geornirv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ρε φίλε εσυ αυτο καταλαβες; και εγω τρελα εχω και γιαυτο το πήρα.. .και χωρίς να ξέρω 100% τη χρησιμότητα του...για τέτοια τρέλα μιλάμε. Ρώτησα εδώ μέσα γιατί εδώ μιλάτε για tv box...που να ρωτουσα; Είπα εγώ πουθενά ότι είναι μούφα; Απλά προσπαθώ να καταλάβω όλες τις χρήσεις του που κάποιες μπορεί να μην ξέρω. Γι'αυτό ρωτώ κιόλας... Τεσπα. Εγώ έχω ένα m8s mini II αλλά κάνοντας μια αναβάθμιση ΟΤΑ πριν λίγες μερες παρουσιασε καποιο προβλημα με επανεκιννησεις (που εκ των υστερων διάβασα οτι ηταν προβληματικο το update) αλλα δεν είχα βρει πως διορθωνοταν (Που Τελικά ήταν μια απενεργοποιηση επιλογής στο μενου). Και δυστυχώς προχώρησα σε manual update και δεν ξερω γιατί αλλα brickare. Δοκίμασα πολλούς τρόπους να το επαναφέρω Αλλά τίποτα. Περιμένω τώρα ένα usb male to male για να κανω και την τελευταία προσπάθεια μπας και... Οπότε αν δεν...μπορει να προχωρήσω σε αγορά καινουριου...γιαυτο και μπήκα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω και κάτι καλυτερο.
powerup Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Πρωτον εισαι σε φορουμ για επιλογη tv box ρωτας για αυτο και μετα λες οτι ειχες ,αλλα ενταξη δεν εκανε και ....frappe . Μας βαζεις να εξηγουμε και μετα μας λες οτι τα ξερεις αυτα . Οταν αγοραζεις καφετιερα ξερεις τι περιμενεις να κανει,δεν εχεις ελπιδες οτι θα ψηνει ...μπριζολες. Εχεις κινητο ξερεις τι περιμενεις απο αυτο . Σου εξηγουμε οτι το boxaki κανει τη δουλεια της smart ποιο ευκολα χωρις διαφημησεις ,χωρις κολληματα, με καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τα online site με χρηση ολων των app και παιχνιδιων απο το playstore και ολα αυτα με ενα 40-50αρη.Τσιγκουνεβετε καποιος να τα δωσει κι εχει τβ 600-1000 ευρω,ας μη το παρει,αυτος θα ζοριζετε να δει εναν αγωνα μια ταινια με κολληματα κι διαφημησεις κι εικονα ψηλοχαλια. Αν εισαι πεπισμενος οτι ειναι μουφα τα τβ μποχ μην ασχολησε και αφησε εμας στην ...τρελα μας Ρε φίλε εσυ αυτο καταλαβες; και εγω τρελα εχω και γιαυτο το πήρα.. .και χωρίς να ξέρω 100% τη χρησιμότητα του...για τέτοια τρέλα μιλάμε. Ρώτησα εδώ μέσα γιατί εδώ μιλάτε για tv box...που να ρωτουσα; Είπα εγώ πουθενά ότι είναι μούφα; Απλά προσπαθώ να καταλάβω όλες τις χρήσεις του που κάποιες μπορεί να μην ξέρω. Γι'αυτό ρωτώ κιόλας... Τεσπα. Εγώ έχω ένα m8s mini II αλλά κάνοντας μια αναβάθμιση ΟΤΑ πριν λίγες μερες παρουσιασε καποιο προβλημα με επανεκιννησεις (που εκ των υστερων διάβασα οτι ηταν προβληματικο το update) αλλα δεν είχα βρει πως διορθωνοταν (Που Τελικά ήταν μια απενεργοποιηση επιλογής στο μενου). Και δυστυχώς προχώρησα σε manual update και δεν ξερω γιατί αλλα brickare. Δοκίμασα πολλούς τρόπους να το επαναφέρω Αλλά τίποτα. Περιμένω τώρα ένα usb male to male για να κανω και την τελευταία προσπάθεια μπας και... Οπότε αν δεν...μπορει να προχωρήσω σε αγορά καινουριου...γιαυτο και μπήκα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω και κάτι καλυτερο. Ρε φίλε εσυ αυτο καταλαβες; και εγω τρελα εχω και γιαυτο το πήρα.. .και χωρίς να ξέρω 100% τη χρησιμότητα του...για τέτοια τρέλα μιλάμε. Ρώτησα εδώ μέσα γιατί εδώ μιλάτε για tv box...που να ρωτουσα; Είπα εγώ πουθενά ότι είναι μούφα; Απλά προσπαθώ να καταλάβω όλες τις χρήσεις του που κάποιες μπορεί να μην ξέρω. Γι'αυτό ρωτώ κιόλας... Τεσπα. Εγώ έχω ένα m8s mini II αλλά κάνοντας μια αναβάθμιση ΟΤΑ πριν λίγες μερες παρουσιασε καποιο προβλημα με επανεκιννησεις (που εκ των υστερων διάβασα οτι ηταν προβληματικο το update) αλλα δεν είχα βρει πως διορθωνοταν (Που Τελικά ήταν μια απενεργοποιηση επιλογής στο μενου). Και δυστυχώς προχώρησα σε manual update και δεν ξερω γιατί αλλα brickare. Δοκίμασα πολλούς τρόπους να το επαναφέρω Αλλά τίποτα. Περιμένω τώρα ένα usb male to male για να κανω και την τελευταία προσπάθεια μπας και... Οπότε αν δεν...μπορει να προχωρήσω σε αγορά καινουριου...γιαυτο και μπήκα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω και κάτι καλυτερο. Μας τι λες κι οτι δεν καταλαβαινουμε τι θες να πεις.Αν δε λες τι θες και τι προβλημα εχεις εμεις το ...τβ box θα μυρηστουμε. 2 σελιδες προσπαθουμε να σε καταλαβουμε αλλα εχουμε ..μπρικαρει . Κανε οτι σε φωτησει ο υψηστος και τελος ρωτα εδω αν καταλαβα λαθος εγω αυτα που γραφεις εσυ η εσυ αλλα θες κι αλλα γραφεις .Δες ποσοι θα κανουν like στα. Γραφομενα μου κι ποσοι σε σενα. 1
geornirv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μας τι λες κι οτι δεν καταλαβαινουμε τι θες να πεις. Αν δε λες τι θες και τι προβλημα εχεις εμεις το ...τβ box θα μυρηστουμε. 2 σελιδες προσπαθουμε να σε καταλαβουμε αλλα εχουμε ..μπρικαρει . Κανε οτι σε φωτησει ο υψηστος και τελος ρωτα εδω αν καταλαβα λαθος εγω αυτα που γραφεις εσυ η εσυ αλλα θες κι αλλα γραφεις .Δες ποσοι θα κανουν like στα. Γραφομενα μου κι ποσοι σε σενα. Εντάξει...επειδή δεν έχω διάθεση να λογοφέρω ούτε να έρθω σε σύγκρουση...αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα καταλαβεις. Δεν λέω πουθενά ότι θέλω βοήθεια με το πρόβλημά μου απλά ΡΩΤΗΣΑ αν έχει και άλλες δυνατότητες το tv box που ενδεχομένως δεν γνωριζω γιατί δεν ασχολήθηκα και πολύ....ώστε να αγοράσω κάποιο καλύτερο box. Αυτή ήταν η αρχική μου ερώτηση και αυτή συνεχίζει να είναι ...Τί δεν καταλαβαίνεις ? Δεν χρειάζεται να μυριστείς κάτι ...δεν είσαι σε αντικατασκοπικό νήμα...μια απλή ερώτηση έκανα ... Ούτε έχω την διάθεση να σου την "πω". Ούτε και στη εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρισκόμαστε για να διαγωνιστούμε στα "Like" . Και αν έχεις "μπρικάρει" με τέτοιες απλές ερωτήσεις μπορώ να σου δανείσω το usb cable μου αν θες. (Χωρίς παρεξήγηση ...με χιουμοριστική διάθεση όλα τα παραπάνω). Σου έκανα και εγώ Like. Υ.Γ. Ευχαριστώ όσους απάντησαν
letom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 H διαφορά tv box με smart tv είναι χαοτική. Με τη smart tv μπορείς να κάνεις 5 πράγματα, με το box 505. Είναι σχεδόν σαν να συγκρίνεις smart tv με υπολογιστή και να λες τι παραπάνω κάνει ο υπολογιστής. Πιστεύω ότι το 99% όσων έχουμε tv box, έχουμε ήδη και smart tv. Αν ήταν το ίδιο δεν θα αγοράζαμε και box. Κι αν είχα μάθει νωρίτερα για την ύπαρξη των tv box δεν θα είχα αγβοράσει ποτέ smart tv. Είναι η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει. 2
john_vam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα Θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω tv box εχω χάσει λίγο την μπάλα. H χρήση που θέλω είναι σχεδον 100% για Kodi (αντε και κενενα κατέβασμα αν το συνδέσω με εξωτερικό, και λίγο browsing). έχω διαβάσει αρκετα απο τις προηγούμενες σελίδες (οχι ολες εννοειτε) και θέλω να ρωτήσω 1. αυτο που βρηκα εδω συμφωνείτε οτι είναι μια καλή επιλογή για αυτο που θέλω? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html 2. Υπάρχει κάποιο αλλο μηχάνημα μέχρι 80-90 μαξ που να θεωρήτε ψιλο τοπ απο εσας που ασχολείστε με tv box? Ειλικρινα δεν μπορεσω να βγάλω συμπερασμα με οτι διάβασα. Οποιαδήποτε γνώμη θα βοηθήσει!! Thanks!!!
sotis1978 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα Θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω tv box εχω χάσει λίγο την μπάλα. H χρήση που θέλω είναι σχεδον 100% για Kodi (αντε και κενενα κατέβασμα αν το συνδέσω με εξωτερικό, και λίγο browsing). έχω διαβάσει αρκετα απο τις προηγούμενες σελίδες (οχι ολες εννοειτε) και θέλω να ρωτήσω 1. αυτο που βρηκα εδω συμφωνείτε οτι είναι μια καλή επιλογή για αυτο που θέλω? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html 2. Υπάρχει κάποιο αλλο μηχάνημα μέχρι 80-90 μαξ που να θεωρήτε ψιλο τοπ απο εσας που ασχολείστε με tv box? Ειλικρινα δεν μπορεσω να βγάλω συμπερασμα με οτι διάβασα. Οποιαδήποτε γνώμη θα βοηθήσει!! Thanks!!! Δεν γνωρίζω πολλά (και εγώ τώρα περιμένω να έρθει το πρώτο μου τβ-μποξάκι), αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_645176.html (εγώ παράγγειλα το ίδιο αλλά με 2άρα ραμ και 16 ρομ).
villasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οχι , εαν και δεν πρεπει να συζηταμε τετοια γιατι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ , δεν ειναι το ιδιο . Μπορει να εχουν πχ τον ιδιο Player ( kodi ) . Βασικα το Kodi ειναι ενας multimedia player ο οποιος με διαφορα Addons εκτελει καποιες λειτουργειες ( πχ βρισκει σε διαφορους Server ανα την υφηλιο αποθηκευμενο περιεχομενο το οποιο και μπορεις να δεις )
gioba Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγω δε μιλαω για το παρανομο κομματι των OteTV κ Nova. Δε με ενδιαφερουν αυτα. Με ενδιαφερει μονο το κομματι του μενου-τυπου βιντεοκλαμπ που εχουν αυτα τα κουτια.
gioba Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ειναι καλη αυτη η στιγμη για αγορα τετοιου μηχανηματος; Ρωταω διοτι εχω ακουσει πως εχουν πεσει πολλες μηνυσεις κ εχουν πεσει πολλοι σερβερς.
aristidis540 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ειναι καλη αυτη η στιγμη για αγορα τετοιου μηχανηματος; Ρωταω διοτι εχω ακουσει πως εχουν πεσει πολλες μηνυσεις κ εχουν πεσει πολλοι σερβερς. μα δεν είναι μόνο για kodi ένα android box.
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε ενα android tv box που δεν εχει εξοδο 3.5 jack αλλά spdif πώς μπορούμε να συνδέσουμε ακουστικά ή ηχεία που δέχονται μόνο 3.5 ? Υπάρχει ανταπτορας ; Ρωτάω καθώς αγόρασε φίλος ενα της beelink και θέλει να συνδέσει κάποια ozaki ηχεία που έχουν 3.5 τζακ έξοδο. Η σύνδεση γίνεται σε 27 αρι μονιτορ και οχι τηλεόραση .
villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.ebay.com/itm/Optical-Audio-Adapter-3-5mm-Female-Jack-Plug-to-Digital-Toslink-Male-Fine-/182496086833?hash=item2a7d9d4b31:g:AlMAAOSwZ1lWfji6 http://www.ebay.com/itm/Mini-Optical-Audio-Adapter-3-5mm-Female-Jack-Plug-to-Digital-Toslink-Male-WB-/302227639502?hash=item465e2bccce:g:AlMAAOSwZ1lWfji6 http://www.ebay.ie/itm/Digital-Coaxial-Toslink-SPDIF-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-3-5mm-RCA-AH313-/311841471525 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από villasg 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 http://www.ebay.com/itm/Optical-Audio-Adapter-3-5mm-Female-Jack-Plug-to-Digital-Toslink-Male-Fine-/182496086833?hash=item2a7d9d4b31:g:AlMAAOSwZ1lWfji6 http://www.ebay.com/itm/Mini-Optical-Audio-Adapter-3-5mm-Female-Jack-Plug-to-Digital-Toslink-Male-WB-/302227639502?hash=item465e2bccce:g:AlMAAOSwZ1lWfji6 http://www.ebay.ie/itm/Digital-Coaxial-Toslink-SPDIF-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-3-5mm-RCA-AH313-/311841471525 Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα