sfradel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θέλω να πάρω το Alfawise S92 αλλά διαβάζω τον τελευταίο καιρό ότι πολλά πακέτα από Κίνα περνάνε τελωνείο έχει πάρει κανένας πρόσφατα από Gearbest και αν πλήρωσε τελωνείο πόσο του ζήτησαν?
newsformobiles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θέλω να πάρω το Alfawise S92 αλλά διαβάζω τον τελευταίο καιρό ότι πολλά πακέτα από Κίνα περνάνε τελωνείο έχει πάρει κανένας πρόσφατα από Gearbest και αν πλήρωσε τελωνείο πόσο του ζήτησαν?Κινητά. Μου στείλανε από tomtop ένα tv box την παρασκευή και μου ήρθε οκ
johninio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια αξιζει το xiaomi http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=4?Ηκαλυτερα το alfawise s92?Μπορειτε να προτεινετε καποιο με 60-70 € χωρις να μπλεξω καθολου με custom rom. Χρηση kodi κυριως
newsformobiles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια αξιζει το xiaomi http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=4?Ηκαλυτερα το alfawise s92?Μπορειτε να προτεινετε καποιο με 60-70 € χωρις να μπλεξω καθολου με custom rom. Χρηση kodi κυριως Ενημερωτικά πάντως, επειδή κοιτάω γενικώς για ειδήσεις να γράψω στο site μου, είδα ότι σ' ένα ξένο ενημερωτικό site που κοιτάω, μόλις βγάλανε σε giveaway ένα Alfawise S92-Octa Core TV BOX.
koro86 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια αξιζει το xiaomi http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=4?Ηκαλυτερα το alfawise s92?Μπορειτε να προτεινετε καποιο με 60-70 € χωρις να μπλεξω καθολου με custom rom. Χρηση kodi κυριως Τώρα για τιμή ακριβώς απο κίνα δεν ξέρω. Εγώ παρείγγηλα το MXIII-G II από amazon.de. Λένε οτι είναι αρκετά καλό out of the box, αλλά δεν μου χει έρθει ακόμα. Όταν έρθει μπορώ να στείλω εντυπώσεις.
isovitisgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παίδες. Αποφάσισα να αγοράσω το Sunvell T95Z Plus TV Box Amlogic S912 από το GearBest. Το ζήτημα που με απασχολεί είναι ο τρόπος αποστολής του καταρχήν. Είχα βάλει γρήγορη μεταφορά με DHL. Αλλά μου ήρθε το εξής μήνυμα από το Gearbest: Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control. For more information about tax http://www.gearbest.com/about/faq.html Option 2: Flat rate shipping(10-25 business days)If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you. Once again we apologize for any inconvenience may have caused. Thanks for your patience and support.Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control. For more information about tax http://www.gearbest.com/about/faq.html Option 2: Flat rate shipping(10-25 business days) If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you. Once again we apologize for any inconvenience may have caused. Thanks for your patience and support. Εχει κανείς εμπειρία σχετικά με το τελωνείο; Θα έχω πρόβλημα με DHL όντως;;
newsformobiles Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Dhl=1000% τελωνείο! Υποθέτω δεν διαβάζεις το φόρουμ, γιατί παντού πάντα τονίζουμε ΑΠΛΟ ταχυδρομείο!
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παίδες. Αποφάσισα να αγοράσω το Sunvell T95Z Plus TV Box Amlogic S912 από το GearBest. Το ζήτημα που με απασχολεί είναι ο τρόπος αποστολής του καταρχήν. Είχα βάλει γρήγορη μεταφορά με DHL. Αλλά μου ήρθε το εξής μήνυμα από το Gearbest: Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control. For more information about tax http://www.gearbest.com/about/faq.html Option 2: Flat rate shipping(10-25 business days) If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you. Once again we apologize for any inconvenience may have caused. Thanks for your patience and support.Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control. For more information about tax http://www.gearbest.com/about/faq.html Option 2: Flat rate shipping(10-25 business days) If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you. Once again we apologize for any inconvenience may have caused. Thanks for your patience and support. Εχει κανείς εμπειρία σχετικά με το τελωνείο; Θα έχω πρόβλημα με DHL όντως;; http://www.insomnia.gr/topic/638888-gearbest-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82/
isovitisgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε χρησιμοποιούσα απλό ταχυδρομείο για τις συναλλαγές μου με Κίνα οπότε, όχι, τα σχετικά τόπικς δεν τα είχα διαβάσει. Είπα αυτή τη φορά να παραλάβω γρηγορότερα αλλά τζίφος, τελικά μια από τα ίδια! Ευχαριστώ και πάλι παίδες!
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τελικα αλλαξες rom? Μηπως δοκιμασες αυτη? superceleron scv9-atv? Ειναι καλη? Βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το s92 δοκιμάζοντας τις custom roms SCV9A-ATV και SCV8C-GT1. Η εργοστασιακή rom (110) ήταν μια χαρα, αλλά έλειπαν αρκετα πραγματάκια απο αυτά που θέλω (twrp, settings, κλπ) και ο launcher που είχε πάρει με την 110 δε με βόλευε καθόλου. Καλή, σχετικά σταθερή αλλά έβλεπα οτι θα έπρεπε να βάλω χοντρό χέρι (για τα δικά μου πάντα γούστα). Δοκίμασα πρώτα την SCV8C-GT1. Η διαφορά χαοτική προς το καλύτερο. Ο launcher που ειχε μου ήταν πολύ πιο βολικό για τα γουστα μου και είδα γενικά οτι το μηχάνημα πήρε άερα (πειραγμένο). Είχε άμεσα τα περισσότερα απο τα "χεράτα" που ήθελα (su binary, twrp, extra προγραμματάκια, κλπ) Μετά πέρασα την SCV9A-ATV η οποία είναι βελτίωση της 8. Η διαφορά δεν ήταν τοσο χαοτική (λογικό). Ο sideload launcher ειναι οκ αλλά λιγο εκτός απο οτι εχω συνηθίσει, αλλά αρκετά βολικός. Μάλλον δεν θα τον αλλάξω, θα δείξει. Και στην 8 και στην 9 είδα οτι εχει το ftmc που ειναι μια custom εκδοση του kodi που πατά στο kodi 16. Παρόλο που εχω συνηθίσει ήδη την έκδοση 17, μάλλον θα αφήσω την ftmc μεχρι να υπάρξει λόγος να βάλω το kodi 17. Εννοείται θα το σκαλίσω να βάλω κάποια εξτραδάκια που θέλω, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει περιπτωση να επανελθω στη μαμίσια εργοστασιακή rom. Λύσεις τύπου elec δε θα δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι και το android. Πολυ ικανοποιημένος με την αγορα (σε συνδυασμό πάντα με την custom rom). Ποδαριάκια για αερισμό μπήκαν ήδη και μολις κλείσει δίμηνο θα φάει εγχείρηση να ανοιχτουν τρύπες-οπες αερισμου (είναι απόλυτα βέβαιος οτι χρειάζεται) 2
cmad Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το s92 δοκιμάζοντας τις custom roms SCV9A-ATV και SCV8C-GT1. Η εργοστασιακή rom (110) ήταν μια χαρα, αλλά έλειπαν αρκετα πραγματάκια απο αυτά που θέλω (twrp, settings, κλπ) και ο launcher που είχε πάρει με την 110 δε με βόλευε καθόλου. Καλή, σχετικά σταθερή αλλά έβλεπα οτι θα έπρεπε να βάλω χοντρό χέρι (για τα δικά μου πάντα γούστα). Δοκίμασα πρώτα την SCV8C-GT1. Η διαφορά χαοτική προς το καλύτερο. Ο launcher που ειχε μου ήταν πολύ πιο βολικό για τα γουστα μου και είδα γενικά οτι το μηχάνημα πήρε άερα (πειραγμένο). Είχε άμεσα τα περισσότερα απο τα "χεράτα" που ήθελα (su binary, twrp, extra προγραμματάκια, κλπ) Μετά πέρασα την SCV9A-ATV η οποία είναι βελτίωση της 8. Η διαφορά δεν ήταν τοσο χαοτική (λογικό). Ο sideload launcher ειναι οκ αλλά λιγο εκτός απο οτι εχω συνηθίσει, αλλά αρκετά βολικός. Μάλλον δεν θα τον αλλάξω, θα δείξει. Και στην 8 και στην 9 είδα οτι εχει το ftmc που ειναι μια custom εκδοση του kodi που πατά στο kodi 16. Παρόλο που εχω συνηθίσει ήδη την έκδοση 17, μάλλον θα αφήσω την ftmc μεχρι να υπάρξει λόγος να βάλω το kodi 17. Εννοείται θα το σκαλίσω να βάλω κάποια εξτραδάκια που θέλω, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει περιπτωση να επανελθω στη μαμίσια εργοστασιακή rom. Λύσεις τύπου elec δε θα δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι και το android. Πολυ ικανοποιημένος με την αγορα (σε συνδυασμό πάντα με την custom rom). Ποδαριάκια για αερισμό μπήκαν ήδη και μολις κλείσει δίμηνο θα φάει εγχείρηση να ανοιχτουν τρύπες-οπες αερισμου (είναι απόλυτα βέβαιος οτι χρειάζεται) Οποτε αφησες την SCV9A-ATV ? Την πέρασες με τις μεθόδους που περιέγραψες στο προηγούμενο ποστ? Αν έχεις την όρεξη να γράψεις ακριβώς πως ή να παραθέσεις κανα βίντεο αν έχεις. Ευχαριστώ και πάλι.
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οποτε αφησες την SCV9A-ATV ? Την πέρασες με τις μεθόδους που περιέγραψες στο προηγούμενο ποστ? Αν έχεις την όρεξη να γράψεις ακριβώς πως ή να παραθέσεις κανα βίντεο αν έχεις. Ευχαριστώ και πάλι. νεο οδηγό δεν προκειται να φτιαξω γιατ ι ήδη υπάρχουν βιντεο πως περνας roms με το usb burn toll Μενει η έκδοση 9 αλλά όσο περνά η ώρα βλέπω να αλλάζω σύντομα τον launcher 1
Feregorn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Για να προσπεράσω το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη όταν συνδέω με HDMI το android tv box σε Philips τηλεόραση σκέφτομαι την αγορά αντάπτορα. Είμαι μεταξύ 2 ειδών, HDMI->VGA ή HDMI->RCA. Ποιο από τα 2 αναλογικά είναι καλύτερο και επιτυγχάνει καλύτερη ποιότητα εικόνας;
geoman87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με ενδιαφέρει η αγορά κάποιου android TV box απο Κινα. Η χρήση του θα είναι για το χωριό μου οπού η τηλεόραση δεν πιάνει τίποτα εδώ και καμιά 25αρια χρόνια και επειδή βαρέθηκα να περιμένω έλεγα να κάνω καμιά πατέντα με το TV box και το Kodi! Μερικοί θα σκέφτεστε ότι αφού δεν έχω τηλεόραση που θα βρεθεί το ιντερνετ για να παίξει το Kodi! Για κάποιο λόγο και ενώ είμαι στην άκρη του Θεού έχω 13 Mbps (στην Αθήνα πιάνω 6!!!) οπότε από ίντερνετ είμαι κομπλέ! Ποια η γνώμη σας?? Θα κάνω δουλειά? Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο TV Box! Με ενδιαφέρει να είναι απροβλημάτιστο και να παίζει χωρίς να χρειάζεται να ψαχτ;v παραπάνω με ρομ και αλλές τέτοιες ιστορίες!! Ευχαριστώ!
leros2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για να προσπεράσω το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη όταν συνδέω με HDMI το android tv box σε Philips τηλεόραση σκέφτομαι την αγορά αντάπτορα. Είμαι μεταξύ 2 ειδών, HDMI->VGA ή HDMI->RCA. Ποιο από τα 2 αναλογικά είναι καλύτερο και επιτυγχάνει καλύτερη ποιότητα εικόνας; Εννοείται το HDMI->VGA είναι καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα