Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασα και το Gamestreaming στο shield tv και έμεινα εντυπωσιασμένος! Είχα το Call of Duty infinite warfare στο desktop pc και το "είδε" το shield αυτόματα στη λίστα των παιχνιδιών και έπαιξε με τη μία με το χειριστήριό του. Προφανώς φαινόταν να έχει κάποια drop frames σε σχέση με το pc,  αλλά παίζεις άνετα στην tv χωρίς πρόβλημα! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ελαβα ενα μαιλ απο την Zidoo :για αγορα απευθειας απο το Site τους :
Hey all, now you are able to place your order from the Zidoo official website. We will process your order as soon as possible.
In order to celebrate official online store, we have launched a series of special offers. You can apply the coupon code below when you place your order.

X6 Pro coupon code: J5E4WYTZ5XDN Get $10 Off
X8 coupon code: MG6GVRFPSTAJ Get $10 Off
X9S coupon code: ZQZ17BZY90ZV Get $20 Off
X10 coupon Code: PAV2OFY0TH3M Get $30 Off

SkeqRZk.png
QX7aKJo.pngRnWNe66.png

It is our honor that you choose Zidoo, we devote ourselves to offer the excellent product to cinephile.

P.S. This activity will continue for a week from May 16th to May 23rd.

Δημοσ.

Ερώτηση προς κατόχους nvidia. Διάβασα κάτι σχόλια ότι δεν είναι τελείως ανοιχτό σε εφαρμογές όπως τα αντροιντ,

Βασικά με ενδιαφέρει αν μπορώ να παίξω

1)otego/novago

2)torrent

3)καποια emulator για χαλαρό ρετρό gaming n64, ps1 spnes

4)και το uc browser που έχει φουλσκριν σε bet365.

5)sopcast η ανάλογα live streaming εφαρμογές

Μπορεί κάποιος κάτοχος ναθενημερωσει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση προς κατόχους nvidia. Διάβασα κάτι σχόλια ότι δεν είναι τελείως ανοιχτό σε εφαρμογές όπως τα αντροιντ,

Βασικά με ενδιαφέρει αν μπορώ να παίξω

1)otego/novago

2)torrent

3)καποια emulator για χαλαρό ρετρό gaming n64, ps1 spnes

4)και το uc browser που έχει φουλσκριν σε bet365.

5)sopcast η ανάλογα live streaming εφαρμογές

Μπορεί κάποιος κάτοχος ναθενημερωσει?

Βασικά δεν μπορείς να τρέξεις όλες τις εφαρμογές μιας και το store για το android tv είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι παίζει με rooting όμως, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας μιας και δεν θα το "πείραζα" ποτέ. Λειτουργεί τόσο σταθερά και γρήγορα που θα πρέπει να είμαι τρελός για να το "σκαλίσω". Με το sideloader του φορτώνεις πρακτικα όποιο apk θέλεις, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς εύκολα να χειριστείς τα apps  που δεν είναι φτιαγμένα για το tv, με τα δικά του χειριστήρια και θες ποντίκια κλπ...

:)

Δημοσ.

Βασικά δεν μπορείς να τρέξεις όλες τις εφαρμογές μιας και το store για το android tv είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι παίζει με rooting όμως, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας μιας και δεν θα το "πείραζα" ποτέ. Λειτουργεί τόσο σταθερά και γρήγορα που θα πρέπει να είμαι τρελός για να το "σκαλίσω". Με το sideloader του φορτώνεις πρακτικα όποιο apk θέλεις, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς εύκολα να χειριστείς τα apps  που δεν είναι φτιαγμένα για το tv, με τα δικά του χειριστήρια και θες ποντίκια κλπ...

:)

Root ούτε εγώ κάνω. Με αυτό το sideloaderπου αναφέρεις δηλαδή μπορώ να εγκαταστήσω τις εφαρμογές που λέω (AC browser /torrent emukators)???

Σε μινιξ που είχα παλαιότερα παίζανε όλες οι εφαρμογές πολύ σταθερά. Μέχρι και νοβαγκο

Δημοσ.

Δοκίμασα και το Gamestreaming στο shield tv και έμεινα εντυπωσιασμένος! Είχα το Call of Duty infinite warfare στο desktop pc και το "είδε" το shield αυτόματα στη λίστα των παιχνιδιών και έπαιξε με τη μία με το χειριστήριό του. Προφανώς φαινόταν να έχει κάποια drop frames σε σχέση με το pc, αλλά παίζεις άνετα στην tv χωρίς πρόβλημα! :)

Το δοκίμασα και γω το streaming με Moonlight app στο alfawise s92 και κάρτα Nvidia στο pc. Πολύ καλό το αποτέλεσμα δεν το περίμενα. Έχω το gamepad της xiaomi και έπαιζε άψογα. Δοκίμασα need for speed most wanted και watch dogs 2. Βράχος το alfawise. Με καλώδιο βέβαια και όχι ασυρματα

• Super Moderators
Δημοσ.

Root ούτε εγώ κάνω. Με αυτό το sideloaderπου αναφέρεις δηλαδή μπορώ να εγκαταστήσω τις εφαρμογές που λέω (AC browser /torrent emukators)???

Σε μινιξ που είχα παλαιότερα παίζανε όλες οι εφαρμογές πολύ σταθερά. Μέχρι και νοβαγκο

Θεωρητικά με το sideloader μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε apk. Απλά αν το app δεν είναι σχεδιασμένο και για μεγάλες οθόνες ή για android tv, θα το βλέπεις στην tv σε στενό portrait κάδρο.

Πάντως να ξέρεις πως για την ώρα το playstore στο android tv είναι λίγο σχεδιαστικά Γ.Τ.Π. οπότε πριν ψάξεις για apk, κάνε ένα κανονικό search πρώτα σε αυτό, γιατί πολλές φορές δεν εμφανίζονται όλα τα apps μέσα στις διαθέσιμες κατηγορίες που έχει ενώ αν τα ψάξεις στα εμφανίζει...

Το δοκίμασα και γω το streaming με Moonlight app στο alfawise s92 και κάρτα Nvidia στο pc. Πολύ καλό το αποτέλεσμα δεν το περίμενα. Έχω το gamepad της xiaomi και έπαιζε άψογα. Δοκίμασα need for speed most wanted και watch dogs 2. Βράχος το alfawise. Με καλώδιο βέβαια και όχι ασυρματα

Και γω ethernet 1000άρι του έχω. 

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κουτί κυρίως για NETFLIX και αν μπορούσε να παίξει και ΟΤΕ TV GO (νόμιμα με τους κωδικούς μου) θα ήταν σούπερ

Μέχρι 70€

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχω το Beelink GT1 Ultimate και ειναι μια χαρα μηχανακι .

Απλα θελει λιγο χερι ( "dark screen fix" & "play store fix" ) κατα τα αλλα ο κατασκευαστης δείχνει να μην το εχει παρατησει στην μοιρα του  και βγαζει ενημερωσεις ( εβγαλε ηδη Android 7.1 beta )

Για το alfawise H96 pro+ δεν ξερω να σου πω ας μιλησει καποιος κατοχος ή διαβασε εδω να παρεις μια ιδεα

Δημοσ.

Το play store fix πρώτη φορά το ακούω. Τι χάνουμε αν δεν το κάνουμε? Επειδή και στο απλό το GT1 και στο MXIII-G II το play store έχει μείνει στην εκδοση 6.κάτι αλλά δουλεύει κανονικά το store και στις 2 συσκευές.

Δημοσ.

Δεν χανεις κατι απλα σου πεταει σε ανυποπτο χρονο "Google Play Store has stopped" πατας ΟΚ και συνεχιζεις .

Απλα με το fix σταματα αυτο ακι εχεις και την τελευταια εκδοση ! ! !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...