kajwbtfe Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Έχει κάποιος να προτείνει ένα box που να παίζει kodi και να παίζει emulators καλα(N64-Psx).Έχω δει και κάποια που παίρνουν και win10 και το σκεφτόμουν μήπως το προτιμούσα απ τα αντίστοιχα με android για να έπαιζα και κάνα fps δεκαετίας και βάλε.Η ακόμα και πιο παλιά παιχνίδια για pc.Αυτα με win10 κάνουν για αυτή τη δουλειά η μπορεί και ένα με android να πάρει win?
Le Perv Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Έχει κάποιος να προτείνει ένα box που να παίζει kodi και να παίζει emulators καλα(N64-Psx).Έχω δει και κάποια που παίρνουν και win10 και το σκεφτόμουν μήπως το προτιμούσα απ τα αντίστοιχα με android για να έπαιζα και κάνα fps δεκαετίας και βάλε.Η ακόμα και πιο παλιά παιχνίδια για pc.Αυτα με win10 κάνουν για αυτή τη δουλειά η μπορεί και ένα με android να πάρει win? Για να σε ξενερωσω, οταν λες να παιζει emulators "καλα", η λυση ειναι μονο μια... το πιο Δυνατο ΠιΣι που μπορεις να βρεις. Ολα τ' αλλα ειναι υποθετα. Να εξηγησω, στους emulators θες το δυνατο μηχανημα για να εξαφανισεις τα control latencies. Μη νομιζεις οτι με κατι ρημαδια Raspberry Pi (και τα παραγωγα) ή android boxes θα ειναι σα να παιζεις το πραγματικο μηχανημα. Τα κουτακια αυτα ειναι απλως αξιοπρεπη. Αν ομως δε σε πολυπειραζει, τοτε να παρεις καλυτερα ενα raspberry Pi. Οχι γιατι ειναι γρηγοροτερο, αλλα εχει καλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα. Εγω εχω ενα τυχαιο MXQ android TV box. 4-πυρηνο, 1 GB RAM, 1.5 Ghz bla bla bla.... Απο SD card φορτωνω Lakka OS (το android ειναι ανεπαφο). Το Lakka ειναι linux. Τρεχει το RetroArch που περιεχει ολους τους emulators. Eντυπωσεις: - Αξιοπρεπες emulation σε ΝΕS, SNES, Master System, Μega Drive. Αλλες κονσολες δε δοκιμασα. - Τα shaders, filters τα ξεχνας. Σερνεται το συμπαν, ενω καποια δεν απεικονιζονται καν. Το μονο που εχω βαλει ειναι HW dithering και δεν εχει αισθητη διαφορα σε ταχυτητα. Κατι παρομοιο σαν εμπειρια να περιμενεις κι απο Raspberry. Με τη μονη διαφορα καποια φιλτρα να ειναι φτιαγμενα ειδικα για τη δυναμη του Pi. Το συστηνω? Ναι, αν δεν εισαι τελειομανης. Eγω ειμαι ευχαριστημενος. Οχι, αν σε ενδιαφερει και σε καιει το input lag. 2
kajwbtfe Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Raspberry pi3 έχω ήδη.Emulators μέχρι γενια psx θέλω να μπορεί να παίζει.Για παραπανω εχω pc.Απλα θέλω να παίζω και κάνα pc game παλιό (δεκαετίας)αραχτός.. Γιαυτο ρωταγα μήπως ήταν καλύτερα κάνα boxaki με windows.Ειναι βέβαια και το kodi που με νοιάζει.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Σκοπός είναι να μπορείς να βρεις τις ρομ των παιχνιδιών.έψαχνα τα metal slug, δούλευα ν τα δύο μόνο και την ψωνισα; και τα αγόρασα στο ps4
bulldog84m Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι. Οταν βλεπω ταινια και κάποιες σκηνες ειναι βραδυ κτλπ (σκοτεινές) το μαυρο ειναι πολυ εντονο και δεν διακρίνεται καλα η εικονα, υπαρχει καποια ρυθμιση; κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για την "φωτεινότητα" εχω ενα Alfawise s92 σφαιρα το μηχάνημα!
letom Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι. Οταν βλεπω ταινια και κάποιες σκηνες ειναι βραδυ κτλπ (σκοτεινές) το μαυρο ειναι πολυ εντονο και δεν διακρίνεται καλα η εικονα, υπαρχει καποια ρυθμιση; κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για την "φωτεινότητα" εχω ενα Alfawise s92 σφαιρα το μηχάνημα! Άνοιξε στο box αυτή την εικόνα: http://www.foto-just.de/fileadmin/foto-just/gfx/blackpoint-uniform.gif Τη βλέπεις όλη μαύρη ή διακρίνεις τους αριθμούς? Αν φαίνονται οι αριθμοί δεν έχεις το πρόβλημα της φωτεινότητας. Αν είναι όλα μαύρα το έχεις. Κάνε το τεστ και ενημέρωσε. Αν τελικά έχεις το πρόβλημα, λύση υπάρχει.
BELL Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Για να σε ξενερωσω, οταν λες να παιζει emulators "καλα", η λυση ειναι μονο μια... το πιο Δυνατο ΠιΣι που μπορεις να βρεις. Ολα τ' αλλα ειναι υποθετα. Να εξηγησω, στους emulators θες το δυνατο μηχανημα για να εξαφανισεις τα control latencies. Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για win 10;
townleader Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα καλό μήνα, Παρήγγειλα απο το gearbest πριν λίγο το: Alfawise S92 Digital TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0 - EU PLUG BLACK Mηπως καλύτερα να έπερνα το : Alfawise H96 Pro+ TV Box Android 6.0 OS - EU PLUG BLACK . ---------------------------------- Βασικά πραγματάκια θέλω, λίγο Kodi και να βλέπω απο usb ταινίες. Η διαφορά είναι 13€ . Τι πιστεύετε ? Ευχαριστώ πολύ
notakos86 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδια λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα θα την αφησω εδω...(αδρταττω την ευκαιρια κ με τον φιλο που ρωταει για emulators) Σκεφτομαι να τσιμπησω κανενα χειριστηριακι(2 στον αριθμο) σκεφτομαι να ειναι usb και οχι ερ μαους.... να παιζω κανα χαζοπαιχνιδο μονος ή με παρεα για να περναει η ωρα.... Εχει κανενας να προτινει κατι? η τι να προσεξω? Ειχα βρει στο αλιεξπρες κατι ωραια ρετρο χειρηστηριακια νιντεντο σεγκα και τα σχετικα αλλα σε ερωτηση που εκανα στον πωλητη μου ειπε οτι δεν παιζουν σε αντροιντ λειτουργικο
Feregorn Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Raspberry pi3 έχω ήδη.Emulators μέχρι γενια psx θέλω να μπορεί να παίζει.Για παραπανω εχω pc.Απλα θέλω να παίζω και κάνα pc game παλιό (δεκαετίας)αραχτός.. Γιαυτο ρωταγα μήπως ήταν καλύτερα κάνα boxaki με windows.Ειναι βέβαια και το kodi που με νοιάζει. Άμα δεν σε πειράζει η αλμυρή τιμή τους, θεωρώ πως ένα μποξ με τους τελευταίος Χ7 επεξεργαστές θα μπορεί άνετα να σηκώσει μέχρι και PSP emulator. Ειδικά για PC games 10ετίας, και συγκεκριμένα τα Titan Quest, Age of Mythology EX, Vampire Masquerade Bloodlines τα είχα παίξει σε dual-boot tablet με τους προηγούμενης γενιάς Ατομ χωρίς προβλήματα μέσα από το Στιμ. Εννοείται πως και το Kodi έτρεχε μια χαρά! Παιδιά καλησπέρα καλό μήνα, Παρήγγειλα απο το gearbest πριν λίγο το: Alfawise S92 Digital TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0 - EU PLUG BLACK Mηπως καλύτερα να έπερνα το : Alfawise H96 Pro+ TV Box Android 6.0 OS - EU PLUG BLACK . ---------------------------------- Βασικά πραγματάκια θέλω, λίγο Kodi και να βλέπω απο usb ταινίες. Η διαφορά είναι 13€ . Τι πιστεύετε ? Ευχαριστώ πολύ Προσωπικά προτίμησα το S92 έναντι του ελαφρώς ακριβότερου Η96, διότι διαπίστωσα ότι είχε καλύτερη υποστήριξη στο freaktab (τότε, τώρα δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει αυτό) και επειδή θεώρησα ότι ένα παραπάνω gigabyte δεν θα έκανε καμιά τεράστια διαφορά αφού όλα τα υπόλοιπα ήταν ίδια. Μέχρι στιγμής έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. 3
manosathens21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σε όλους υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποιο tv box μπορεί να παίξει το ote tv go;
manosathens21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μπορείς να μου πεις γιατί όχι Android και αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο μέχρι 50 ευρώ;
villasg Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στο λεει γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα παξει οι λογοι 1ον το root και μετα τα πολλα και διαφορετικα τσεκαρισματα που κανει το ote tv στο Software . Πρεπει να βρεις καποιο που λειτουργει το ote tv σε αυτο , αλλα μπορει με καποια αναβαθμηση του ote tv μπορει να σταματησει να λειτουργει . Στα windows ειναι πιο απλα τα πραγματα γιατι λειτουργει σαν υπολογιστης κανονικα Η θέαση μέσω android tv box ειναι παράνομη και δεν ειναι PC με την ολότητα της έννοιας όπως αναφέρεται στης προϋποθέσεις της υπηρεσιας, αλλιώς θα έλεγε και στης προϋποθέσεις εκτός όλα τα αλλά που αναφέρει ειναι και τα android tvbox αλλά δεν το λέει άρα δεν ειναι νόμιμη η χρήση τους.
Le Perv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για win 10; Τωρα ειδα το μνμ σου. Σε android tv τα ξεχνας τα windows. Δε γινεται. Ειτε android, ειτε linux. Υπαρχουν ομως dual boot μηχανηματα. Τα αγοραζεις ετσι και σου δινουν αυτη την επιλογη. Εγω θα σου προτεινα ενα τετοιο. Ειναι μινι πισι. Το δυνατοτερο που μπορεις να πληρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα