό μου και να λειτουργεί αυτόνομα.. Μπορείτε να μου πείτε 1,2 επιλογές από skroutz και ebay?? Σας ευχαριστώ!!! Τι εννοείς να το συνδεεις με το τηλέφωνο σου; Τι κάνεις με αυτό δηλαδή;
letom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Θέλω τη παρακάτω βοήθεια: Θέλω να πάρω ένα Android tv box από το οποίο θέλω να βλέπω ταινίες και αθλητικά (kodi) Χωρίς όμως να χρειάζεται να το συνδέω με το κινητό μου και να λειτουργεί αυτόνομα.. Μπορείτε να μου πείτε 1,2 επιλογές από skroutz και ebay?? Σας ευχαριστώ!!! Όλα τα tvbox λειτουργούν αυτόνομα.
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μιας και έχω χαθεί μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόλογο tv box στα 50€. Η χρήση του θα είναι κανένα βίντεο στο YouTube και σερφάρισμα. Θα μπει σε UHD τηλεόραση αλλά δεν θα παίζει ταινίες. Κατά προτίμηση από bang good. Ευχαριστώ Με δική σου ευθύνη τελικής επιλογής https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134591.html από το collection https://www.banggood.com/collection-952.html που με priority line (για αποφυγή τελωνείου) και κουπόνι TBC1710 πέφτει στα 53 δολλάρια (47 E) αν αντέχεις οικονομικά βάλε Site: αυτό Δε με πείθει οτι είναι για ευρεία χρήση. Θεωρώ οτι ειναι πολλά τα λεφτά που ζητά σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Ναι υπάρχουν περιπτώσεις που ειναι ιδανικό, αλλά δεν με πειθει. Καλύτερα να αγόραζα το παρακατω σε καμια καλη προσφορα και να κάνω miracast το android κινητό μου στην τηλεόραση. EDIT (ξεχασα να βάλω το link) Μιλώ για την έκδοση V1 γιατί η V2 ειναι πιο ακριβή http://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-display-adapter-p-PER.570941 Θα το βρείτε και σε άλλα sites και πρόσφατα ειχε γίνει σχετική συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/639776-microsoft-wireless-display-adapter-1290-%E2%82%AC-eshop/ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από isay
stefanidisg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Προτιμάτε android tv box η windows tv box ? Και ο λόγος; έχετε να προτείνετε σε Windows tv box ?
letom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Προτιμώ android επειδή μπουτάρει πολύ πιο γρήγορα, δεν κολλάει ιούς και οι εφαρμογές αναβαθμίζονται αυτόματα.
villasg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κατ εμε , το win ειναι δύσχρηστο , θελει πληκτρολογιο + ποντίκι + να ανοιξει κλείσει απο κουμπί κλπ κλπ . Το Android ειναι εύκολο απλα με ενα χειριστήριο ή ενα πιο καλο πχ vivotron , i9 , irulu κλπ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από villasg 1
letom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν κολλάει ιούς το android;;;!!! :lol: Οκ να το πω αλλιώς: δεν απαιτείται antivirus. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα