Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα nexbox a95 και ειμαι ευχαριστημενος.

1. Θελω να κανω ενα δωροσε καποιον,στα ιδια κυβικα. Τι παιζει με την υποστηριξη στις επομενες εκδοσεις android; πιο καλα να παρω ενα με πολλες πωλησεις, ωστε  οταν σταματησει η επισημη να συνεχισω custom rom;

2. Αλλος φιλος δινει πανω απο 60 , να του προτεινω το beelink;

Δημοσ.

Ανάμεσα στο beelink gt1 (όχι το ultimate) και το h96 pro plus κατέληξα στο πρώτο λόγω υποστήριξης, καλά έκανα η θα το μετανιώσω για αυτό το 1gb ram που έχασα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φθηνό (40-50 ευρώ) android box να το αγοράσω από Ελλάδα; Με ενδιαφέρει μόνο για το cosmote tv go και μόνο μέσα στο σπίτι μου οπότε δεν χρειάζεται να δέχεται sim. Δεν έχω αγοράσει άλλο media player στο παρελθόν και δεν χρησιμοποιώ android οπότε θα ήθελα κάτι να μπορώ να το φτιάξω εύκολα. Σας ευχαριστώ!

edit: Κοιτάω και για αγορά από Banggood

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Εγω εχω το nexbox a95x και για αυτα που θελω ειμαι ευχαριστημενος. 65 ευρω ξεκιναει. ΕΙναι λιγο πιο ακριβω απο αυτο που θες.

https://www.bestprice.gr/cat/3043/media-players.html?q=tv+box+android

Εάν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με το TV Go θα το αγοράσω! Το έχεις δοκιμάσει και λειτουργεί το TV Go; Ρωτάω γιατί δεν λειτουργεί σε όλα και μία από τις προϋποθέσεις είναι να μην είναι root. Επίσης, εάν ασχοληθώ (είμαι τελείως άσχετος με android γενικά) μπορώ να εγκαταστήσω παράλληλα και Kodi ή αυτά απαιτούν root;

Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω πολλα στο συγκεκριμενο τομεα, γι'αυτο ρωτω απο πανω και γω.

Το συγκεκριμενο ειναι 4πυρινο me 2 giga ram και στο κοδι που χρησιμοποιω παει καλα.

Αλλο ενα σημαντικο ειναι να παιρνει updates γιατι το κοδι δουλευει μονο στις δυο τελευταιες εκδοσεις του android.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται για καλό tv box, έχει βγει σε προσφορά το H96 PRO PLUS Amlogic S912

Με κουπόνι 20H96PP81 βγαίνει στα 41,5€

https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html

Μήπως γνωρίζεις εάν είναι root ή εάν έχει κανονικά playstore. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο Ελλάδα οπότε θα παραγγείλω από κίνα και με ενδιαφέρει να μην είναι root για τρέχω ote tv go. 

Γενικά όσα tv box έχω κοιτάξει είναι rooted (όπως μάλλον κι αυτό για να μπορείς να το αναβαθμίζεις τόσο εύκολα) άρα θα έχω θέμα με το TV go. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις εάν είναι root ή εάν έχει κανονικά playstore. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο Ελλάδα οπότε θα παραγγείλω από κίνα και με ενδιαφέρει να μην είναι root για τρέχω ote tv go. 

Γενικά όσα tv box έχω κοιτάξει είναι rooted (όπως μάλλον κι αυτό για να μπορείς να το αναβαθμίζεις τόσο εύκολα) άρα θα έχω θέμα με το TV go. 

Το Alfawise H96+ pro που έχω πάρει από το gearbest, έχει κανονικά playstore. Λογικά έχει και αυτό.

Στην σελίδα του banggood δίνει και το link για αναβάθμιση σε Firmware Android 7.1 Version.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..

Παρήγγειλα απο geekbuying με sf express πακέτο και μόλις τώρα μου ήρθε email απο DPD να πληρώσω δασμούς...Με sf express δεν έπρεπε να σταλεί με τριγωνική στην Ελλάδα ώστε να μην πληρώσω έξτρα φόρο ;; Την dpd δεν την γνωρίζω...ξέρετε κάτι γι' αυτήν και από που τα στέλνει ;; Να ήξερα να ζητούσα απλό ταχυδρομείο και ας πλήρωνα δασμούς...Τώρα έχω να πληρώνω και sf express και τελωνείο , απο 15 περίπου ευρώ το καθένα...Μας βγήκε ο κούκος αϊδόνι..

Αν πω την geekbuying, λέτε να πληρώσει τα έξοδα τελωνείου ;;;

Δημοσ.

Πλήρωσα περίπου 15 ευρώ για sf express..δεν ξέρω αν διαφημίζει ότι υπάρχει εγγύηση να μην πληρώσεις τελωνείο..διάλεξα αυτό τον τρόπο , με τα λίγα που διάβασα στο φόρουμ..

Το πακέτο είναι έτοιμο να σταλεί από Γαλλία

..Το περίεργο είναι ότι μου ζητάν λεφτά πριν έρθει Ελλάδα

Δημοσ.

Στο site του geekbuying δεν το ξεκαθαρίζει ότι είναι customs free.

http://www.geekbuying.com/help/payment_and_shipping/shipping_guide

Από το Coolicοοl που μου έχουν έρθει, ήταν customs free και μου ήρθαν με acs, αλλά το είχα ρωτήσει και συννενοηθεί πρώτα, για να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Και εγώ κατέληξα στο Beelink gt1 στα 70€ από Ali με PostNL αν παίξει τελωνείο ή όχι θα δείξει.

Νομίζω ότι είναι τριγωνική, εμένα μετά από 1 εβδομάδα εμφανίστηκε στο track των ελτα ότι έγινε η αποστολή αντικειμένου με περιοχή Ολλανδία και όχι Κίνα.

Πριν από 1,5 εβδομάδα παρέλαβα χωρίς τελωνείο.

Έχω δύο ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος να απαντήσει, οι οποίες μπορεί να ακουστούν χαζές αλλά θα δεν το έχω και πολύ.

1. Πως γίνεται να εμφανίσω την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης.

2. Τα usb τα βγάζεις χωρίς κατάργηση και αν παίζει κατάργηση πως το κάνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...