Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα που δεν μπορούσα να πάρω δύο γιατί αφήνει μόνο ένα ανά 10 μέρες.

Γηράσκω αει διδασκόμενος

Δεν ήξερα οτι παιζει τετοιο feature στο ebay

Edit : Αν και σε κόβω πάλιουρα σε αυτα, αν φτάσει, κάνε opening και setup video για παν ενδεχόμενο. Μπορεί να ερθει και να ειναι άδειο πλαστικό κουτί. Με εχεις πριζώσει να βάλω παραγγελία κι εγω. 

Edit2: micos κοιταξα τα αλλα προιοντα του πωλητη και εχει αλλο ενα με 2GB/8GB με 4,59Ε και δωρεάν μεταφορικά

http://www.ebay.com/itm/Smart-TV-Box-T95M-Amlogic-S905-Quad-KD-16-1-Core-Android-5-1-4K-HD-1GB-2GB-8GB-/122701878752

Με βλέπω να με βάζεις σε έξοδα! Και για δώρο ειναι γαμάτο (για τον παραλήπτη) και πάμφθηνο (για μένα)

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γηράσκω αει διδασκόμενος

Edit : Αν και σε κόβω πάλιουρα σε αυτα, αν φτάσει, κάνε opening και setup video για παν ενδεχόμενο. Μπορεί να ερθει και να ειναι άδειο πλαστικό κουτί. Με εχεις πριζώσει να βάλω παραγγελία κι εγω. 

Edit2: micos κοιταξα τα αλλα προιοντα του πωλητη και εχει αλλο ενα με 2GB/8GB με 4,59Ε και δωρεάν μεταφορικά

http://www.ebay.com/itm/Smart-TV-Box-T95M-Amlogic-S905-Quad-KD-16-1-Core-Android-5-1-4K-HD-1GB-2GB-8GB-/122701878752

Με βλέπω να με βάζεις σε έξοδα! Και για δώρο ειναι γαμάτο (για τον παραλήπτη) και πάμφθηνο (για μένα)

Ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

Δυο τινα μπορει να συμβουν

α) να τον κλεισει το paypal σε λιγες μερες

Β) να σας στειλει φυκια αντι για tv box (αρα ενα βιντεο με unboxing οποσδηποτε)

Τοδαμε το εργο πολλες φορες με την ιδια καταληξη .refound.(Χανεις κι τα ταχυδρομικα νομιζω ,)

Δημοσ.

Τοδαμε το εργο πολλες φορες με την ιδια καταληξη .refound.(Χανεις κι τα ταχυδρομικα νομιζω ,)

indeed αλλά στη δευτερη περιπτωση που δεν παίζει μεταφορικά, το ρισκο ειναι πολύ χαμηλό. 

Εγω θεωρώ οτι απλά ειναι ρεπλικες ή εχουν κινεζικη rom ή fake android/hardware. Στην περιπτωση που ειναι οραικα οκ δε με χαλα'α το εχω σαν δευτερο box που σίγουρα θα καταφέρω να το στρώσω και ας το δουλευω για σαβουροκαταστεις (youtube, kodi, κλπ)

Δημοσ.

Γηράσκω αει διδασκόμενος

Δεν το είχα δει το t95. Αν το είχα δει θα έπαιρνα αυτό! :)

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι κάτι σαν αυτά που βάζουν με τιμή π.χ. 1.99-54.99 και όταν πατήσεις σου βγάζει να επιλέξεις από drop down menu και έχει μόνο το καλώδιο 1.99 και τη συσκευή 54.99. Απλά ο πωλητής ξέχασε να βάλει τη λίστα και θα μου στείλουν στο τέλος ειδοποίηση ότι το προϊόν δεν υπάρχει πλέον.

Εννοώ κάτι σαν αυτό -> http://www.ebay.com/itm/New-Q-Box-Android-6-0-WIFI-4K-Lot-Quad-Core-2GB-16GB-Smart-TV-BOX-HD-Keyboard/352051278136?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D47507%26meid%3D3ff5a7901e4b4ab69a5f33df0d84f9d1%26pid%3D100005%26rk%3D6%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D122701878752&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Το video opening είναι δεδομένο ότι θα γίνει. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω απλό tv box για youtube και καμια ταινία kodi-1080p . Αγορά μόνο gearbest γιατί έχω πόντους για εξαργύρωση. Βρήκα Link.png Site: αυτό στα 25€, μήπως γλυτώσω το τελωνείο σε περίπτωση που το ανοίξουν.

Ανάμεσα σε rk3328 και s905w ποιό προτείνεται? O RK βλέπω είναι πιο ισχυρός αλλά από κάτι λίγα που διάβασα οι rockchip έχουν θεματάκια με το kodi.

Δημοσ.

Γηράσκω αει διδασκόμενος

Παράγγειλα κι εγώ ένα... Και μου ήρθε κιόλας mail ότι το προϊόν shipped.......!

Περιμένω και ενημερωνω

Δημοσ.

Απο gearbest πως παραγγελνουμε για να μην εχουμε θεμα με τελωνειο;

Συγκεκριμενα θελω αυτο https://www.gearbest.com/tv-box/pp_607542.html

priority line eu σαν τροπος μεταφορας. Κοστίζει οποτε κοιτας αν σε συμφερει να το παρεις απο αλλο ευρωπαικό warehouse

Δημοσ.

γιατι ρισκαρετε και δε παιρνεται απο τις ευρωπαικες αποθηκες?? bangood kai gearbest εχουν ευρωπαικες αποθηκες και δεν ασχολειστε με priority kai παπαριες

απλα επιλεξτε καποιο 8πυρηνο 4Κ τωρα πια... λιγο πολυ δεν εχουν και μεγαλες διαφορες μεταξυ τους  

αγοραζοντας απο Κινα και αμερικη εχει λιγο ρισκο τωρα πια...κανενας δεν εγγυαται οτι δεν θα περασει τελωνειο κυριως αυτα που ειναι πανω απο 30

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...