Gome7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το unboxing video θα το ζητησει το ebay η το paypal? Γιατι μεταξυ μας ολοι ξερουμε οτι θαχει μεσα πατατες το κουτι.
newsformobiles Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Του έστειλα μήνυμα, και καλά λόγο της κινέζικης εορτής εάν πράγματι έφυγε. Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει
papars Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.ebay.com/itm/122701878752 στα €4.56 Για κλεπταποδόχους και υποστήριξη παιδικής εργασίας θα μας πάνε αν παραλάβουμε κάτι σε αυτή τη τιμή... Τα έξοδα αποστολής έχουν τα τριπλά από την τιμή που ζητάει.
bill27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια,μου ηρθε σημερα το mecool m8s pro plus Κατι που θελω να ρωτησω ειναι πως οταν ανοιγεις το box στην μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζετε μια ειδοποιηση που λεει ''BCenter dddddddd cccccc'' δεν την εχω ανοιξει γιατι φοβαμαι μηπως ειναι ...ιος γνωριζει κανενας τιποτα σχετικα? επισης θελω να ρωτησω οι ειδοποιησεις που βγαινουν πανω αριστερα οπως αυτη που προανεφερα πως γινετε να τις κανω ας που με δεξια η αριστερα για να φυγουν οπως κανουμε στο κινητο?? εχω το τηλεκοντρολ που ειχε μεσα το box ευχαριστω
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μη φοβασαι. Πατα το. Τι χειροτερο να παθεις? Δεν εχω καταλαβει. Με το που παρελαβες, το εβαλες στην τηλεοραση και ΜΠΟΥΜ εσκασε το μνμ? Τους ιους και malware/spyware τα βαζουν οι κινεζοι στο hardware πλεον. Θελει λιγο προσοχη τι πληκτρολογεις και σε τι σελιδες μπαινεις. Εγω δηλαδη εχω ενα φοβο. Φυλαγομαι.
bill27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ακριβως,εσκασε ειδοποιηση μολις ανοιξε... για το αλλο μπορει να μου απαντησει καποιος πως σβηνουμε τις ειδοποησεις στην μπαρα με το κοντρολ του box? προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να το κανω....
letom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ακριβως,εσκασε ειδοποιηση μολις ανοιξε... για το αλλο μπορει να μου απαντησει καποιος πως σβηνουμε τις ειδοποησεις στην μπαρα με το κοντρολ του box? προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να το κανω.... Δεν γίνεται με αυτό το κοντρόλ. Πρέπει να συνδέσεις ποντίκι ή airmouse.
bill27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γίνεται με αυτό το κοντρόλ. Πρέπει να συνδέσεις ποντίκι ή airmouse. ευχαριστω,δεν φανταζεσαι ποσο εκαψα τον εγκεφαλο για να καταλαβω πως δεν γινετε....
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αναφορικά με το tv box που χτυπήσαμε στα ούτε 4.5€, μου απάντησε ότι το έστειλε! Τι στο καλό, στο gearbest το βρήκα στα 35€ σε προσφορά και αυτός το δίνει 7 φορές κάτω!? 1
mples Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα πάρετε τν μποξ εγώ θα γινω ο πάπας της Ρώμης 2
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει tvbox που να παιρνει και bluray δισκακια?
Barbara1980 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα υπάρχει κάποια πρόταση μέχρι 50€; Με ενδιαφέρει να παίζω αρχεία από σκληρό-φλασάκι σε τηλεόραση και ο ήχος να βγαίνει από οπτική ίνα σε ενισχυτή, όπως επίσης και να σετάρω Kodi για κάποια αθλητικά, εάν αυτό είναι δυνατόν.
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 οποιο και αν αγορασετε απλα θα δωσω σαν συμβουλη να εχει οσο το δυνατο περισσοτερη ram μακρια απο 1gb αγοραστε απο 2gb και ανω αν σας παιρνει βεβαια οικονομικα,για να εχετε μια ευχαριστη εμπειρια.
zacharis1955 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα πάρετε τν μποξ εγώ θα γινω ο πάπας της ΡώμηςColor: US PLUG, EU PLUG, UK PLUG Size: 1GB+8GB, 2GB+8GB
papars Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από unboxing βίντεο, θα πρέπει να τραβήξουμε και 1st minutes of operation βίντεο. Ακόμα και αν παραλάβουμε κάτι το πιθανότερο είναι ότι αν το βάλουμε στην πρίζα θα αρχίσει να καπνίζει. Πλάκα-πλάκα, ας είναι καλά το paypal. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της απατεωνιάς. Τι νόημα έχει να κάνει κάποιος αυτό τι στιγμή που το PP θα του μπλοκάρει τα χρήματα και δεν θα τα πάρει ποτέ στα χέρια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα