Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά πήρα ανταπτορα hdmi se vga για να συνδέσω το gt1 αλλά η tv μου λέει εκτός φάσματος να κλαίω τα λεφτά που έδωσα για τον ανταπτορα? 

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος

1) μπορεί να φταίει η ανάλυση που θα πρέπει να την αλλάξεις κάπως (σύνδεση σε άλλη τβ ισως και χαμήλωσε την)

2)ο αντάπτορας παίρνει έξτρα ρεύμα ; αν όχι ίσως (λέω ίσως γιατί δεν είμαι σίγουρος) να μην δουλεύει (οπότε τα κλαις)

εγώ σε ένα παλιό κουτί χρησιμοποιούσα hdmi to rca (έπαιρνε ρεύμα μέσω usb) και δούλευε

έχεις λινκ με αυτό που πήρες ;

Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος

1) μπορεί να φταίει η ανάλυση που θα πρέπει να την αλλάξεις κάπως (σύνδεση σε άλλη τβ ισως και χαμήλωσε την)

2)ο αντάπτορας παίρνει έξτρα ρεύμα ; αν όχι ίσως (λέω ίσως γιατί δεν είμαι σίγουρος) να μην δουλεύει (οπότε τα κλαις)

εγώ σε ένα παλιό κουτί χρησιμοποιούσα hdmi to rca (έπαιρνε ρεύμα μέσω usb) και δούλευε

έχεις λινκ με αυτό που πήρες ;

ευχαριστώ για την απάντηση το μοντέλο του ανταπτορα είναι αυτό cyberpro cp-hv10 conventer hdmi to vga, κατέβασα την ανάλυση  στη μικρότερη αλλά και αυτή είναι 720 και έτσι κόβει 2-3 cm στην tv και με το μικρότερο ζοομ στο 80%, και επίσης ο ήχος δεν παίζει, μου είχαν πει στο μαγαζί πως το καλώδιο του ήχου το βάζω στο βύσμα με τα ακουστικά (που είναι και το μόνο βύσμα που μπορεί να μπει στην τν) αλλά τίποτα δλδ θέλει και άλλα ηχεία εξτρά άρα ίσως τα λεφτά έφυγαν τζάμπα εκτός και αν βρω να το πουλήσω πουθενά μήπως βγάλω τη μισή χασούρα 

Δημοσ.

ίσως αν το μετατρέψεις σε rca 

π.χ. με αυτό https://www.skroutz.gr/s/7140559/Powertech-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-1-5m-CAB-R007.html

και συνδέσεις αυτά στην τβ (θα πρέπει βέβαια στις ρυθμίσεις να ορίσεις ότι ο ήχος έρχεται από εκεί)

για ποιότητα δεν ξέρω, παίζει όλα να είναι χάλια , εγώ είχα σαν κι αυτό (αλλά παίρνει ρεύμα εξτρά)  σε χάλια τβ :)

https://www.skroutz.gr/s/7755122/OEM-HDMI-Female-in-3xRCA-Female-out-HDMI2AV.html

Δημοσ.

Όχι δεν είναι τριγωνική. Πρέπει όταν επιλέγετε τρόπο αποστολής, να λέει customs free ή να χρησιμοποιεί τους τρόπους αποστολής που λέω πιο πάνω.

Νομίζω ότι είναι τριγωνική, εμένα μετά από 1 εβδομάδα εμφανίστηκε στο track των ελτα ότι έγινε η αποστολή αντικειμένου με περιοχή Ολλανδία και όχι Κίνα.

post-186825-0-90801700-1499702018_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα εχει να προτεινει κανεις καποιο μποξακι που να βλεπεις ελληνικα πρωταθληματα μπασκετ+μπαλα, και ταινιες με υποτιτλους σε καλη αναλυση; το ιντερνετ μου ειναι περιπου 6-7 mps γιατι ειμαι επαρχια. 

Δημοσ.

Θα δεις για κάποιους που προσφέρουν τα κανάλια που θες, επί πληρωμή, τα iptv.αβάντα τσάμπα δεν τους κάνω, λυπάμαι

Δημοσ.

παιδιά πήρα αυτό

https://www.tomtop.com/smart-android-tv-player-box-1305/p-v1880uk-16g.html?_ga=2.210128341.1162179921.1500057650-353066166.1498124315

δεν το είδα αρκετή ώρα,απλά είδα ότι πήγα να παίξω youtube και με πετάει στις υπηρεσίες google play. τι πρέπει να κάνω?(α και στο kodi πως επιλέγω  υπότιτλους??)

Δημοσ.

Ασυρματο gamepad μπορουμε να συνδεσουμε σε android tv box? Ειναι ολα συμβατα ή κοιταμε για καποιο συγκεκριμενο? (Κυριως για mame)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...