thory Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 beelink gt1 : 2GB DDR3 beelink gt1 ultimate : 3GB DDR4 Η διαφορά δλδ ειναι εμφανής?
enterhere Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν και χρήστης του Alfawise H96 pro+, η διαφορά δεν είναι ιδιαιτέρως εμφανής, όπως αντίστοιχα και στο Η96 με τα 2GB μνήμη, απλά το παίρνεις για να σε καλύψει μελλοντικά η παραπάνω μνήμη.
newsformobiles Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το ένα με δύο (ακόμα και το τρία), έχει διαφορά. Έχω μηχανάκι με 1GB Ram που σέρνεται, 2 που πάει πολύ καλά, 3 που πετάει. Εάν μπορείς να πάρεις με δύο, πάρε με δύο.
powerup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Κανεvας κατοχος του cooleme@ mb2 s912 2/16gb να μας πει τι γνωμη του για το μηχανακι. Ταχυτητα /εικονα /wifi/θερμοκρασιες/κοληματα/επανεκινησεις ?
p_under Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Κανεvας κατοχος του cooleme@ mb2 s912 2/16gb να μας πει τι γνωμη του για το μηχανακι. Ταχυτητα /εικονα /wifi/θερμοκρασιες/κοληματα/επανεκινησεις ? έχω το mb3, που είναι το ίδιο με το mb2 απλά είναι το 32άρι. Το θεωρώ άριστο. δεν κολλάει και έχει πάρα πολύ καλό wifi για τα δεδομένα. Δεν έχω παράπονο. 1
powerup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 έχω το mb3, που είναι το ίδιο με το mb2 απλά είναι το 32άρι. Το θεωρώ άριστο. δεν κολλάει και έχει πάρα πολύ καλό wifi για τα δεδομένα. Δεν έχω παράπονο. Απο θερμοκρασιες πως παει? Εχεις 17.3 kodi? Περνει ota update ?
geornirv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά που χρησιμεύει ένα τέτοιο box? Δηλ αν έχεις smart tv και βάζεις λινκ να streamaρει απευθείας η tv δεν μπορείς να βλέπεις ταινίες σειρες; Άρα που χρειάζεται το box? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ Αλλά θέλω να ξέρω τι δυνατότητες παρέχουν τα συγκεκριμένα.
powerup Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά που χρησιμεύει ένα τέτοιο box? Δηλ αν έχεις smart tv και βάζεις λινκ να streamaρει απευθείας η tv δεν μπορείς να βλέπεις ταινίες σειρες; Άρα που χρειάζεται το box? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ Αλλά θέλω να ξέρω τι δυνατότητες παρέχουν τα συγκεκριμένα.Eιναι ενα android κουτι που συνδεετε στην tv με καλωδιο hdmiΚανει οτι κι ενα κινητο android . Χρησιμοποιητε για browsing,παιξιμο παιχνιδιων,skype,youtube και κυριος για προβολη online ταινιων σειρων και live παιχνιδιων (ποδοοσφαιρου,μπασκετ,κλπ μεσου του kodi) Αν αγορασεις προτιμησε με τουλαχιστον 2gb ram,επεξεργαστη amlogic 905x η 912 και anddroid 5 και πανω 1
geornirv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζω και λέω ότι αυτά γίνονται και από μια smart tv εκτός των android παιχνιδιων. Άρα γιατί να το αγοράσει καποιος;
powerup Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζω και λέω ότι αυτά γίνονται και από μια smart tv εκτός των android παιχνιδιων. Άρα γιατί να το αγοράσει καποιος;Μαλλον αυτο δεν το γνωριζειςsmart tv δεν ειναι απαραιτητα android tv μονο καποια μοντελα τις sony ειναι anddroid tv..samsung και lg (δηλαδη πανω απο το 80% των smart) ειναι smart δεν ειναι oμως αndroid αρα δεν μπορουν να εγκαταστησουν το kodi για να βλεπουν μεσο καποιων addons (προσθετων) online ταινιες σειρες αγωνες. Τωρα δεν μπορω να αναλυσω τι ειναι το kοdi googλαρησετο 2
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Υπόψιν οι τηλεοράσεις έχουν συνήθως πρόβλημα με την κωδικοποίηση του ήχου, οπότε μόνο απλές divx ταινίες παίζουν χωρίς πρόβλημα οι περισσότερες. 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Έχω smart tv, από τις καλές.έχω και tv box το οποίο είναι μονίμως ανοιχτό.το δουλεύω για κοδι/acestream.ένα άλλο είναι ότι μπορείς να του βάλεις εάν torrent client, εάν δεν έχεις ρούτερ με usb.υπολογιστή έχω να ανοίξω από το καλοκαίρι 1
letom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζω και λέω ότι αυτά γίνονται και από μια smart tv εκτός των android παιχνιδιων. Άρα γιατί να το αγοράσει καποιος; Με το box δεν έχε4ις κανέναν περιορισμό. Μπορείς να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες. Και αυτό που λες ότι βάζεις λινκ και στρημάρει στην smart tv δεν έχει καμία σχέση με το kodi ποτυ μπορείς να βάλεις στο box. Με Kodi έχεις σε ένα λεπτό όποια ταινία σου κατέβει στο κεφάλι, ούτε να ψάχνεις λινκς σε σάιτ, ούτε διαφημίσεις. Χώρια τα κανάλια και τα αθλητικά που επίσης βλέπεις ό,τι θες στην κυριολεξία. Γκούγκλαρε kodi και θα καταλάβεις. 2
geornirv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μαλλον αυτο δεν το γνωριζεις smart tv δεν ειναι απαραιτητα android tv μονο καποια μοντελα τις sony ειναι anddroid tv..samsung και lg (δηλαδη πανω απο το 80% των smart) ειναι smart δεν ειναι oμως αndroid αρα δεν μπορουν να εγκαταστησουν το kodi για να βλεπουν μεσο καποιων addons (προσθετων) online ταινιες σειρες αγωνες. Τωρα δεν μπορω να αναλυσω τι ειναι το kοdi googλαρησετο Τα ξέρω και αυτά που λες. Αφού σου είπα δεν εννοώ android tv. Smart είπα. Και είπα ότι βάζεις λινκ και κάνεις streaming.Δεν χρειάζεσαι kodi. Και με το kodi ξέρω τι κάνεις ειχα κουτι παλιοτερα... απλά ξαναλέω σε αθλητικά και ταινιες μπορείς να streamarεις και από την smart. Ισως να εχει περισσοτερη ποικιλια ...απλα και να στριμαρεις από την σμαρτ βάζεις το σάιτ διαλέγεις και είσαι έτοιμος...ποσο αργείς δηλ;; ok σε διευλολυνει καπως αλλα τεσπα έλεγα μήπως κάνεις και τίποτα άλλο που δεν το γνωρίζω.
powerup Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα ξέρω και αυτά που λες. Αφού σου είπα δεν εννοώ android tv. Smart είπα. Και είπα ότι βάζεις λινκ και κάνεις streaming.Δεν χρειάζεσαι kodi. Και με το kodi ξέρω τι κάνεις ειχα κουτι παλιοτερα... απλά ξαναλέω σε αθλητικά και ταινιες μπορείς να streamarεις και από την smart. Ισως να εχει περισσοτερη ποικιλια ...απλα και να στριμαρεις από την σμαρτ βάζεις το σάιτ διαλέγεις και είσαι έτοιμος...ποσο αργείς δηλ;; ok σε διευλολυνει καπως αλλα τεσπα έλεγα μήπως κάνεις και τίποτα άλλο που δεν το γνωρίζω. Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά που χρησιμεύει ένα τέτοιο box? Δηλ αν έχεις smart tv και βάζεις λινκ να streamaρει απευθείας η tv δεν μπορείς να βλέπεις ταινίες σειρες; Άρα που χρειάζεται το box? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ Αλλά θέλω να ξέρω τι δυνατότητες παρέχουν τα συγκεκριμένα. Αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζω και λέω ότι αυτά γίνονται και από μια smart tv εκτός των android παιχνιδιων. Άρα γιατί να το αγοράσει καποιος; Τα ξέρω και αυτά που λες. Αφού σου είπα δεν εννοώ android tv. Smart είπα. Και είπα ότι βάζεις λινκ και κάνεις streaming.Δεν χρειάζεσαι kodi. Και με το kodi ξέρω τι κάνεις ειχα κουτι παλιοτερα... απλά ξαναλέω σε αθλητικά και ταινιες μπορείς να streamarεις και από την smart. Ισως να εχει περισσοτερη ποικιλια ...απλα και να στριμαρεις από την σμαρτ βάζεις το σάιτ διαλέγεις και είσαι έτοιμος...ποσο αργείς δηλ;; ok σε διευλολυνει καπως αλλα τεσπα έλεγα μήπως κάνεις και τίποτα άλλο που δεν το γνωρίζω.Πρωτον εισαι σε φορουμ για επιλογη tv box ρωτας για αυτο και μετα λες οτι ειχες ,αλλα ενταξη δεν εκανε και ....frappe .Μας βαζεις να εξηγουμε και μετα μας λες οτι τα ξερεις αυτα . Οταν αγοραζεις καφετιερα ξερεις τι περιμενεις να κανει,δεν εχεις ελπιδες οτι θα ψηνει ...μπριζολες. Εχεις κινητο ξερεις τι περιμενεις απο αυτο . Σου εξηγουμε οτι το boxaki κανει τη δουλεια της smart ποιο ευκολα χωρις διαφημησεις ,χωρις κολληματα, με καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τα online site με χρηση ολων των app και παιχνιδιων απο το playstore και ολα αυτα με ενα 40-50αρη.Τσιγκουνεβετε καποιος να τα δωσει κι εχει τβ 600-1000 ευρω,ας μη το παρει,αυτος θα ζοριζετε να δει εναν αγωνα μια ταινια με κολληματα κι διαφημησεις κι εικονα ψηλοχαλια. Αν εισαι πεπισμενος οτι ειναι μουφα τα τβ μποχ μην ασχολησε και αφησε εμας στην ...τρελα μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα