isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Να ξαναρωτήσω γιατί νομίζω ότι δεν εκφράστηκα σωστά. Πως αγοράζουμε το TOP Η96 PRO+ από το ΤΟΜΤΟΡ χωρίς να περάσει από τελωνείο? Απότι κατάλαβα δεν υποστηρίζει τριγωνική αποστολή... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή απλά παραγγέλνουμε και προσευχόμαστε? Ο μνος τρόπος να μη σίγουρα ταριφα απο το τελωνείο ειναι να κάνεις παραγγελία απο ευρωπαικο warehouse. Οτιδήποτε αλλο την προσευχούλα σου
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Να ξαναρωτήσω γιατί νομίζω ότι δεν εκφράστηκα σωστά. Πως αγοράζουμε το TOP Η96 PRO+ από το ΤΟΜΤΟΡ χωρίς να περάσει από τελωνείο? Απότι κατάλαβα δεν υποστηρίζει τριγωνική αποστολή... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή απλά παραγγέλνουμε και προσευχόμαστε?Το TomTop δεν έχει τριγωνική, οπότε ξεκίνα τις δεήσεις από τώρα...
stevenosfp1999 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν παρήγγειλα, απλά κοιτάω, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
vlahoskwn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 καλησπερα ψαχνω καποιο tv box απο ελλαδα οσο γινεται ποιο φτηνο η χρηση θα ειναι ιντερνετ Youtube και καμια ταινια... με 2 giga ram θα κανω δουλεια; εχετε να προτεινεται κατι που πρεπει να προσεξω;
ekriksi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 παιδιά καλημέρα μια ερώτηση όχι και τόσο σχετική με την επιλογή tv box, έχει δοκιμάσει κανείς ΟΤΕ tv go σε box?
magdalhnh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μου φαίνεται περίεργο η μέθοδος αποστολής priority direct mail του banggood να στοιχίζει μόνο 1.73$. Σίγουρα είναι τριγωνική αυτή η αποστολή για tv box ; Εχει πάρει κάποιος;
newsformobiles Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μου φαίνεται περίεργο η μέθοδος αποστολής priority direct mail του banggood να στοιχίζει μόνο 1.73$. Σίγουρα είναι τριγωνική αυτή η αποστολή για tv box ; Εχει πάρει κάποιος; Αυτή είναι η τριγωνική αποστολή. Πολύ κόσμος έχω διαβάσει στο xiaomi-miui.gr.
magdalhnh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το κόστος με παραξένεψε, γιατί ξέρω ότι άλλα κινεζομάγαζα, γύρω στα 20 ευρώ χρεώνουν. Γύρω στο 20αρι είναι η τριγωνική ρε συΌταν βάζω στο καλάθι tv box και επιλέγω priority mail 1.73 είναι η τιμή της αποστολής αυτής.
legend10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 δεν ξέρω αν είμαι τόσο σχετικός έχω το beelink gt1 και είπα να δοκιμάσω να παίξω το mortal combat με ένα χειριστήριο για pc στυλ ps4, αλλά κάποια κουμπιά που πάτησα με πέταγαν αλλού σε ρυθμίσεις σε μενού και άλλα, που πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις η δεν γίνετε?
Le Perv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 1. Εξαρταται το ωλο-προγραμμα(παιχνιδι) που τρεχεις. Καποια ΔΕΝ υποστηριζουν gamepad. 2. Ενω αλλες φορες δεν αναγνωριζονται τα gamepad απο τα tv boxes. Οτι κι αν πατησεις δεν γινεται τιποτα. Εσυ ανηκεις (μαλλον) στην 1η κατηγορια. Ψαξε τα μενου του παιχνιδιου να δεις τι μπορεις να πειραξεις.
nikos360 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια ψαχνω ενα tv box αποκλειστικά για iptv γ ν βλεπω μπαλες μεχρι 40ευρω μπορω να βρω κατι ή πρεπει ν ανεβω στο ποσο.
black_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για tvbox. Ψάχνω κάτι γύρω στα 100 euro και με περιθώριο ίσως και λίγο πιο πάνω. Εννοείται ότι αν υπάρχει κάτι πάρα πολύ καλό και κάτω αυτής της τιμής είμαι όλος αυτιά . Θα ήθελα να έχει μνήμη 3GB και πάνω και καλό επεξεργαστή. Για υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχω κάποια ιδέα όσον αφορά το τι δίνει ώθηση στο μηχάνημα. Η χρήση του αφορά κυρίως ταινίες από KODI. Τώρα... Ψάχνωντας τις προηγούμενες σελίδες του θέματος είδα ότι πολλοί καταλήγουν σε beelink gt1. Αν μπορούσατε θα ήθελα κάποιες προτάσεις... Ευχαριστώ προκαταβολικά παίδες...
gkar206 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Παιδιά το alfawise h96 pro+(όσοι το έχετε) παίζει απροβληματιστα 1080p αρχεία και βίντεο?
vadergr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Παιδιά το alfawise h96 pro+(όσοι το έχετε) παίζει απροβληματιστα 1080p αρχεία και βίντεο? Με χαρακτηριστική άνεση Οσοι ειστε σε αναζήτηση android media box με μικρό μπάτζετ, δείτε οπωσδήποτε το Mecool M8S Pro+ . Εχει λιγότερα απο 35ευρω και ειναι με 2GB RAM και φοράει τον γνωστό S905X. Εχει βγει και custom rom που το μετατρεπει σε android tv και παιζει και Netflix σε HD (η συνδρομη μου ειναι μεχρι 1080p, δεν ξερω αν περναει και 4Κ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα