Chrisl7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό λέει τίποτα; https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608912.html
mples Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό λέει τίποτα; https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608912.html φιλε μην το ψαχνεις πολυ τα κουτια ειναι δυο ενα το gt1 και μετα το mecool τα αλλα ειναι για κλωτσιες ειδικα το h96 μακρια κακο wifi και κολλαει συνεχεια 1
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 φιλε μην το ψαχνεις πολυ τα κουτια ειναι δυο ενα το gt1 και μετα το mecool τα αλλα ειναι για κλωτσιες ειδικα το h96 μακρια κακο wifi και κολλαει συνεχεια Μια ελαφρά παρατήρηση, τα alfawise ειναι ακριβώς ίδια με τα beelink απλά με άλλο λογότυπο. Τη διαφορά την κάνει η beelink γιατί εχει λιγο καλυτερο support σε updates, αλλά προσωπικά δεν με αγγίζει καθολου γιατί ετσι κι αλλιως και σε beelink και σε alfawise περνώ custom roms απο το freaklab που ειναι μακράν καλύτερες και στρωμένες απο αυτά που δίνουν οι beelink/alfawise. Επίσης πιστεύω οτι αν εξαιρέσεις xiaomi και nvidia όλα τα άλλα boxes, ειδικά αυτά που ερχονται απο Κίνα, θέλουν "χέρι" για να στρώσουν
jeep13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω πηρα δυο alfawise h96 pro και το ενα απο την αρχη κανει λες και εχει καμενη καρτα γραφικων το πισι και χανεται η εικονα. Αυτο θα το στειλω για αντικατασταση και τωρα εβγαλε και το δευτερο θεμα. Η εικονα γινεται ροζ μετα απο κανα 5λεπτο και φτιαχνει με επανεκκινηση της tv η με αποσυνδεση του hdmi. Θα κοιταξω μηπως το στειλω κι αυτο.
mples Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μια ελαφρά παρατήρηση, τα alfawise ειναι ακριβώς ίδια με τα beelink απλά με άλλο λογότυπο. Τη διαφορά την κάνει η beelink γιατί εχει λιγο καλυτερο support σε updates, αλλά προσωπικά δεν με αγγίζει καθολου γιατί ετσι κι αλλιως και σε beelink και σε alfawise περνώ custom roms απο το freaklab που ειναι μακράν καλύτερες και στρωμένες απο αυτά που δίνουν οι beelink/alfawise. Επίσης πιστεύω οτι αν εξαιρέσεις xiaomi και nvidia όλα τα άλλα boxes, ειδικά αυτά που ερχονται απο Κίνα, θέλουν "χέρι" για να στρώσουν φιλε εχεις και τα δυο κουτια ? εγω τα εχω και τα δυο τo gt1 ειναι σουπερ και το h96 ειναι για κλωτσιες και μην μου πεις οτι έτυχε γιατι εχουν περασει 3 απο τα χερια μου κακο wifi και κολλούσαν συνεχεια αν πιασεις στα χερια σου το gt1 kai to h96 to H96 σου δινει την αισθηση οτι ειναι κανα παιχνιδακι απο τα τζαμπο γιαυτο να προσεχουμε τι προτείνουμε στον κοσμο φιλε μου
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 φιλε εχεις και τα δυο κουτια ? εγω τα εχω και τα δυο τo gt1 ειναι σουπερ και το h96 ειναι για κλωτσιες και μην μου πεις οτι έτυχε γιατι εχουν περασει 3 απο τα χερια μου κακο wifi και κολλούσαν συνεχεια αν πιασεις στα χερια σου το gt1 kai to h96 to H96 σου δινει την αισθηση οτι ειναι κανα παιχνιδακι απο τα τζαμπο γιαυτο να προσεχουμε τι προτείνουμε στον κοσμο φιλε μου Δεν εχω ακομα παραλάβει το h96pro που εχω παραγγείλει, αλλά εχουν περάσει απο τα χέρια μου δυο alfawisa s92 και ενα gt1 (τα απλά με 2/16). Και στα τρια έβαλα χέρι γιατί όπως έρχονταν απο το εργοστάσιο είχαν θεματάκια-κουσούρια που δε μου άρεσαν. Είδα λοιπον οτι τo s92 και το gt1 ήταν πανομοιότυπα σαν hardware και