Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το unboxing video θα το ζητησει το ebay η το paypal? Γιατι μεταξυ μας ολοι ξερουμε οτι θαχει μεσα πατατες το κουτι.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,μου ηρθε σημερα το mecool m8s pro plus

Κατι που θελω να ρωτησω ειναι πως οταν ανοιγεις το box στην μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζετε μια ειδοποιηση που λεει 

''BCenter

dddddddd

cccccc''

δεν την εχω ανοιξει γιατι φοβαμαι μηπως ειναι ...ιος

γνωριζει κανενας τιποτα σχετικα?

επισης θελω να ρωτησω οι ειδοποιησεις που βγαινουν πανω αριστερα οπως αυτη που προανεφερα πως γινετε να τις κανω ας που με δεξια η αριστερα για να φυγουν οπως κανουμε στο κινητο??

εχω το τηλεκοντρολ που ειχε μεσα το box

ευχαριστω

Δημοσ.

Μη φοβασαι. Πατα το. Τι χειροτερο να παθεις? :P

Δεν εχω καταλαβει. Με το που παρελαβες, το εβαλες στην τηλεοραση και ΜΠΟΥΜ εσκασε το μνμ?

Τους ιους και malware/spyware τα βαζουν οι κινεζοι στο hardware πλεον.

Θελει λιγο προσοχη τι πληκτρολογεις και σε τι σελιδες μπαινεις.

Εγω δηλαδη εχω ενα φοβο. Φυλαγομαι.

Δημοσ.

ακριβως,εσκασε ειδοποιηση μολις ανοιξε...

για το αλλο μπορει να μου απαντησει καποιος πως σβηνουμε τις ειδοποησεις στην μπαρα με το κοντρολ του box?

προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να το κανω....

Δημοσ.

ακριβως,εσκασε ειδοποιηση μολις ανοιξε...

για το αλλο μπορει να μου απαντησει καποιος πως σβηνουμε τις ειδοποησεις στην μπαρα με το κοντρολ του box?

προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να το κανω....

Δεν γίνεται με αυτό το κοντρόλ. Πρέπει να συνδέσεις ποντίκι ή airmouse.

Δημοσ.

Δεν γίνεται με αυτό το κοντρόλ. Πρέπει να συνδέσεις ποντίκι ή airmouse.

ευχαριστω,δεν φανταζεσαι ποσο εκαψα τον εγκεφαλο για να καταλαβω πως δεν γινετε.... :fear:

Δημοσ.

Αναφορικά με το tv box που χτυπήσαμε στα ούτε 4.5€, μου απάντησε ότι το έστειλε! Τι στο καλό, στο gearbest το βρήκα στα 35€ σε προσφορά και αυτός το δίνει 7 φορές κάτω!?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

υπάρχει κάποια πρόταση μέχρι 50€;

Με ενδιαφέρει να παίζω αρχεία από σκληρό-φλασάκι σε τηλεόραση και ο ήχος να βγαίνει από οπτική ίνα σε ενισχυτή, όπως επίσης και να σετάρω Kodi για κάποια αθλητικά, εάν αυτό είναι δυνατόν.

Δημοσ.

οποιο και αν αγορασετε απλα θα δωσω σαν συμβουλη να εχει οσο το δυνατο περισσοτερη ram

μακρια απο 1gb 

αγοραστε απο 2gb και ανω αν σας παιρνει βεβαια οικονομικα,για να εχετε μια ευχαριστη εμπειρια.

Δημοσ.

Πέρα από unboxing βίντεο, θα πρέπει να τραβήξουμε και 1st minutes of operation βίντεο.

Ακόμα και αν παραλάβουμε κάτι το πιθανότερο είναι ότι αν το βάλουμε στην πρίζα θα αρχίσει να καπνίζει.

Πλάκα-πλάκα, ας είναι καλά το paypal.

Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της απατεωνιάς. Τι νόημα έχει να κάνει κάποιος αυτό τι στιγμή που το PP θα του μπλοκάρει τα χρήματα και  δεν θα τα πάρει ποτέ στα χέρια του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...