Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλεις και ακριβό και τέλειο τότε πας εδώ:

https://www.amazon.com/NVIDIA-SHIELD-Streaming-Player-Android-Gaming/dp/B00U33Q940?th=1

καμία σχέση με τα υπόλοιπα κινεζικά TVbox.

Υπόψιν έχει βγει και καινούργιο μοντέλο.

http://www.androidpolice.com/2017/09/21/nvidia-releases-new-179-99-16gb-shield-tv-remote-sans-gamepad-controller/

• Like 1
Δημοσ.
:40
Lenovo-A850-Plus.png
HSCSD Member
Περιοχή: Άγνωστη
παιδια να ρωτήσω κατι σύνδεσα πρωτη φορα στο GT1 bluetooth ποντικη και δεν δουλευει σωστα υπαρχει καμια ρύθμιση ? 
το απλο ασύρματο δουλεύει μια χαρα το bluetooth οχι κολλαει και δειχνει με καθυστέρηση την κινηση του δεικτη 

το ποντικη ειναι αυτοhttps://www.aliexpress.com...311.0.0.tDylPw
Δημοσ.

Καλημερα νομιζω οτι ολλοι εχετε καταλαβει καιρο τωρα οτι  σε ολλα τα addons στο KOdi δεν μπορουμε να δουμε νεες ταινιες δεν υπαρχουν seeders μονο παλιες νομιζω οτι τους εκλεισαν?Δεν ξερω τι γινετε.Παντα επαιρνα την βοηθεια σας απο αυτο το φορουμ μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε?Kαι επιτελους αλλαξα το παλιο μου Andoid tv box με αυτο Original Xiaomi Mi TV Box.

Τι κανω τωρα?Α ξεχασα να πω οτι σειρες βλεπω ακομη κανονικα!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλημερα νομιζω οτι ολλοι εχετε καταλαβει καιρο τωρα οτι  σε ολλα τα addons στο KOdi δεν μπορουμε να δουμε νεες ταινιες δεν υπαρχουν seeders μονο παλιες νομιζω οτι τους εκλεισαν?Δεν ξερω τι γινετε.Παντα επαιρνα την βοηθεια σας απο αυτο το φορουμ μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε?Kαι επιτελους αλλαξα το παλιο μου Andoid tv box με αυτο Original Xiaomi Mi TV Box.

Τι κανω τωρα?Α ξεχασα να πω οτι σειρες βλεπω ακομη κανονικα!

Ευχαριστω!

Εγω  βλέπω τα πάντα κανονικά χωρις προβλήμα

• Like 1
Δημοσ.

Για δες μήπως έχει χάσει την ημερομηνία το box γιατί αυτά που λες ότι παίζουν μόνο παλιές ταινίες εκεί πάει το μυαλό μου. Όπως λέει και ο mples όλα παίζουν κανονικά. Και άσχετο, αλλά άλλαξες το παλιό box και πήρες πάλι ένα παλιό (με παλιά χαρακτηριστικά). Mα 8gb Rom?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα κανω αυτο μετην ημερομηνια και θα σας πω.Μεσα απο το addon Exodus που εβλεπα τα παρισσοτερα εργα δεν μπορω να δω τιποτα πια!Πχ το Γκαρδιαν οφ γκαλαξυ το καινουργιο και αλλα πολλα!

Για τον φιλο Letom ναι εκανα λαθος για τα 8gb rom.

NVIDIA SHIELD TV Streaming Media Player [2017 Version]  το επομενο που θα παρω ειναι αυτο.Τι λετε?

NVIDIA SHIELD TV Streaming Media Player [2017 Version] 

Δημοσ.

Καλημερα ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα κανω αυτο μετην ημερομηνια και θα σας πω.Μεσα απο το addon Exodus που εβλεπα τα παρισσοτερα εργα δεν μπορω να δω τιποτα πια!Πχ το Γκαρδιαν οφ γκαλαξυ το καινουργιο και αλλα πολλα!

Για τον φιλο Letom ναι εκανα λαθος για τα 8gb rom.

NVIDIA SHIELD TV Streaming Media Player [2017 Version]  το επομενο που θα παρω ειναι αυτο.Τι λετε?

NVIDIA SHIELD TV Streaming Media Player [2017 Version] 

αν κανεις search για exodus πλέον σου δείχνει πως να περάσεις το covenant που είναι ακριβως το ίδιο αλλά με υποστήριξη!

Δημοσ.

Ρε παιδιά δείτε το παρακάτω. Ή κάποιο λάθος έχει γίνει ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

q-box android tv box με 7,59€ (4.70+2.89 μεταφορικά)???!!!

http://www.ebay.com/itm/New-2017-Q-Box-Android-6-0-4K-TV-Box-2GB-8GB-Amlogic-S905X-Quad-Core-64Bit-Wifi-/122701947886?hash=item1c919b23ee:g:8I8AAOSwuxFY2jyB

EDIT: Εγώ πάντως έβαλα μια παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κινεζος τα εκανε μανταρα. Ειναι νιουφης

Εχει και ημερομηνία

Ηθελε να βαλει auction και εβαλε μονο το buy now

Αν δεν παίζει απατη, σίγουρα εκανε χοντρο λάθος

Μεταξύ μας, τοσο τους κοστίζουν, αλλά οκ.

Ευχομαι να παραλάβεις (ειλικρινα)

Δημοσ.

Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Πάντως μου ήρθε και μήνυμα από την τράπεζα ότι χρεώθηκε η κάρτα 7.59€ από το paypal.

Κρίμα που δεν μπορούσα να πάρω δύο γιατί αφήνει μόνο ένα ανά 10 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...