Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οποιον του περισσεύουν, το Zidoo X10 δειχνει να εχει επικη κατασκευή και απόδοση.

Στη μιση τιμή βεβαια υπάρχει το Zidoo X8 με ακριβώς την ιδια αποδοση (με μια κεραια wifi,χωρις υποδοχη για δισκο και με πλαστικο σασι).

Δημοσ.

Λίγο οφφτοπικ

Αλλά αν είναι να πάμε σε tvbox με 120-150$ γιατί να μην στήσουμε ένα παρόμοιας αξίας pc? Εγώ αν και είμαι ικανοποιημενος από το cooleme mb3 σκέφτομαι να βάλω στην θέση του htpc.

Δημοσ.

Λίγο οφφτοπικ

Αλλά αν είναι να πάμε σε tvbox με 120-150$ γιατί να μην στήσουμε ένα παρόμοιας αξίας pc? Εγώ αν και είμαι ικανοποιημενος από το cooleme mb3 σκέφτομαι να βάλω στην θέση του htpc.

Me 120-150€ ξεχνας τα 4Κ και το HD Audio.

Ειναι και το θεμα της ευχρηστίας.

Θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα προσωπικής αποψης. Υπάρχουν καποιοι που δεν θελουν να βλεπουν windows με ποντικια και πληκτρολογια ουτε ζωγραφιστά και θελουν τα παντα με (σχεδόν) ενα κλικ.

Δημοσ.

Δεν χανεις κατι απλα σου πεταει σε ανυποπτο χρονο "Google Play Store has stopped" πατας ΟΚ και συνεχιζεις .

Απλα με το fix σταματα αυτο ακι εχεις και την τελευταια εκδοση ! ! !

πως διορθώνεται;

Δημοσ.

πως διορθώνεται;

Εχω το Beelink GT1 Ultimate και ειναι μια χαρα μηχανακι .

Απλα θελει λιγο χερι ( "dark screen fix" & "play store fix" ) κατα τα αλλα ο κατασκευαστης δείχνει να μην το εχει παρατησει στην μοιρα του  και βγαζει ενημερωσεις ( εβγαλε ηδη Android 7.1 beta )

Για το alfawise H96 pro+ δεν ξερω να σου πω ας μιλησει καποιος κατοχος ή διαβασε εδω να παρεις μια ιδεα

Δημοσ.

Πουλανε και brand new στις αγγελιες , ουσιαστικα μεταπωλητες ειναι το φερνουν απο κινα και πανε για ενα κερδος

πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/decoders/905850-beelink-gt-1-216-gb-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-creative-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. άσχετος με tv box και θα ειναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω. αυτο που θελω ειναι να το συνδέω με εξωτερικό σκληρό για να παιζει σειρες και ταινιες μιας και η tv δεν παιζει μερικα φορματ. και να συνδέετε με wifi για να παρακολουθώ twitch. δεν θέλω να δώσω πολλά, γυρω στα 30-40ε μαξ. αν μπορει να προτεινει καποιος απο κινα.

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. άσχετος με tv box και θα ειναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω. αυτο που θελω ειναι να το συνδέω με εξωτερικό σκληρό για να παιζει σειρες και ταινιες μιας και η tv δεν παιζει μερικα φορματ. και να συνδέετε με wifi για να παρακολουθώ twitch. δεν θέλω να δώσω πολλά, γυρω στα 30-40ε μαξ. αν μπορει να προτεινει καποιος απο κινα.

ευχαριστω

Έγραφα χθες στο site μου για το MXQ Pro 4K Ultimate με Android 5.1, Amlogic S905 στα 25€ τελική με ένα κουπόνι που έχω βρει, που δεν είναι άσχημο. Μπορείς να ψάξεις και για κάτι καλύτερο, αλλά υπολόγισε ότι για κάτι πραγματικά καλό θέλεις τουλάχιστον 50$ και πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...