για αυτό το λόγο οι roms που εβρισκα (ειπα οτι πάντα βάζω custom roms) ήταν κοινές. Τα δυο s92 είναι στα χέρια μου κάποιους μήνες ζωής (πρώτα ήρθε το πρώτο και μετα απο λίγο πήρα και δευτερο). Το πρώτο ειδικά εχει φάει πολύ ξύλο στα χέρια μου και στεκεται αξιοπρεπέστατα. Το gt1 ειναι σε φίλο και δε μου εχει γκρινιάξει για τίποτα ακομα. Το μονο που θα κάνω μολις βρω χρόνο, είναι οτι θα ανοιξω περισσότερες τρύπες αερισμου στο σασί, παρόλο που τους εχω βάλει ποδαράκια. To θεωρώ αναγκαίο για μακροχρόνια αντοχή. Τα ποδαράκια τα ειχα κολλήσει γιατί ειδα οτι και τα δυο (gt1 KAI s920) ειχαν προβλημα κακου αερισμου. Ειδικά κάποιοι που το βάζουν πάνω σε ξύλο ή σε σεμεδάκια, ζητά ο οργανισμός τους μελλοντικους μπελάδες απο υπερθέρμανση. Η beelink συνεχίζω να επιμενω οτι εχει λιγο καλύτερο support οσον αφορα τα ota updates αλλά δεδομένου οτι εμενα δεν με καλύπτουν (και στις 2 εταιρείες), το freaklab να ειναι καλα. Η ποιότητα κατασκευής του gt1 ήταν όντως λιγο καλύτερη του s92 αλλά για μενα δε δικαιολογούσε τη διαφορά τιμής (οταν τα πήρα). Το gt1 που πήρα για το φίλο μου, εγινε με δική του επιλογή. Δεν εχω πιάσει/δουλέψει το gt1 ultimate που ειναι το αντίστοιχο του h96pro, οποτε δεν έχω γνώμη, ουτε θεωρώ σωστό να κάνω συγκριση απευθείας μεταξύ gt1 (το απλό) με το h96pro. Οσον αφορά το wifi, και τα δυο μηχανάκια εχουν κακο wifi δεδομένου οτι δεν εχουν εξωτερική κεραία. Αν δεις video tear down και τα δυο εχουν ενα κομμάτι καλλώδιο κολλημένο στο τσιπάκι. Αν λοιπον κάποιος εχει προβλημα με τη λήψη wifi καλύτερα να πάρει κάποιο άλλο μοντέλο με εξωτερική κεραία (ή να βάλει μια εφοσον πιάνουν τα χέρια του). Οπως καταλαβαίνεις, εχω τη φιλοσοφία του διαβάζειν και βελτιώνειν και ποτέ δεν αρκουμαι στο τι έρχεται έτοιμο. Αν δεν ήθελεα/μπορούσα να σκαλίζω και απλά ήθελα να παρω κάτι που να παιζει κανονι δε θα αγοραζα κανενα απο τα δυο, αλλά απευθείας nvidia ή xiaomi (και αυτό θελει λιγο σκαλισματάκι). Εγω πηρα δυο alfawise h96 pro και το ενα απο την αρχη κανει λες και εχει καμενη καρτα γραφικων το πισι και χανεται η εικονα. Αυτο θα το στειλω για αντικατασταση και τωρα εβγαλε και το δευτερο θεμα. Η εικονα γινεται ροζ μετα απο κανα 5λεπτο και φτιαχνει με επανεκκινηση της tv η με αποσυνδεση του hdmi. Θα κοιταξω μηπως το στειλω κι αυτο. Για τις διακοπές σήματος, μπορεί να έπεσες σε προβληματική παρτίδα και καλα θα κάνεις να ζητήσεις αντικατάσταση. Βέβαια αυτό θα μπορουσε να συμβεί σε οποιδήποτε μάρκα. Το άλλο με το ροζ χρώμα κάνε κάποια πράγματα πριν μπεις στη φασαρία αποστολής. Δες στις ρυθμίσεις εικόνας αν εχει επιλογή force RGB. Στο λεω αυτό γιατί με τα κινεζικα boxes πολλοί εχουν αναφέρει ασυμβατότητα με τηλεόραση και συνήθως ειναι το grb. Επισης δοκίμασε αλλο καλώδιο hdmi και δες και αν οι επαφες του hdmi εχουν χαλαρώσει (και στην τηλεόραση και στο box). To τελευταίο στο λεω γιατι εφόσον επανέρχεται μετά απο επανεκκίνηση της tv ή επανασύνδεση του καλωδίου, το μυαλό μου πάει στη μεταφορα και λήψη του σήματος και οχι στην αποστολη.
jeep13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αλλο hdmi και αλλη θυρα δοκιμασα. Θα δω τι θα μου πουν στην υποστηριξη του gearbest. Στο πρωτο μου παν να κανω επαναφορα firmware αλλα δεν επιασε. Εχει επιλογη με rgb αλλα νομιζω το ξανακανω. Θα το ξανακοιταξω.
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εχεις να το δοκιμάσεις σε αλλη τηλεόραση (αλλο μοντέλο μάκρα) ; Αν θες βεβαια να ασχοληθείς να βρεις την αιτία. Π.χ. αν εγω το δοκίμαζα σε αλλη tv, με αλλο καλώδιο και εβλεπα οτι η υποδοχη hdmi στο box ειναι "σφιχτή" τοτε θα ήμουν σίγουρος οτι φταίει το box και αυτά θα τα εγραφα στο support για να αποδείξω οτι το προβλημα ειναι στο box. 1
kentavros3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Από ότι κατάλαβα το για το Beelink GT1 Ultimate υπάρχει καλή εικόνα από χρήστες. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτού και του R-TV S10. Και στις 2 περιπτώσεις οι επιλογές είναι 8 core στα 3g/32g με Android 7.1. Έχει κανείς άποψη και για τα 2, ώστε να τα συγκρίνουμε ? Τέλος, DVD drive και Gamepad (joystick) μπορείς να συνδέσεις σε οποιοδήποτε TV Box ?
jeep13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εχεις να το δοκιμάσεις σε αλλη τηλεόραση (αλλο μοντέλο μάκρα) ; Αν θες βεβαια να ασχοληθείς να βρεις την αιτία. Π.χ. αν εγω το δοκίμαζα σε αλλη tv, με αλλο καλώδιο και εβλεπα οτι η υποδοχη hdmi στο box ειναι "σφιχτή" τοτε θα ήμουν σίγουρος οτι φταίει το box και αυτά θα τα εγραφα στο support για να αποδείξω οτι το προβλημα ειναι στο box. σφιχτη εννοεις να μπαινει δυσκολα το καλωδιο;
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σφιχτη εννοεις να μπαινει δυσκολα το καλωδιο; Αν και ακουγεται "προστυχο" ναι. Να νοιώθεις οτι δένει-κουμπώνει δεν εχει τζόγο ουτε μπαινοβγάινει ευκολα. Φαντάσου μια θύρα usb, που οταν ειναι καινουργιο το pc, στικάκια ζορίζονται να μπουν-βγουν ενω μετά απο αρκετό καιρό φτερνίζεσαι και πεφτει το στικάκι. Να σου πω την αλήθεια δεν το θεωρώ πολύ πιθανό σαν αιτία του προβλήματος, αλλά ας αποκλέισουμε πρωτα τα χαζα-απλα
jeep13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σφιχτο ειναι , σταματω γιατι το τοπικ δεν ειναι για το προβλημα μου. Θα δοκιμασω σε αλλη τιβι, αλλα δε νομιζω. θενκς 1
mples Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω ακομα παραλάβει το h96pro που εχω παραγγείλει, αλλά εχουν περάσει απο τα χέρια μου δυο alfawisa s92 και ενα gt1 (τα απλά με 2/16). Και στα τρια έβαλα χέρι γιατί όπως έρχονταν απο το εργοστάσιο είχαν θεματάκια-κουσούρια που δε μου άρεσαν. Είδα λοιπον οτι τo s92 και το gt1 ήταν πανομοιότυπα σαν hardware και για αυτό το λόγο οι roms που εβρισκα (ειπα οτι πάντα βάζω custom roms) ήταν κοινές. Τα δυο s92 είναι στα χέρια μου κάποιους μήνες ζωής (πρώτα ήρθε το πρώτο και μετα απο λίγο πήρα και δευτερο). Το πρώτο ειδικά εχει φάει πολύ ξύλο στα χέρια μου και στεκεται αξιοπρεπέστατα. Το gt1 ειναι σε φίλο και δε μου εχει γκρινιάξει για τίποτα ακομα. Το μονο που θα κάνω μολις βρω χρόνο, είναι οτι θα ανοιξω περισσότερες τρύπες αερισμου στο σασί, παρόλο που τους εχω βάλει ποδαράκια. To θεωρώ αναγκαίο για μακροχρόνια αντοχή. Τα ποδαράκια τα ειχα κολλήσει γιατί ειδα οτι και τα δυο (gt1 KAI s920) ειχαν προβλημα κακου αερισμου. Ειδικά κάποιοι που το βάζουν πάνω σε ξύλο ή σε σεμεδάκια, ζητά ο οργανισμός τους μελλοντικους μπελάδες απο υπερθέρμανση. Η beelink συνεχίζω να επιμενω οτι εχει λιγο καλύτερο support οσον αφορα τα ota updates αλλά δεδομένου οτι εμενα δεν με καλύπτουν (και στις 2 εταιρείες), το freaklab να ειναι καλα. Η ποιότητα κατασκευής του gt1 ήταν όντως λιγο καλύτερη του s92 αλλά για μενα δε δικαιολογούσε τη διαφορά τιμής (οταν τα πήρα). Το gt1 που πήρα για το φίλο μου, εγινε με δική του επιλογή. Δεν εχω πιάσει/δουλέψει το gt1 ultimate που ειναι το αντίστοιχο του h96pro, οποτε δεν έχω γνώμη, ουτε θεωρώ σωστό να κάνω συγκριση απευθείας μεταξύ gt1 (το απλό) με το h96pro. Οσον αφορά το wifi, και τα δυο μηχανάκια εχουν κακο wifi δεδομένου οτι δεν εχουν εξωτερική κεραία. Αν δεις video tear down και τα δυο εχουν ενα κομμάτι καλλώδιο κολλημένο στο τσιπάκι. Αν λοιπον κάποιος εχει προβλημα με τη λήψη wifi καλύτερα να πάρει κάποιο άλλο μοντέλο με εξωτερική κεραία (ή να βάλει μια εφοσον πιάνουν τα χέρια του). Οπως καταλαβαίνεις, εχω τη φιλοσοφία του διαβάζειν και βελτιώνειν και ποτέ δεν αρκουμαι στο τι έρχεται έτοιμο. Αν δεν ήθελεα/μπορούσα να σκαλίζω και απλά ήθελα να παρω κάτι που να παιζει κανονι δε θα αγοραζα κανενα απο τα δυο, αλλά απευθείας nvidia ή xiaomi (και αυτό θελει λιγο σκαλισματάκι). Για τις διακοπές σήματος, μπορεί να έπεσες σε προβληματική παρτίδα και καλα θα κάνεις να ζητήσεις αντικατάσταση. Βέβαια αυτό θα μπορουσε να συμβεί σε οποιδήποτε μάρκα. Το άλλο με το ροζ χρώμα κάνε κάποια πράγματα πριν μπεις στη φασαρία αποστολής. Δες στις ρυθμίσεις εικόνας αν εχει επιλογή force RGB. Στο λεω αυτό γιατί με τα κινεζικα boxes πολλοί εχουν αναφέρει ασυμβατότητα με τηλεόραση και συνήθως ειναι το grb. Επισης δοκίμασε αλλο καλώδιο hdmi και δες και αν οι επαφες του hdmi εχουν χαλαρώσει (και στην τηλεόραση και στο box). To τελευταίο στο λεω γιατι εφόσον επανέρχεται μετά απο επανεκκίνηση της tv ή επανασύνδεση του καλωδίου, το μυαλό μου πάει στη μεταφορα και λήψη του σήματος και οχι στην αποστολη. τωρα σοβαρα μιλας h96 και gt1 to ιδιο ? και μαλιστα λες οτι εχουν το ιδιο wifi? φιλε η μας κανεις πλακα η εγω και τα τρια που περασαν απο τα χερια μου ηταν προβληματικά ! αλλα παλι ενας χαμός στο νετ ολα προβληματικα τι στο κορακα
letom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 τωρα σοβαρα μιλας h96 και gt1 to ιδιο ? και μαλιστα λες οτι εχουν το ιδιο wifi? φιλε η μας κανεις πλακα η εγω και τα τρια που περασαν απο τα χερια μου ηταν προβληματικά ! αλλα παλι ενας χαμός στο νετ ολα προβληματικα τι στο κορακα Σ' εμένα φίλε το αντίθετο συνέβη. Είχα GT1 και το σούταρα λόγω wifi. Κακό σήμα και συνεχώς έκανε αποσυνδέσεις. Το Alfawise H96 Pro+ σκέτος πύραυλος και με wifi κανένα πρόβλημα.
mples Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σ' εμένα φίλε το αντίθετο συνέβη. Είχα GT1 και το σούταρα λόγω wifi. Κακό σήμα και συνεχώς έκανε αποσυνδέσεις. Το Alfawise H96 Pro+ σκέτος πύραυλος και με wifi κανένα πρόβλημα. χαχαχα οι κινεζοι θα μας τρελανουν παντως να ξεκαθαρισω οτι στα κουτια που περασαν απο τα χερια μου πουθενα δεν εγραφε alfawise μονο h96
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα