newsformobiles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εννοείται το HDMI->VGA είναι καλύτεροΥπάρχουν tv box που έχουν ενσωματωμένο rca και είναι ότι πρέπει για παλιές τηλεοράσεις -> https://itechnews.gr/2017/02/δώστε-πνοή-στην-παλιά-σας-τηλεόραση-με/ 1
villasg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για να προσπεράσω το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη όταν συνδέω με HDMI το android tv box σε Philips τηλεόραση σκέφτομαι την αγορά αντάπτορα. Είμαι μεταξύ 2 ειδών, HDMI->VGA ή HDMI->RCA. Ποιο από τα 2 αναλογικά είναι καλύτερο και επιτυγχάνει καλύτερη ποιότητα εικόνας; Ποιο tvbox εχεις ? Υπαρχουν για πολλα rom's που εχουν μεσα rgb fix καθως και πολλα με Android 6 το εχουν το fix σε καποιο μενου και περιμενει ενεργοποιηση
nvel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν tv box που έχουν ενσωματωμένο rca και είναι ότι πρέπει για παλιές τηλεοράσεις -> https://itechnews.gr/2017/02/δώστε-πνοή-στην-παλιά-σας-τηλεόραση-με/ άμα θες σύνδεση rca δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό box αλλά απλά ένας μετατροπέας στη θύρα av που έχουν όλα τα tv boxes
vadergr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με ενδιαφέρει η αγορά κάποιου android TV box απο Κινα. Η χρήση του θα είναι για το χωριό μου οπού η τηλεόραση δεν πιάνει τίποτα εδώ και καμιά 25αρια χρόνια και επειδή βαρέθηκα να περιμένω έλεγα να κάνω καμιά πατέντα με το TV box και το Kodi! Μερικοί θα σκέφτεστε ότι αφού δεν έχω τηλεόραση που θα βρεθεί το ιντερνετ για να παίξει το Kodi! Για κάποιο λόγο και ενώ είμαι στην άκρη του Θεού έχω 13 Mbps (στην Αθήνα πιάνω 6!!!) οπότε από ίντερνετ είμαι κομπλέ! Ποια η γνώμη σας?? Θα κάνω δουλειά? Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο TV Box! Με ενδιαφέρει να είναι απροβλημάτιστο και να παίζει χωρίς να χρειάζεται να ψαχτ;v παραπάνω με ρομ και αλλές τέτοιες ιστορίες!! Ευχαριστώ! Άρα λογικά δεν θέλεις box με dvbt από αυτά που καταλαβαίνω. Και το zidoo a5s και το Beelink ultimate gt1 θα σε καλύψουν απόλυτα.Αν έχεις και καλό wifi στο χωριό κοίτα το πάντα εξαιρετικό xiaomi mi box ( με τον s905x) Για απάτητες κορυφές και δυνατότητα gaming (στο χωριό μπορεί να θέλεις) το Nvidia shield.Ειναι πιο ακριβό όμως.
postfire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 καλημερα παιδια εχω παραγγειλει αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_443591.html υπαρχει κολπακι να βλεπω ονλινε ταινιες,σειρες με υποτιτλουσ ελλ. me to kodi υπαρχει καποιος οδηγος πως να το κανω? μου ειχε φτιαξει φιλος σε Raspberry Pi 2 με linux τα κολπα σε αυτο γινετε? οποιος γνωριζει αν μπορει ας μου στειλει ενα pm ευχαριστω!
notist Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.Δεν είναι κολπάκι πρόσθετα βάζεις add-ons στο kodi.Ένας πολύ καλός οδηγός για το kodi 17 που έβαλα και εγώ είναι του pc steps.Εδώ είσαι https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ Τώρα αυτό με το linux που λες δεν το γνωρίζω. 1
postfire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μαν αυτο με το αλλο που εχω ειχε περασει στο ρασμπερυ μεσα σε καρτα μνημης πραγματα μεσω macbook αναβω το ρασμπερυ φορτωνει και μπαινει σε kodi και εχει τα παντα μεσα ξενες σειρες τανιες κτλ θα πρεπει να περασω τον κοdi 17 τον καινουριο απο οτι εχει το βοχ νομιζω 16
letom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 καλημερα παιδια εχω παραγγειλει αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_443591.html υπαρχει κολπακι να βλεπω ονλινε ταινιες,σειρες με υποτιτλουσ ελλ. me to kodi υπαρχει καποιος οδηγος πως να το κανω? μου ειχε φτιαξει φιλος σε Raspberry Pi 2 με linux τα κολπα σε αυτο γινετε? οποιος γνωριζει αν μπορει ας μου στειλει ενα pm ευχαριστω! Ό,τι απορίες έχεις σχετικά με το σετάρισμα του Kodi μπορείς να ψάχνεις/ρωτάς εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/ 1
master1992g Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ψάχνω tv box για αποκλειστική χρήση kodi-ταινίες σε 1080p, αυτά με 1gb ram και amlogic s905(x) μπορούν να παίξουν άνετα ή να πάω για 2gb ram? ξαναλέω η χρήση θα είναι μόνο για kodi-1080p content. thanksss
isay Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ψάχνω tv box για αποκλειστική χρήση kodi-ταινίες σε 1080p, αυτά με 1gb ram και amlogic s905(x) μπορούν να παίξουν άνετα ή να πάω για 2gb ram? ξαναλέω η χρήση θα είναι μόνο για kodi-1080p content. thanksss να πας σε 2GB ετσι κι αλλιως
isay Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το s92 δοκιμάζοντας τις custom roms SCV9A-ATV και SCV8C-GT1. Η εργοστασιακή rom (110) ήταν μια χαρα, αλλά έλειπαν αρκετα πραγματάκια απο αυτά που θέλω (twrp, settings, κλπ) και ο launcher που είχε πάρει με την 110 δε με βόλευε καθόλου. Καλή, σχετικά σταθερή αλλά έβλεπα οτι θα έπρεπε να βάλω χοντρό χέρι (για τα δικά μου πάντα γούστα). Δοκίμασα πρώτα την SCV8C-GT1. Η διαφορά χαοτική προς το καλύτερο. Ο launcher που ειχε μου ήταν πολύ πιο βολικό για τα γουστα μου και είδα γενικά οτι το μηχάνημα πήρε άερα (πειραγμένο). Είχε άμεσα τα περισσότερα απο τα "χεράτα" που ήθελα (su binary, twrp, extra προγραμματάκια, κλπ) Μετά πέρασα την SCV9A-ATV η οποία είναι βελτίωση της 8. Η διαφορά δεν ήταν τοσο χαοτική (λογικό). Ο sideload launcher ειναι οκ αλλά λιγο εκτός απο οτι εχω συνηθίσει, αλλά αρκετά βολικός. Μάλλον δεν θα τον αλλάξω, θα δείξει. Και στην 8 και στην 9 είδα οτι εχει το ftmc που ειναι μια custom εκδοση του kodi που πατά στο kodi 16. Παρόλο που εχω συνηθίσει ήδη την έκδοση 17, μάλλον θα αφήσω την ftmc μεχρι να υπάρξει λόγος να βάλω το kodi 17. Εννοείται θα το σκαλίσω να βάλω κάποια εξτραδάκια που θέλω, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει περιπτωση να επανελθω στη μαμίσια εργοστασιακή rom. Λύσεις τύπου elec δε θα δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι και το android. Πολυ ικανοποιημένος με την αγορα (σε συνδυασμό πάντα με την custom rom). Ποδαριάκια για αερισμό μπήκαν ήδη και μολις κλείσει δίμηνο θα φάει εγχείρηση να ανοιχτουν τρύπες-οπες αερισμου (είναι απόλυτα βέβαιος οτι χρειάζεται) UPDATE του παραπάνω σχετικά με alfawise s92/beelink gt1 Βρήκα πάλι λίγο χρόνο και ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το θέμα. Το αποτελεσμα ειναι οτι γύρισα στην SCV8C-GT1 και θα μεινω εκεί μεχρι νεωτέρας Η SCV9A-ATV πήρε πόδι και ας δούμε τους τρεις βασικους λόγους Ο launcer δε με βόλευε. Με κολπάκια πήρα τους launchers από την προηγούμενη (SCV8C-GT1) και τους πέρασα (πάλι με κολπάκι που εμπλέκει adb) Αντιμετώπισα ενα γενικότερο πρόβλημα του android με το recents button και το μήνυμα "your recent screens appear here". To πάλεψα πολύ αλλά ικανοποιητική λύση δεν υπήρξε. Για μένα το recent ειναι πολύ λειτουργικό και αναγκαίο. Η έκδοση του playstore gapps ειναι για android tv, πραγμα που μου δημιουργούσε πρόβλημα (λιγότερα apps, αλλο τρόπο εμφάνισης, λιγοτερες ρυθμίσεις, κλπ) Δοκίμασα τις custom roms Stock & Nano Nexus ROMs και TVStock Nexus ROM (Android TV). Καλές, γρήγορες, απλό ui, rooted αλλά δεν με κάλυψαν. Μπήκε λοιπόν η SCV8C-GT1 και άρχισε το τελικό φόρτωμα apps. Ο μαμίσιος file explorer ειναι παιδικός και ο εγκατεστημενος x-plore δυνατός αλλά οχι για καθημερινή χρήση. Ο FTMC (fork του kodi) ειναι μαματος. To twrp δουλευει μια χαρα. Δοκίμασα διάφορους launcher (περα απο τον μαμίσιο Launcher3) και προτείνω να δειτε τους mLauncher, ugoosLauncher και τελος τον Top TV Launcher με τον τελευταίο να ειναι αυτός που επελεξα. Και αυτή η rom έχει τα bugακια της αλλά δεν ειναι τόσο ενοχλητικά ή συχνά. Με λίγα λόγια αν πάρετε alfawise s92 /beelink gt1 αντικαταστήστε την εργοστασιακή rom με την SCV8C-GT1
nvel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ψάχνω tv box για αποκλειστική χρήση kodi-ταινίες σε 1080p, αυτά με 1gb ram και amlogic s905(x) μπορούν να παίξουν άνετα ή να πάω για 2gb ram? ξαναλέω η χρήση θα είναι μόνο για kodi-1080p content. thanksss το libreelec παίζει σωστά και με 1Gb αφού δεν θέλει πολλή ram
simoskav Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 καλησπέρα σε όλους έχω πάρει το m9s pro tv box και δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια ,μερικά δεν ενεργοποιείται το play ενώ σε άλλα ανοίγουν όμως δεν μπορώ π.χ σε αγώνες ταχύτητας να στρίψω, Καμιά βοήθεια......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα