villasg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Παντως εγω το Mecool BB2 Pro το έδωσα , καλο μεν αλλα με πολλες ιδιοτροπίες και καμμια υποστήριξη . Επισης δεν μπορουμε να συγκρινουμε το Zidoo x6 pro με τωρινα μηχανηματα , παλαιοτερος επεξεργαστης λιγοτερη και ddr3 μνημη κλπ . Αλλα ομως οπως βλεπεις το Zidoo 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του εχει ακομα υποστηριξη ( πριν 1 μηνα εβγαλε το 1.0.45 ) ======================================================================================= Μια και μιλαμε για το VORKE Z1 : The new firmware for VORKE Z1 TV Box with Amlogic S912 (20170428)
newsformobiles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Παντως εγω το Mecool BB2 Pro το έδωσα , καλο μεν αλλα με πολλες ιδιοτροπίες και καμμια υποστήριξη . Επισης δεν μπορουμε να συγκρινουμε το Zidoo x6 pro με τωρινα μηχανηματα , παλαιοτερος επεξεργαστης λιγοτερη και ddr3 μνημη κλπ . Αλλα ομως οπως βλεπεις το Zidoo 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του εχει ακομα υποστηριξη ( πριν 1 μηνα εβγαλε το 1.0.45 ) Εντάξει, δεν είχα πιο πρόσφοτο μηχανάκι να συγκρίνω, αλλά ναι η Zidoo ακόμα βγάζει. Θέλω να το συγκρίνω με το mecool που περιμένω (θα το γράψω και στο site μου), να δω τι πιάνει. Βέβαια και πάλι τα μηχανάκια δεν είναι ακριβώς τα ίδια...
Feregorn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλο ένα tv box, ανάμεσα στα vorke z1 στα 70Ε και στο MECOOL BB2 PRO στα 62Ε ποιο θα προτείνατε; Είναι ίδια; Εάν ναι, ποια εταιρία θεωρείται/είναι η πιο αξιόπιστη και με το καλύτερο software support; Είδα ότι απαντήσατε ήδη στις ερωτήσεις μου. Το Zidoo x6 pro είναι όντως καλύτερο από τα άλλα σε software support και σταθερότητα; Με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχω πρόβλημα, ωστόσο έχω αμφιβολίες για επεξεργαστή και έκδοση Android. Θα υποστηρίζει επόμενες εκδόσεις και ο επεξεργαστής σε σχέση με τον 912 του Alfawise S92 τι λέει;
newsformobiles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλο ένα tv box, ανάμεσα στα vorke z1 στα 70Ε και στο MECOOL BB2 PRO στα 62Ε ποιο θα προτείνατε; Είναι ίδια; Εάν ναι, ποια εταιρία θεωρείται/είναι η πιο αξιόπιστη και με το καλύτερο software support;Όπως γράφω πιο πάνω, το Ζ1 το έχω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βάλει πιο πάνω βιντεάκι παρουσίαση και στο site μου θα βρεις και review. Το άλλο δεν τοξέρω, περιμένω άλλο μοντέλο της mecool. Είναι καθ' οδόν, όταν έρθει θα ρεβιουραριστεί αναλόγως...
Feregorn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Όπως γράφω πιο πάνω, το Ζ1 το έχω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βάλει πιο πάνω βιντεάκι παρουσίαση και στο site μου θα βρεις και review. Το άλλο δεν τοξέρω, περιμένω άλλο μοντέλο της mecool. Είναι καθ' οδόν, όταν έρθει θα ρεβιουραριστεί αναλόγως... Ποιο είναι το σαιτ σου για να το τσεκάρω;
newsformobiles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ποιο είναι το σαιτ σου για να το τσεκάρω;Έχω το itechnews.gr 1
enterhere Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε ο καιρός να πάρω και εγώ ένα "μαγικό" κουτάκι... Η χρήση θα είναι YouTube, Ράδιο και ταινίες.. Θα ήθελα να μου πείτε πιο από τα παρακάτω μηχανάκια ΔΕΝ θα παίρνατε και γιατί.... Και πιο θα επιλέγατε εσείς (άσχετα αν είναι ανάμεσα σε αυτά που έβαλα εγώ). Οι τιμές που θέλω να κινηθώ είναι περίπου από 45€ έως 70€ (το 70€ εφόσον δω ότι αξίζει τον κόπο). 1) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html (έκδοση 2ram/16rom από Κίνα) 46.99$ 2) https://www.aliexpress.com/item/X96-2GB-16GB-Amlogic-S905X-Quad-Core-Android-6-0-Marshmallow-TV-Box-WIFI-HDMI-2/32725799412.html?shortkey=U322YfEf&addresstype=600 2gb ram/16gb rom με το air mouse 50.99$ 3) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_494223.html 54.99$ 4) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html?wid=21 67.99$ Θα έπαιρνα το Νο4. Έχω πάει 2 τέτοια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Φιλοι μου μια συντομη ερωτηση..... 1)Beelink GT1 Ultimate ή 2)Alfawise h96 pro+ και γιατι? ποιο εχει καλυτερη υποστηριξη?
villasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εαν διαβαζες τις 2-3 τελευταιες σελιδες δεν θα ρωταγες
legend10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 γεια σας παιδια σκέφτομαι να παρω ενα beelink gt1 εχουν ακομα καποια προβληματα που λεγοντουσαν πιο παλια η τα εχουν φτιαξει? επισης μπορει να παρει τα android 7?
sotis1978 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παρατήρησα ότι σε κάποια μηχανάκια (στην περιγραφή του προιοντος)) αναφέρουν τα φορματ ήχου dolby & dts, ενώ κάποια άλλα όχι.. Τι παίζει με αυτό? Δίνουν όλα τα μηχανάκια σήμα dolby ή dts στον ενισχυτή ή μπορεί και κάποια να μην δίνουν ?
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Όσοι ενδιαφέρεστε/ασχολείστε με το kodi, είδατε αυτό σήμερα -> Κλείνει το Kodi που ξέρουμε!? Και δυστυχώς η λίστα μεγαλώνει. Σήμερα πρόσθεσα και άλλα add-ons... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από newsformobiles
thory Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ρε παιδια πέρα απ το 1gb ram παραπανω υπάρχει κάποια αλλη βελτίωση στο ultimate σε σχέση με το απλο ωστε να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή?Αναφέρομαι στο beelink gt1.
villasg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ρε παιδια πέρα απ το 1gb ram παραπανω υπάρχει κάποια αλλη βελτίωση στο ultimate σε σχέση με το απλο ωστε να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή?Αναφέρομαι στο beelink gt1. beelink gt1 : 2GB DDR3 beelink gt1 ultimate : 3GB DDR4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα