Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το πρόβλημα που λες με το wi-fi το έλυσα με αυτό:

http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_282861.html

Στο σαλόνι που έχω το TV box δεν έπιανε τίποτα. Βάζοντας το extender σε μια διπλανή πρίζα το πρόβλημα λύθηκε.

Εξιγησε μας λιγο, τι ειναι αυτο το extender, που το κολλησες? πως το ρυθμισες?

Εξιγησε μας λιγο, τι ειναι αυτο το extender, που το κολλησες? πως το ρυθμισες?

Γραψε λαθος... εχει ολες τις οδηγιες στο λινκ

Δημοσ.

Στο gear δεν υπάρχει σε στοκ. Το βρήκα στο ebay  . Πιο κάτω στη σελίδα βλέπω έχει οδηγίες για να την ρύθμιση του.

@entrerhere αν θέλεις δες στο παραπάνω link και πες μας αν το ρύθμισες με τις ίδιες οδηγίες. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις στο ebay είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις στο δικό μου extender. Από ότι φαίνεται πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που έχω.

Το ίδιο και στο aliexpress:

https://www.aliexpress.com/item/For-2-4GHz-WiFi-Wireless-USB-Router-Signal-Extender-Range-Booster-Amplifier-Portable/32759777364.html

Επίσης πολύ καλό είναι και αυτό:

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_173091.html

που έχει και θύρα ethernet.

Review εδώ από τον Σωτήρη:

https://www.youtube.com/watch?v=Zs-DcdzH1KQ&index=6&list=LLNyyY-vbTkLKMs4ppbxLzfQ

Οι διαφορές τους είναι ότι το πρώτο το βάζεις και σε ένα powerbank, ενώ το δεύτερο θέλει οπωσδήποτε πρίζα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι για αγορά Android Tv Box. Ειμαι ηδη κατοχος του M8s II και νω σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος θα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο αυτη τη φορά. Ο λογος ειναι γτ εχω παρατηρησει οτι οταν το εχω συνδεδεμενο σε WiFi οι ταχυτητες που παιρνει Ιντερνετ ειναι αρκετα μικροτερες απο αυτες που θα μπορουσε...

Για να καταλαβετε επειδη ζω στην Ολλανδια τον τελευταιο χρονο και εδω απολαμβανω ταχυτητα 100mbps ολα τα βιντεο στο Youtube και οχι μονο κανουν buffering στα μπαμ εδω περα σε ολες μου τις συσκευες (κινητ, xbox,laptop). Στο TV Box ομως το βιντεο φορτωνει μεν χωρις να κολλαει (αυτο ελειπε με αυτη την ταχυτητα ιντερνετ) αλλα φορτωνει με το πασο του....σαν να μην"απορροφαει" ολη την ταχυτητα ιντερνετ που μπορει να δωσει το ρουτερ μου ενα πραγμα...

Επειδη θελω να παρω ενα ακομα για Ελλαδα αυτη τη φορα θα ηθελα την προταση σας για καποιο Android Tv Boxaki που να εχει ομως επιβεβαιωμενα καλο WiFi δεκτη....δεν μιλαω για ενταση σηματος...αν και φυσικα και αυτο με ενδιαφερει....αλλα περισσοτερο για ταχυτητα ιντερνετ μεσω WiFi...

Καθε προταση ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

Γενικώς όλα τα TV box έχουν πρόβλημα με το σήμα του WiFi. Από reviews έχω διαβάσει ότι καλύτερο είναι το Alfawise H96 pro+

Όπως θα διαβάσεις και σε προηγούμενο μου post, έχω βάλει extender γιατί δεν έπιανε καθόλου σήμα WiFi.

Δημοσ.

παιδια εχουν περασει πολλα κουτια απο τα  χερια μου στο wifi δεν  πεταει κανενα  αλλα μερικα οπως το μινι μ8ς ειναι για να κλαις  

alfawise kai gt1 ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως  κανουν μια χαρα  την δουλεια τους 

Δημοσ.

Εγω παντως με 2 minix που εχω το wifi ειναι αψογο.Βεβαια μην ξεχναμε οτι εχουν εξωτερικη κεραια.

Δημοσ.

Ψάχνω για tv box κυρίως (90%) για Kodi. Σε μία απλή 40'' FHD τηλεόραση. Τπτ ιδιαίτερο για ήχο κτλ. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω

Beelink GT1 (54€)   Alfawise S92 (51€)   Mini M8S II (43€)   Alfawise H96 Pro+ (64€)

Η αγορά θα γίνει από CN κι όχι από EU warehouse γιατί δε στέλνει Κύπρο.

Δημοσ.

Ψάχνω για tv box κυρίως (90%) για Kodi. Σε μία απλή 40'' FHD τηλεόραση. Τπτ ιδιαίτερο για ήχο κτλ. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω

Beelink GT1 (54€)   Alfawise S92 (51€)   Mini M8S II (43€)   Alfawise H96 Pro+ (64€)

Η αγορά θα γίνει από CN κι όχι από EU warehouse γιατί δε στέλνει Κύπρο.

Εχω το Alfawise S92 (51€)  , ειμαι φουλ ευχαριστημενος πραγματικα, κανενα απολύτως προβλημα και με kodi και δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα, θερμοκρασιες μια χαρα ειναι και με το wifi δεν ειχα κανενα προβλημα.

Βεβαια αν επαιρνα τωρα λογικα θα βαρουσα με ενα 10ευρακι παραπανω το Alfawise H96 Pro+ (64€) που ειναι στην ουσια η εξέλιξη του και με 3GB ram, που προς το παρον δεν βοηθανε ουσιαστικά με 2 εισαι καλυμμένος αλλα σιγουρα μελλοντικά θα ειναι κομπλε το μηχανηματάκι! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το Alfawise H96 pro+ κσι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα και θα πάρω πάλι το pro+, λόγω της μνήμης των 3GB για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Τις επόμενες μέρες παραλαμβάνω ένα M8S II και απογοητεύτηκα απο τα σχόλια που διάβασα εδώ για το wifi του. 

Πείτε μου βρε παιδιά, με απόσταση 4 μέτρα απο το ρούτερ, δεν θα μπορώ λέτε να έχω ασύρματη σύνδεση, για να τρέχει αξιοπρεπώς kodi και youtube; 

Αν είναι, να πάω να πάρω ένα καλώδιο ethernet.

Ηρθε το box και τελικά με ασύρματη σύνδεση στα 4μ απο το ρούτερ, παίζει χωρίς πρόβλημα ταινίες και βιντεάκια. Πρόσεξα βελτίωση της σύνδεσης όταν γύρισα το κουτί ανάποδα. 

Δοκίμασα και σε μεγαλύτερη απόσταση απο το ρουτερ, αλλά ενώ δείχνει να έχει σήμα 4 γραμμές, η σύνδεση είναι αργή και δεν μπορεί να γίνει η αναπαραγωγή ταινιών στο kodi. Η ταινία δείχνει να φορτώνει και η φόρτωση μετά απο λίγο διακόπτεται. 

Ολα κομπλέ όμως. Καλό μου φάνηκε. Αυτά για τα οποία το ήθελα, τα κάνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...