kostasblues21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 http://avclub.gr/forum/showthread.php/153838-Xiaomi-Mi-Box-Review-%282GB-RAM-Voice-control-4K-Netflix%29 Φιλος με το S92 παρα πολλα παραπονα και παρα πολυ υψηλες θερμοκρασιες κακο wifi και πολλα αλλα ευχαριστω φιλε μου,ετσι κι αλλιως ημουν αναμεσα στο alfawise και στο GT1 αρα παω για το beelink.
bebis4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 ευχαριστω φιλε μου,ετσι κι αλλιως ημουν αναμεσα στο alfawise και στο GT1 αρα παω για το beelink. διαβασε οτι αναφερει ο φιλος παραπανω. και τα δυο εχω διαβασει και θετικα αλλα και αρνητικα. εγω επελεξα το alfawise και ειναι οκ για kodi.
Jastonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εγω θα γινω κουραστικός και θα πω ακόμα μία φορά τα ίδια πράγματα (δηλαδη την γνώμη μου). Θελεις να αγοράσεις Android TV Box; Και μάλιστα φθηνό; Μπαίνεις - απαραίτητα - στα παρακάτω links: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252916 http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=255686 http://freaktab.com/forum/tv-player-support https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers και κάνεις έρευνα, αντλείς πληροφορίες (ανάλογα με τις ανάγκες σου και την χρηση που θα κανεις) από εκατοντάδες χρήστες για τα boxes που γενικά κυκλοφορούν και χρησιμοποιούνται αυτό το καιρό, τα ελαττώματά τους και πάνω από όλα την υποστήριξη (custom roms, fixes, κλπ) που έχουν ή δεν έχουν από τους developers / χρήστες. Κοιτάς κυρίως σε AMLogic S905x και S912, και σκεφτεσαι αν θέλεις καλό η όχι wi-fi, 1000αρα ή 100άρα LAN κλπ, κλπ, κλπ. Επίσης καλό είναι η RAM να ειναι >= 2GB. Και τα boxes με Rockchip είναι καλά αλλά κάποιοι devs ειναι επιφυλακτικοί και δεν τα υποστηρίζουν όσο εκείνα που έχουν AMLogic. Οσον αφορά το Mini M8S II που αναφέρθηκε πιο πάνω (έχουν περάσει 4 τέτοια από τα χέρια μου), αναφέρω (ξανα) οτι το Wi-Fi τσιπακι με το οποιο έρχονται πλέον είναι απαράδεκτο (τα πρώτα ερχονταν με καλυτερο). Επίσης η LAN τους είναι 100άρα κι όχι 1000άρα, κάτι που βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί τελικά να θεωρηθεί περιοριστικό. Overall παντως ειναι το box με την μεγαλύτερη ισως υποστηριξη από τους Developers και θεωρειται value for money. tl;dr αστειεύομαι
mples Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλη τιμη για τα χαρακτηριστικά του . Η εταιρια γνωστη ( δεν ειναι πατρον ) με αρκετες υλοποιησεις ΚΜ8 , Χ8 , ΤΧ3 , ΤΧ5 κλπ . Νομιζω οτι αξιζει https://androidtvbox.eu/acemax-m12n-android-tv-box-powered-amlogic-s912-now-available-presale-69-99/ Εγω τσιμπίσα ένα νομίζω είναι το mxq plus 1
geo29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής για τα παρακάτω που έχω για παραγγελία συμφωνείτε? από gearbest.com υπάρχει θέμα τελωνείου ? η επιλογή αποστολής είναι εντάξει η να πατήσω Unregistered Air Mail
villasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Βασικα ειτε εινα συστημενο με Tracking ειτε οχι ειναι το ιδιο . Σε τετοιες αξιεςπαντα tracking number για διασφαλιση . Εαν εισαι Βορεια ελλαδα εχεις πιο μεγαλη πιθανοτητα να περασεις τελωνειο . Κανεις δεν μπορει να σου εγγυησθει τιποτα ειναι τυχαια δειγματοληψία ( αφου δεν εχει μπαταρια να το "δουν" τα σκανερ . Εγω αθηνα παρελαβα πριν 5 μερες ενα Ziddo X8 που ειναι πολυ πιο μεγαλο πακετο απο τα αλλα μποξακια χωρις κανενα ελεγχο **Γιατι δεν πας σε κατι πιο δοκιμασμενο με ελληνικο τεστ απο gearbest ? Πχ Sunvell T95Z Plus με +8€ , Sunvell T95K Pro +7€ , Sunvell T95U - PRO +9€ Beelink GT1 +10 , 1
mples Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 τα sunvell καλύτερα ? το κουτι που διαλεξε ο φιλος ειναι καλυτερο ! και το κυριοτερο εχει εξωτερικη κεραια τωρα για το τελωνειο ειναι θεμα τυχης
villasg Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η εξωτερικη κεραια ειναι απλα για μουρη σε μρικες υλοποιησεις . Το βασικο ειναι τι τσιπ εχει και η κατασκευη . Πολλα χωρις κεραια ταπωνουν αυτα με τις κεραιες . Πχ εμενα το zidoo x6 pro που δεν εχει , σκιζει σε ληψη και δυναμη σηματος το Mecool bb2 pro σε ολες τις δοκιμες που εκανα ( και χωρις καμμια δοκιμη με το 1 βλεπω σχεδον ολα τα δυκτια τριγυρω και με το αλλο το δικο μου και αλλο ενα . Το ιδιο βλεπω και τωρα με το Beelink gt1 ultimate που και αυτο δεν εχει .
letom Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής για τα παρακάτω που έχω για παραγγελία συμφωνείτε? από gearbest.com υπάρχει θέμα τελωνείου ? η επιλογή αποστολής είναι εντάξει η να πατήσω Unregistered Air Mail Με αυτή την επιλογή αποστολής που επέλεξες το τελωνείο είναι 100% σίγουρο. Η τελική τιμή θα σου βγεί διπλάσια. Βάλε registered airmail. Θα αργήσει να έρθει αλλά οι πιθανότητες τελωνείου είναι μικρές (όχι μηδενικές βέβαια).
mples Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η εξωτερικη κεραια ειναι απλα για μουρη σε μρικες υλοποιησεις . Το βασικο ειναι τι τσιπ εχει και η κατασκευη . Πολλα χωρις κεραια ταπωνουν αυτα με τις κεραιες . Πχ εμενα το zidoo x6 pro που δεν εχει , σκιζει σε ληψη και δυναμη σηματος το Mecool bb2 pro σε ολες τις δοκιμες που εκανα ( και χωρις καμμια δοκιμη με το 1 βλεπω σχεδον ολα τα δυκτια τριγυρω και με το αλλο το δικο μου και αλλο ενα . Το ιδιο βλεπω και τωρα με το Beelink gt1 ultimate που και αυτο δεν εχει . φιλε το συγκεκριμένο κουτι εχει πολυ καλο wifi το γνωριζω αρκετα καλυτερο απο αυτα που λες εσυ μιας και τα ειχα για την ιστορια παντώς το χειροτερο σε wifi ειναι το μινι m8s
magdalhnh Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τις επόμενες μέρες παραλαμβάνω ένα M8S II και απογοητεύτηκα απο τα σχόλια που διάβασα εδώ για το wifi του. Πείτε μου βρε παιδιά, με απόσταση 4 μέτρα απο το ρούτερ, δεν θα μπορώ λέτε να έχω ασύρματη σύνδεση, για να τρέχει αξιοπρεπώς kodi και youtube; Αν είναι, να πάω να πάρω ένα καλώδιο ethernet.
notist Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις καλώδιο ethernet και να μην φαίνεται-ενοχλεί καλύτερα βάλε.Δεν ξέρω για το δικό σου,αλλά γενικώς λένε για τα wi-fi.
magdalhnh Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν και δεν ήθελα καλώδια μέσα στο σαλόνι, θα πάρω ένα, για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ.
nvel Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Τις επόμενες μέρες παραλαμβάνω ένα M8S II και απογοητεύτηκα απο τα σχόλια που διάβασα εδώ για το wifi του. Πείτε μου βρε παιδιά, με απόσταση 4 μέτρα απο το ρούτερ, δεν θα μπορώ λέτε να έχω ασύρματη σύνδεση, για να τρέχει αξιοπρεπώς kodi και youtube; Αν είναι, να πάω να πάρω ένα καλώδιο ethernet. δυο που εχω δοκιμάσει συνδεόντουσαν και στο δικό μου router (12μ και τρεις τοίχοι) και σε γειτονικά router 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα