Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

UPDATE του παραπάνω σχετικά με alfawise s92/beelink gt1

Βρήκα πάλι λίγο χρόνο και ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το θέμα. Το αποτελεσμα ειναι οτι γύρισα στην SCV8C-GT1 και θα μεινω εκεί μεχρι νεωτέρας

Η SCV9A-ATV πήρε πόδι και ας δούμε τους τρεις βασικους λόγους

• Η έκδοση του playstore gapps ειναι για android tv, πραγμα που μου δημιουργούσε πρόβλημα (λιγότερα apps, αλλο τρόπο εμφάνισης, λιγοτερες ρυθμίσεις, κλπ)

Δοκίμασα διάφορους launcher (περα απο τον μαμίσιο Launcher3) και προτείνω να δειτε τους mLauncher, ugoosLauncher και τελος τον Top TV Launcher με τον τελευταίο να ειναι αυτός που επελεξα.

Ενημερωτικά και για την περίπτωση που κάποιοι κάνουν αντίστοιχες δοκιμές στο μέλλον...

- Όταν η (custom) rom ειναι ATV version, το Play Store όντως βλέπει μόνο τις ATV versions των apps. Ένας τρόπος να "βλέπουμε" και τις άλλες, είναι να μπαίνουμε στο Play Store από τον browser (Chrome).

- Πολύ καλός launcher για TV Box είναι και ο Square Home 2. 

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

alfawise s92::::: Μόλις σήμερα το παρέλαβα. Του πέρασα το mxplayer γιατι αυτό που έχει δεν μου άρεσε. Πολύ καλή επιλογή και ευχαριστημένος έμεινα. Το kodi περασμένο μέσα έκανα και δοκιμή μία ταινία με τίτλους κανονικά δεν κολλάει. Το έχω συνδέσει καυθειαν με καλώδιο όχι ασύρματα.

Ένα mouse με bluetooth δεν μου το αναγνωρίζει αλλά δεν το έψαξα και πολύ.

Μια ερώτηση έχω παιδιά. Πρέπει να του περάσω κάποιο επιπλέον addon?

Δημοσ.

addons στο alfawise δεν μπαίνουν

addons μπαινουν στο kodi 

Αν μιλάς για το kodi (ftmc στο stock olfawise) δες το παρακατω σχετικό νημα συζητηης

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-176

Δημοσ.

addons στο alfawise δεν μπαίνουν

addons μπαινουν στο kodi 

Αν μιλάς για το kodi (ftmc στο stock olfawise) δες το παρακατω σχετικό νημα συζητηης

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-176

...ναι αυτο ενοουσα.Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλημέρες!

Γιατί SPMC καλύτερα από kodi? Τα add-ons και τα builds παίζουν όλα κανονικά?

Ρωτώ εδώ μπας και ξέρει κανείς να με βοηθήσει. Πήρα ένα sunvell T95X (S905x) και επειδή είχε το θεματάκι που εμφανίζονται λιγάκι πιο σκοτεινές οι ταινίες στο kodi, έκανα τα εξής έπειτα από οδηγίες στο Internet: κατέβασα ένα 4k mp4 video, το ονομασα bootvideo, το έβαλα στο system/etc Και πείραξα στο build.prop αρχείο το service.bootvideo=1 από 0 που ήταν. (επίσης, το έκανα copy το αρχείο στο system/etc από το /system). Έκτοτε, δε μπουτάρει το tv box, αντιθέτως μένει σε μία εικόνα που είναι σα να είναι χαλασμένο το hdmi με περίεργα χρώματα.
Πώς μπορώ να το επαναφέρω? μπήκα στη recovery διάλεξα wipe cache/reset to factory settings αλλά δεν άλλαξε κάτι...
Δημοσ.

Όλα τα add ons παίζουν κανονικά. Για τα builds δεν γνωρίζω καθότι δεν χρησιμοποιώ ready builds, προτιμώ καθαρές λύσεις με αυτά που εγώ θέλω να έχω πάνω.

Το SPMC είναι android focused KODI fork, από τον original android dev του KODI, πριν τα σπάσουν και αποχωρήσει από την ομάδα του KODI.

Καλημέρες!

Γιατί SPMC καλύτερα από kodi? Τα add-ons και τα builds παίζουν όλα κανονικά?

Ρωτώ εδώ μπας και ξέρει κανείς να με βοηθήσει. Πήρα ένα sunvell T95X (S905x) και επειδή είχε το θεματάκι που εμφανίζονται λιγάκι πιο σκοτεινές οι ταινίες στο kodi, έκανα τα εξής έπειτα από οδηγίες στο Internet: κατέβασα ένα 4k mp4 video, το ονομασα bootvideo, το έβαλα στο system/etc Και πείραξα στο build.prop αρχείο το service.bootvideo=1 από 0 που ήταν. (επίσης, το έκανα copy το αρχείο στο system/etc από το /system). Έκτοτε, δε μπουτάρει το tv box, αντιθέτως μένει σε μία εικόνα που είναι σα να είναι χαλασμένο το hdmi με περίεργα χρώματα.

Πώς μπορώ να το επαναφέρω? μπήκα στη recovery διάλεξα wipe cache/reset to factory settings αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...