iliasleon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πάντως και μένα η 17 στο alfawise s92 των 45€ δουλεύει τέλεια.Δεν κλείνει απλό μόνο του,δεν κρασάρει,δεν κολλάει.Με την εμφάνιση του schism tv είναι υπερπαραγωγή. ,,,απο που το πηρες στα 45ευρο? Με ενδιαφερει!!!
Feregorn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ,,,απο που το πηρες στα 45ευρο? Με ενδιαφερει!!! Είναι τιμή περιστασιακής προσφοράς στο Gearbest
iliasleon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είναι τιμή περιστασιακής προσφοράς στο Gearbest Βλέπω μία διά φορά κοντά στα 15€ ,ο ευρωπαϊκός με τον αμερικανικο και αγγλικό. Η διαφορά είναι μόνο στον ανταπτορα συνδεσεις? Αν είναι έτσι να αγοράσω αυτόν με αμερικανικη σύνδεση. Έχει κάποια άλλη διαφορά μήπως γνωρίζει κάποιος? 1
cmad Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παιδιά έχω το alfawise s92. Στην τελευταία ενημέρωση που μου έβγαλε OTA ,πήγα να την κάνω και δεν την εγκαθιστά γιατί λέει είναι κατεστραμμένο το σύστημα. Μάλλον bug. Έχει βάλει κανείς αυτή τη rom ?http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/631303-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-scv9a-atv-version Είναι καλή; τι κερδίζω κ τι χάνω σε σύγκριση με τις επίσημες; με ποια μέθοδο την βαλατε; Με τη φωτεινότητα θα είναι όλα καλά; Αν θέλω να ξαναβαλω την επίσημη rom ,που τη βρίσκω; Εύχαριστω. Κάποιος που έχει το alfawise με αυτή τη ρομ?
notist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.45€ το πήρα από αγγελία εδώ στο insomnia παιδιά.Δεν ξέρω πόσο έχει τώρα.Πάντως το μηχανάκι είναι πολύ καλό,για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει,και έχει υποστήριξη. Για τον φίλο που ρωτάει για την superceleron v9a,εγώ το έχω με την v8b και δουλεύει τέλεια.Το αγόρασα με την v4 περασμένη,του πέρασα v7 v8 v8a v8b και σταμάτησα εκεί.Έχω στήσει και το codi 17 και δεν το πειράζω.Βαριέμαι ξανά πάλι από την αρχή όλα.Με την v8b είμαι ok.
sokos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγώ έτσι δηλώνω για το Amazon Fire TV (oχι to στικ).. Φανταστική τιμή και πολύ δυνατό hardware. Κάνεις sideload Κodi, του περνάω το WookiePMC και άντε γεια... αρκετά ταλαιπωρήθηκα με κινέζικα δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Έχει μια αντίφαση ή πρότασή σου νομίζω! Λειτουργούν προφανώς όλα, αλλά όπως είπα τελικά είχα ξοδέψει αρκετά χρήματα δοκιμάζοντας διάφορα. Το ένα δεν ήταν stable, το άλλο ήθελε διδακτορικό για να του βρεις μια σωστή rom, το άλλο δεν έπαιρνε ποτέ αναβαθμίσεις, το άλλο είχε αργά μενού όσο έπαιζε μια ταινία (για να πας τον κέρσορα στο μενού με τους υπότιτλους ...έφτυνες αίμα ), το άλλο είχε άθλιο ήχο από hdmi pass-through, το άλλο δεν είχε σωστό sync ήχου εικόνας και ήθελε συνεχώς μικρο-ρυθμίσεις σε κάθε video, κλπ κλπ. Με το shield δηλώνω ενθουσιασμένος σε σημείο που το apple tv 4 παίζει μόνο μουσική από το itunes στο ηχοσύστημα στο καθιστικό...
newsformobiles Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μόλις τελείωσα και την παρουσίαση του Vorke Z1 στο itechnews. Πάντως που το δουλεύω εδώ και κάμποσες ημέρες, φαίνεται για πολύ καλή επιλογή! Εάν κάποιος έχεις να διαθέσει στα 79$ που το έχει σε flash sales τώρα το Geek, γιατί δεν βλέπω να παίζει αλλού κιόλας, είναι μία πολύ καλή επιλογή.
notist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Επειδή με ρωτάγατε από που το πήρα 45€ στο gearbest τώρα έχει 51,27€ το alfawise s92. 1
Feregorn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.45€ το πήρα από αγγελία εδώ στο insomnia παιδιά.Δεν ξέρω πόσο έχει τώρα.Πάντως το μηχανάκι είναι πολύ καλό,για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει,και έχει υποστήριξη. Για τον φίλο που ρωτάει για την superceleron v9a,εγώ το έχω με την v8b και δουλεύει τέλεια.Το αγόρασα με την v4 περασμένη,του πέρασα v7 v8 v8a v8b και σταμάτησα εκεί.Έχω στήσει και το codi 17 και δεν το πειράζω.Βαριέμαι ξανά πάλι από την αρχή όλα.Με την v8b είμαι ok. Γράφει ο superceleron για τη v9a ότι είναι unroot. Ίσως με αυτή να δουλεύουν τα nova/ote go...
stark Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδή με ρωτάγατε από που το πήρα 45€ στο gearbest τώρα έχει 51,27€ το alfawise s92. Με US plug από ότι βλέπω. Με EU ανεβαίνει στα 64,64 €. Και δεν ξέρω αν συμφέρει να το πάρεις με US και να αλλάξεις το plug σε EU αγορασμένο από αλλού.
karthan7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Με US plug από ότι βλέπω. Με EU ανεβαίνει στα 64,64 €. Και δεν ξέρω αν συμφέρει να το πάρεις με US και να αλλάξεις το plug σε EU αγορασμένο από αλλού. Αγοραζεις ανταπτορα και ξεμπερδευεις http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_266160.html?wid=21 1
notist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Γράφει ο superceleron για τη v9a ότι είναι unroot. Ίσως με αυτή να δουλεύουν τα nova/ote go...Ναι και για την v8b γράφει ότι είναι unroot και πράγματι είναι,γιατί στις ρυθμίσεις του έχει την επιλογή root,όπως επίσης το τσέκαρα με το root check ότι δεν είναι rooted,αλλά δυστυχώς το ote tv go που έχω εγώ δεν παίζει.Δεν μπορώ να καταλάβω τι τελικά βλέπει η εφαρμογή και δεν παίζει.Παιδευόμουν πολύ καιρό με διάφορα apps να το ξεγελάσω,και δεν το κατάφερα.Αν κάποιος φίλος περάσει την v9a και παίξει go,ας μας το πει να την βάλουμε και εμείςΒλέπεις υπάρχει και ο περιορισμός αλλαγής συσκευής μία φορά το μήνα,και αν δεν παίξει πρέπει να περιμένεις 30 ημέρες για αλλαγή. Με US plug από ότι βλέπω. Με EU ανεβαίνει στα 64,64 €. Και δεν ξέρω αν συμφέρει να το πάρεις με US και να αλλάξεις το plug σε EU αγορασμένο από αλλού. Μα και πάλι στα 65€ για αυτό που είναι και την υποστήριξη που έχει,νομίζω μια χαρά είναι.Εδώ έχει κάτι εξυπνάκηδες που τα πουλάνε 100€.
iliasleon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδή με ρωτάγατε από που το πήρα 45€ στο gearbest τώρα έχει 51,27€ το alfawise s92. Το αγόρασα τελικα με us plug. Ανταπτορα έχω... από ήχο είδα ότι δεν υποστηρίζει DTS. Σωστά?
notist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγώ που το έχω με superceleron v8b και kodi 17 αρχείο Blue elements-forsenses ντοκυμαντέρ bluray 1080p dts-hd 7.1 σε ενισχυτή παίζει κανονικά.Καλά έκανες και το πήρες..μεγιές. 1
Lord21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 http://mediaplayers.gr/zidoo-a5s/ http://mediaplayers.gr/mecool-bb2-pro/ Έχει κανείς κάποιο από τα δύο παραπανω? Με βάση την παρουσίαση το zidoo δείχνει να παίζει καλύτερα από το mecool παρόλο που έχει λιγότερη μνήμη. Υπάρχει καμμία custom rom που να βελτιώνει τις επιδόσεις τους ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα