Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαλέγεις site που έχουν τριγωνική (Coolicοοl, banggood, vickmall, geekbuying).

To beelink δεν το βρίσκω σε κάποιο από τα παραπάνω. Το Alfawise το βρήκα μόνο στο banggood. Στα 62 ευρω. (Edited: Το βρήκα και στο geekbuying ψάχνοντας "Η96 pro" στα 55 ευρώ.) Και σαν επιλογές για την αποστολή έχει: Air Parcel Register, Priority Direct Mail, EMS Express...

Που αλλού να κοιτάξω για το beelink?

Ποιος τροπος είναι η τριγωνική αποστολή;

Επεξ/σία από challenger_4
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To beelink δεν το βρίσκω σε κάποιο από τα παραπάνω. Το Alfawise το βρήκα μόνο στο banggood. Στα 62 ευρω. (Edited: Το βρήκα και στο geekbuying ψάχνοντας "Η96 pro" στα 55 ευρώ.) Και σαν επιλογές για την αποστολή έχει: Air Parcel Register, Priority Direct Mail, EMS Express...

Που αλλού να κοιτάξω για το beelink?

Ποιος τροπος είναι η τριγωνική αποστολή;

Priority direct mail. Τα γράφω με τυχόν προσφορές και σε μένα ;)
Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο Beelink gt1 Ultimate λόγω ddr4 και καλύτερης υποστήριξης. Η πιο οικονομική και ασφαλής λύση που βρήκα είναι από Gearbest από ευρωπαϊκή αποθήκη στα 82 ευρώ περίπου με μεταφορικά. Υπάρχει κάπου με καλύτερη τιμή και ασφαλή αποστολή (χωρίς τελωνείο);

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα μεγάλο δίλημμα που έχω.
Θέλω να αγοράσω TV BOX με KODI. Μέχρι τώρα το δουλεύω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μέσω υπολογιστή. 
Αξίζει λοιπόν να το αγοράσω με Linux , με Android ή να φτιάξω ενα απλό pc και να του κάνω media center KODI?
Υπ όψιν οτι με ενδιαφέρει να μπορώ να του προσθέσω και την δυνατότητα του Dual Audio , να βγαίνει ήχος δλδ ταυτόχρονα και απο τις 2 εξόδους (spdif kai HDMI) που μέχρι τώρα στα Windows λειτουργεί άψογα.

Δημοσ.

Η postNL νομιζω οτι ειναι τριγωνικη αποστολη. Δεν ερχεται απευθειας ελλαδα... Ισχυει;

Τίποτα δεν έρχεται απευθείας :) 

Δεν είναι , αν ήταν θα το καταλάβαινες από το κόστος των μεταφορικών :)))))

Δημοσ.

Η postNL νομιζω οτι ειναι τριγωνικη αποστολη. Δεν ερχεται απευθειας ελλαδα... Ισχυει;

Όχι δεν είναι τριγωνική. Πρέπει όταν επιλέγετε τρόπο αποστολής, να λέει customs free ή να χρησιμοποιεί τους τρόπους αποστολής που λέω πιο πάνω.
Δημοσ.

Καταλαβα. Αφου το κόστος με τριγωνικη ανερχεται σε 20-25 ευρω, καλυτερα να παραγγειλουμε το ιδιο προιον απο ευρωπαικη αποθηκη που ειναι παρομοιο το εξτρα κοστος, αλλα ερχεται πιο γρηγορα. Σωστα;

Δημοσ.

Καταλαβα. Αφου το κόστος με τριγωνικη ανερχεται σε 20-25 ευρω, καλυτερα να παραγγειλουμε το ιδιο προιον απο ευρωπαικη αποθηκη που ειναι παρομοιο το εξτρα κοστος, αλλα ερχεται πιο γρηγορα. Σωστα;

Δεν είναι τόσο. Στα 8$ είναι περίπου. Έφτιαξα αναλυτική σελίδα οδηγό για αγορές από Κίνα και ποια έχουν τριγωνική αποστολή στο itechnews εάν θέλεις να δεις
Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερων οδηγος. Μπραβο. Απο τα αξιοπιστα site ομως δεν εχει καποιο το beelink gt1 ultimate. Μονο στο aliexpress το βρηκα αλλα κανενα δεν εχει sf express. Μονο NL, standard aliexpress shipping, ems dhl...

Δημοσ.

Το boxακι απο το tomtom που βλέπω εκεί στα 30-40 για μόνο 1080p ταινίες ( mkv x265 ) με mx player / bs player ( με 4 mbps το kodi μου ειναι ψιλοαχρηστο ) θα ειμαι οκ;

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το WiFi στο Alfawise H96pro+ tv box που έχω και μετά από επικοινωνία με την gearbest μου έστειλαν ένα αρχείο για να περάσω εκ νέου το firmware στο tv box.
Για όποιον ενδιαφέρεται για να το περάσει στο αντίστοιχο tv-box, σε περίπτωση προβλήματος, παρακάτω δίνω το link

http://download.appinthestore.com.s3.amazonaws.com/2016-globale-FAQ-data/Computer%20and%20Networking/Firmwares%20Updates%20and%20APPs/2003775%20Alfawise%20H96%20Pro%2B%20TV%20Box%20ROM%20and%20Tool%205.10.rar

Τελικά πέρασα το firmware στο link που μου έστειλαν, ακολούθησα τις οδηγίες που έχει μέσα και το μηχάνημα είναι μια χαρά τώρα και με το wifi να βρίσκει κανονικά τα δίκτυα και αναβαθμίστηκα από την έκδοση android 6.1 που είχα, στην 7.1.1

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το beelink gt1 ultimate απο που να το παραγγειλω;

Edit: το πήρα τελικά απο gearbest από ευρωπαϊκή αποθήκη στα 82 ευρώ με μεταφορικά. Δεν υπήρχε πιο οικονομική λύση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Επεξ/σία από challenger_4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...