Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω το Mecool BB2 Pro το έδωσα , καλο μεν αλλα με πολλες ιδιοτροπίες και καμμια υποστήριξη .

Επισης δεν μπορουμε να συγκρινουμε το Zidoo x6 pro με τωρινα μηχανηματα , παλαιοτερος επεξεργαστης λιγοτερη και ddr3 μνημη κλπ .

Αλλα ομως οπως βλεπεις το Zidoo 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του εχει ακομα υποστηριξη ( πριν 1 μηνα εβγαλε το 1.0.45 )

=======================================================================================

Μια και μιλαμε για το VORKE Z1 : The new firmware for VORKE Z1 TV Box with Amlogic S912 (20170428)

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως εγω το Mecool BB2 Pro το έδωσα , καλο μεν αλλα με πολλες ιδιοτροπίες και καμμια υποστήριξη .

Επισης δεν μπορουμε να συγκρινουμε το Zidoo x6 pro με τωρινα μηχανηματα , παλαιοτερος επεξεργαστης λιγοτερη και ddr3 μνημη κλπ .

Αλλα ομως οπως βλεπεις το Zidoo 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του εχει ακομα υποστηριξη ( πριν 1 μηνα εβγαλε το 1.0.45 )

Εντάξει, δεν είχα πιο πρόσφοτο μηχανάκι να συγκρίνω, αλλά ναι η Zidoo ακόμα βγάζει. Θέλω να το συγκρίνω με το mecool που περιμένω (θα το γράψω και στο site μου), να δω τι πιάνει. Βέβαια και πάλι τα μηχανάκια δεν είναι ακριβώς τα ίδια...
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλο ένα tv box, ανάμεσα στα vorke z1 στα 70Ε και στο MECOOL BB2 PRO στα 62Ε ποιο θα προτείνατε; Είναι ίδια; Εάν ναι, ποια εταιρία θεωρείται/είναι η πιο αξιόπιστη και με το καλύτερο software support; 

Είδα ότι απαντήσατε ήδη στις ερωτήσεις μου. Το Zidoo x6 pro είναι όντως καλύτερο από τα άλλα σε software support και σταθερότητα; Με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχω πρόβλημα, ωστόσο έχω αμφιβολίες για επεξεργαστή και έκδοση Android. Θα υποστηρίζει επόμενες εκδόσεις και ο επεξεργαστής σε σχέση με τον 912 του Alfawise S92 τι λέει;

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλο ένα tv box, ανάμεσα στα vorke z1 στα 70Ε και στο MECOOL BB2 PRO στα 62Ε ποιο θα προτείνατε; Είναι ίδια; Εάν ναι, ποια εταιρία θεωρείται/είναι η πιο αξιόπιστη και με το καλύτερο software support;

Όπως γράφω πιο πάνω, το Ζ1 το έχω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βάλει πιο πάνω βιντεάκι παρουσίαση και στο site μου θα βρεις και review. Το άλλο δεν τοξέρω, περιμένω άλλο μοντέλο της mecool. Είναι καθ' οδόν, όταν έρθει θα ρεβιουραριστεί αναλόγως... ;)
Δημοσ.

Όπως γράφω πιο πάνω, το Ζ1 το έχω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βάλει πιο πάνω βιντεάκι παρουσίαση και στο site μου θα βρεις και review. Το άλλο δεν τοξέρω, περιμένω άλλο μοντέλο της mecool. Είναι καθ' οδόν, όταν έρθει θα ρεβιουραριστεί αναλόγως... ;)

Ποιο είναι το σαιτ σου για να το τσεκάρω;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ήρθε ο καιρός να πάρω και εγώ ένα "μαγικό" κουτάκι...

Η χρήση θα είναι YouTube, Ράδιο και ταινίες..

Θα ήθελα να μου πείτε πιο από τα παρακάτω μηχανάκια ΔΕΝ θα παίρνατε και γιατί.... Και πιο θα επιλέγατε εσείς (άσχετα αν είναι ανάμεσα σε αυτά που έβαλα εγώ). Οι τιμές που θέλω να κινηθώ είναι περίπου από 45€ έως 70€ (το 70€ εφόσον δω ότι αξίζει τον κόπο).

1) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html (έκδοση 2ram/16rom από Κίνα)  46.99$

2) https://www.aliexpress.com/item/X96-2GB-16GB-Amlogic-S905X-Quad-Core-Android-6-0-Marshmallow-TV-Box-WIFI-HDMI-2/32725799412.html?shortkey=U322YfEf&addresstype=600 2gb ram/16gb rom με το air mouse  50.99$

3) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_494223.html  54.99$

4) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html?wid=21  67.99$

Θα έπαιρνα το Νο4. Έχω πάει 2 τέτοια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

γεια σας παιδια σκέφτομαι να παρω ενα beelink gt1 εχουν ακομα καποια προβληματα που λεγοντουσαν πιο παλια η τα εχουν φτιαξει? επισης μπορει να παρει τα android 7? 

Δημοσ.
Παρατήρησα ότι σε κάποια μηχανάκια (στην περιγραφή του προιοντος)) αναφέρουν τα φορματ ήχου dolby & dts, ενώ κάποια άλλα όχι.. 

Τι παίζει με αυτό?

Δίνουν όλα τα μηχανάκια σήμα dolby ή dts στον ενισχυτή ή μπορεί και κάποια να μην δίνουν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ενδιαφέρεστε/ασχολείστε με το kodi, είδατε αυτό σήμερα ->

Κλείνει το Kodi που ξέρουμε!?

Και δυστυχώς η λίστα μεγαλώνει. Σήμερα πρόσθεσα και άλλα add-ons...

Επεξ/σία από newsformobiles
Δημοσ.

Ρε παιδια πέρα απ το 1gb ram παραπανω υπάρχει κάποια αλλη βελτίωση στο ultimate σε σχέση με το απλο ωστε να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή?Αναφέρομαι στο beelink gt1.

Δημοσ.

Ρε παιδια πέρα απ το 1gb ram παραπανω υπάρχει κάποια αλλη βελτίωση στο ultimate σε σχέση με το απλο ωστε να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή?Αναφέρομαι στο beelink gt1.

beelink gt1  : 2GB DDR3

beelink gt1 ultimate  : 3GB DDR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...