Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK, κατάλαβα. Που οφείλεται άραγε αυτό το πρόβλημα? Αν και το play store στο box μου έχει μείνει πίσω πολλές εκδόσεις, δεν υπήρχε ως τώρα κανένα μήνυμα σφάλματος. Εδώ και καμία εβδομάδα ξεκίνησαν τα play store has stopped.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά μεταξύ Beelink GT1 Ultimate και alfawise H96 pro+ πιο προτείνετε;

Με το H96 pro+ είναι ευχαριστημένος και μάλιστα περιμένω και το δεύτερο να έρθει για την κρεβατοκάμαρα.

Έχω κάνει και εγώ την διορθώσει για την φωτεινότητα και δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.

Update δεν έχει πάρει και είναι με την έκδοση 6.0

Δημοσ.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η beeling έχει ιστοσελίδα ενώ η alfawise δεν βρήκα κάτι, τώρα δεν ξέρω αν παίζει ουσιαστικό ρόλο αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω κάτι μέχρι 50 ευρώ, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να βλέπω ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους, live streaming, YouTube και να σερφαρω. Τι επιλογές έχω; θύρα hdmi εννοείται και να περνει ασύρματο mouse keyboard

Δημοσ.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η beeling έχει ιστοσελίδα ενώ η alfawise δεν βρήκα κάτι, τώρα δεν ξέρω αν παίζει ουσιαστικό ρόλο αυτό.

Κατά πόσο αυτό παίζει ρόλο θα δείξει στο μέλλον...

Δημοσ.

Κατά πόσο αυτό παίζει ρόλο θα δείξει στο μέλλον...

Βασικα εχει και τμημα developer και αυτο εχει σημασια , βλεπεις νεες rom και beta διανομες .

Πολλες μαρκες κινεζικες παουρνουν ετοιμα μηχανηματα απο 3ο κατασκευαστη και βαζουν φιρμα και δικα τους εξωτερικα πλαστικα .

Γιαυτο και πολλα μοιαζουν και ειναι ιδια και δεν εχουν καμμια υποστήριξη .

Και γιαυτο βλεπεις και αλλες που 2 χρονια μετα την παραγωγη συνεχιζουν να υποστιριζουν τα box τους ( Zidoo )

Δημοσ.

Κατα σειρα οπως τα εχω βαλει .

Κανα μηνα και κατι υπολογιζε εαν ειναι αμεσα διαθεσιμο για αποστολη

Δημοσ.

Τελευταίος είμαι στη σειρά...Καλά για το gt1 το ήξερα,αλλά το mecool km8 τόσο καλό είναι και το βάζεις πρώτη επιλογή villas?

Πάντως το alfawise s92 που έχω 6 μήνες μία που έστησα το kodi,μια τη φωτεινότητα,δουλεύει απροβλημάτιστα σε νορμάλ θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Ξέρουμε αν με κάποιο από τα παραπάνω δουλεύει το cosmote TV Go? Αν το έχει δοκιμάσει κανείς.

Δημοσ.

Τελευταίος είμαι στη σειρά...Καλά για το gt1 το ήξερα,αλλά το mecool km8 τόσο καλό είναι και το βάζεις πρώτη επιλογή villas?

Πάντως το alfawise s92 που έχω 6 μήνες μία που έστησα το kodi,μια τη φωτεινότητα,δουλεύει απροβλημάτιστα σε νορμάλ θερμοκρασίες.

κοιτα ειναι φρεσκο με ανδροιδ 7 και ολοι λενε οτι παει καλα .

Τα αλλα ειναι πιο παλιες υλοποιησεις

Δημοσ.

Στο δικό μου alfawise s92 δεν δουλεύει το ote tv go.Πάλευα 1 μήνα με superceleron με unroot με supersu και άλλα και δεν τα κατάφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...