Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Custom roms δεν έχουν βγει?

7 αρα όχι, μέχρι προχτες.βαριέμαι τις custom γιατί θέλει κάθε φορά να το ξεσυνδεω για να την περάσω με usb.η επίσημη έστω και αργά δίνει sd zip

Δημοσ.

Δυστυχως δεν δουλευει The Code you entered has expired 

Μπορουμε να βρουμε καποιο αλλο?

Βρηκα αυτο το κουπονι GB10% για 10% έκπτωση 

Alfawise H96 Pro+ TV Box
Size:3GB RAM + 32GB ROM 
(Αυτο στα 70Ε, μου φαίνεται ακριβό)

Size:2GB RAM + 16GB ROM
Color:EU PLUG
(Αυτο 60Ε)
Δημοσ.

Εδω και κάποια ώρα γελώ με κάποιον μέσα στο forum που "προσφέρει" σετάρισμα tv box επι πληρωμή και επικοινωνησα μαζί του για λεπτομέρειες. Τα γράφω για να προστατευσω κάποιους να μην πέσουν θύματα.

Τονίζω το γελώ γιατί :

• Θέλει να είναι έτοιμο με google play λογαριασμο, άρα σεταρισμένο tv box
  • Να του το πάω/στείλω σπιτι του (Νεα Κηφισιά) 
  • Να βάλει το kodi απο το playstore
  • Παρόλο που πιεσα αρκετά δεν ειπε για κανενα συγκεκριμένο plugin ή τι ακριβώς θα βάλει εκτός απο το kodi του playstore (Για την ακρίβεια μου εγραψε "Βάζω το 17.4 v νομίζω λέγεται που βλέπεις τα πάντα" ). Edit : Συμπλήρωμα γιατί η κουβέντα συνεχίζεται. Χωρις να λεει τι θα βαλει, μου προσθεσε οτι θα εχω υποτιτλους για καθε ταινια και θα βλέπω οτι αθλητικό θέλω. Ψιλιάζομαι dimitrology plugin και sportsdevil. Επισης χρειάζεται 5 ώρες δουλειά (ΧΑΧΑΧΑ) αλλά θα προσπαθήσει για λιγοτερο. Στο δικό μου kodi που ολα τα plugins τα περνώ χεράτα ενα-ενα, ζήτημα να μου πάρει μισή ώρα.
  • Και για αυτά ζητά 80 ευρω, ναι ογδόντα ευρω! 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εδω για εγκατάσταση των windows ζητουνται 30-40 ευρω και ο συνφορουμίτης για την εγκατάσταση και πρώτο άνοιγμα του kodi ζητά 80 ευρω! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Να μου ελεγε οτι περνά και τιποτα iptv plugins με πρόσβαση σε nova/costv θα το θεωρούσα πιο λογικό, αλλά σκέτο kodi 80 ευρω; 

ΥΓ: Δεν ήταν αγγελια, απλά έριξε ενα μήνυμα μεσα στο forum

Δημοσ.

Που; δώσε λινκ να πέσει πλάκα

Δεν παιζει link γιατι δεν εβαλε αγγελία, απλώς εγινε μια διαπραγματευση με PMs. Απλά έγραψε κάτι στο forum για σετάρισμα tv box και μετά το έσβησε. Αρχισε και τις απειλές (το ίδιο του κάνει) και τον βλέπω να χρειαζεται μπολικο ξύδι για να του περάσει. 

Πέρα απο το συγκεκριμένο θέμα, ναι υπάρχει αρκετός κόσμος που θα έδινε 10-20 ευρω για να του περάσει και ρυθμίσει κάποιος το kodi, ειτε γιατί δεν εχει τις γνώσεις ή δεν εχει χρόνο/διαθεση για να ασχοληθεί. Λογικό και τίμιο για τα λεφτά του, αλλά 80 ευρω για ενα play store kodi install και ένα mass plugin, είναι "κοροιδευτικά" πολλά χρήματα.

Σε κάθε περιπτωση το forum δεν ειναι μονο για να ψαρεύονται αδαείς πελάτες αλλά και να προστατευουμε κόσμο απο παραλογες κινησεις

Δημοσ.

παιδια εγω το κανω το σεταρισμα μονο με 75 ευρα και δινω και ενα γλειφιτζουρι  δωρο   :-D  :-D

προσφορα μονο για σημερα   :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...