Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το alfawise h96pro+ οσοι το έχουν έχετε παρατηρήσει ότι έχει2ακόμη κρυφές θύρες usb? Εμένα τις έχει αλλά δεν δοκίμασα αν δουλεύουν.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το alfawise h96pro+ οσοι το έχουν έχετε παρατηρήσει ότι έχει2ακόμη κρυφές θύρες usb? Εμένα τις έχει αλλά δεν δοκίμασα αν δουλεύουν.

Που βρίσκονται;

Δημοσ.

Αυτο αποδεικνύει αυτά που έλεγα πιο παλια οτι δηλαδη ειναι συναρμολογηση κομματιων 3ου κατασκευαστη ( παιρνουν παλκετες και βαζουν το κελυφος ) γιαυτο και παραμενουν κρυφες για να μην μοιαζει με καποιο αλλο της ιδιας σειρας .

Παραδειγμα καλο ειναι να μπορεσει καποιος να βρει το site Του κατασκευαστη ..... δεν υπαρχει

Δημοσ.

Μήπως.εχει κάνεις το alfawise s 92 το έχω πάρει και παίζει απροβληματιστα από άποψη σύνδεσης και φορτώνει κομπλέ δεν κολλάει

Αλλά εκεί που βλέπω μου αλλάζουν τα χρώματα γίνονται πολύ φωτεινό .Καμία ιδέα κανείς??

Επίσης μόλις κουνάω το hdmi επανέρχεται αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το hdmi γιατί στο laptop και σε mpeg 4 έπαιζε κανονικά.

Δημοσ.

Καλημέρα. Βρήκα το gt1 από Ελλάδα στο κουτί του 65 ευρώ. Χρειάζεται να προσέξω κάτι σημαντικό πριν το πάρω; πχ το παλικάρι μου είπε ότι έχει 2-3 και έχει και ένα με κεραία αν θέλω. Τι να προτιμήσω; Επίσης ενσύρματο keyboard mouse και εξ.σκληρο δίσκο αναγνωρίζει κανονικά;

Δημοσ.

Καλημέρα. Βρήκα το gt1 από Ελλάδα στο κουτί του 65 ευρώ. Χρειάζεται να προσέξω κάτι σημαντικό πριν το πάρω; πχ το παλικάρι μου είπε ότι έχει 2-3 και έχει και ένα με κεραία αν θέλω. Τι να προτιμήσω; Επίσης ενσύρματο keyboard mouse και εξ.σκληρο δίσκο αναγνωρίζει κανονικά;

σκληρο μεχρι 500 γιγα νομιζω

Δημοσ.

Κάποιο σχετικά φθηνό και αξιόπιστο Android TV Box να έχει και δυνατότητα εγγραφής από τηλεόραση υπάρχει?

Δημοσ.

Αλλαγή HDMI αλλά και πάλι τα ίδια..

Αλλάζουν τα χρώματα της εικονας

Καμία ιδέα τι να φταίει???

Το προβλημα με τις παλιες philips και Sony TV .

Πανε στις ρυθμισεις και δες στην 1η σειρα καπου εχει ρυθμιση RGB , βαλτο

Εχει καποια επιλογη

Κάποιο σχετικά φθηνό και αξιόπιστο Android TV Box να έχει και δυνατότητα εγγραφής από τηλεόραση υπάρχει?

Beelink Sea  & Zidoo X8

• Like 1
Δημοσ.

Beelink Sea  & Zidoo X8

Τις εγγραφές θα μπορώ να τις κάνω export από αυτά τα μηχανάκια? Δηλαδή αν θέλω να γράψω κάτι και να το ανεβάσω στο Youtube ας πούμε, (δεν μιλάμε για παρανομίες) γίνεται ή δουλεύει όπως οι PVR της Nova και του ΟΤΕ, που μπορείς να γράψεις, να δεις, αλλά το format θα είναι άχρηστο αν ο σκληρός συνδεθεί με ένα PC π.χ.?

Δημοσ.

Τις εγγραφές θα μπορώ να τις κάνω export από αυτά τα μηχανάκια? Δηλαδή αν θέλω να γράψω κάτι και να το ανεβάσω στο Youtube ας πούμε, (δεν μιλάμε για παρανομίες) γίνεται ή δουλεύει όπως οι PVR της Nova και του ΟΤΕ, που μπορείς να γράψεις, να δεις, αλλά το format θα είναι άχρηστο αν ο σκληρός συνδεθεί με ένα PC π.χ.?

Δεν είναι πολυ παλιά η TV είναι Sony bravia και έχει 3 hdmi οτι και να βάλω πάνω παίζει κανονικά και το alfawise δεν σταματάει να παίζει απλά αλλάζει τα χρώματα ...η ρύθμιση rbg μου κάνει minimise ολο το μενού

Άλλη ιδέα...???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...