Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκίμασα εγώ σε ote tv go δεν δουλεύει δυστυχώς.Και περίμενα πως και πως έκδοση unroot του superceleron και 1 μήνα τον οτε να αλλάξω συσκευή.Και αφού το καταχώρησα πάλι μου έλεγε ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε συσκευές rooted...Και πρέπει να περιμένω πάλι ένα μήνα.Το alfawise s92 έχω.Απορώ τι βλέπει η εφαρμογή και δεν παίζει.

Δοκίμασες να κάνεις unroot την συσκευή και μέσω του SuperSU; Μπορεί να πετύχει αυτή τη φορά...

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις unroot την συσκευή και μέσω του SuperSU; Μπορεί να πετύχει αυτή τη φορά...

Μα η V8b του superceleron είναι unroot,και το τσέκαρα με το root check που όντως λέει ότι η συσκευή δεν είναι.Το SuperSU δεν το έχει καν στα apps και όταν το κατέβασα από το play store,όταν πήγα να το ανοίξω μου έλεγε ότι λείπει το su binary και μετά με πήγαινε στο how to root και έκλεινε.Άρα τζίφος και το παράτησα.Με όλα αυτά rootcloak,SuperSU,Hide my root και ότι υπάρχει στο internet παιδεύομαι πάνω από μήνα και δεν τα κατάφερα.Πάντως με μία κοπέλα που μίλησα στην εξυπηρέτηση πελατών,μου είπε ότι η συσκευή μου δεν πρόκειται να παίξει ποτέ,γιατί λέει δεν έχει τα κατάλληλα certifications.Και φάνηκε να γνωρίζει καλά το θέμα.Αυτή με καθοδήγησε στο να το βάλω ξανά στον υπολογιστή μου,με τον νέο player για να παίξει τελικά η εφαρμογή.Εκεί βέβαια αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα το οποίο μου αφήνει μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω και κάτω της οθόνης μου στο full screen,ενώ με τον παλιό player το θυμάμαι πολύ καλά είχε επιλογή αρχικά 16:9 και 4:3 που γέμιζε η οθόνη.

Αλλά δεν είναι θέμα του εδώ νήματος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω δει πιο σταθερή και γρήγορη έκδοση του Kodi όπως η 17 στο Nvidia Shield tv! Και το νέο UI είναι πολύ πιο βολικό σε σχέση με το προηγούμενο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσυ θες να μας βαλεις σε εξοδα λεμε ! ! !

Είχα ξοδέψει πολύ περισσότερα από το κόστος του shield, δοκιμάζοντας διάφορα "σάπια" android media players... :)

Και μόνο η υποστήριξη που έχει σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, χαλάλι! 

Δημοσ.

Μου ήρθε το vorke z1. Video παρουσίαση έχω στο itechnews.gr, μένει να φτιάξω και το κείμενο. Πολύ ωραίο μηχανάκι, παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα. Του πέταξα πάνω και το diamond και είναι τέλειο.

Δημοσ.

Μου ήρθε το vorke z1. Video παρουσίαση έχω στο itechnews.gr, μένει να φτιάξω και το κείμενο. Πολύ ωραίο μηχανάκι, παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα. Του πέταξα πάνω και το diamond και είναι τέλειο.

diamond;

Δημοσ.

λες "Του πέταξα πάνω και το diamond και είναι τέλειο"

Τι ειναι αυτό;

Είδα λιγο το βιντεο και δεν αντεξα πολύ. Θα σου προτεινα να προετοιμάζεις κείμενο και να το εχεις γραμμένο. Η προσπάθεια σου να τα πεις αγγλικά σε συνδυασμό οτι αυτοσχεδιαζες, εκανε το βιντεο αργο και κουραστικό. Χάνεις views

Δημοσ.

Εννοει, τι ειναι το diamond. 

Γιατι γραφεις το εξης

Του πέταξα πάνω και το diamond και είναι τέλειο.
Δημοσ.

Έχει βρει κανείς κάπου bios και γενικά συζήτηση για τα cooleme? Έχω τι mb3 και είναι αξιοπρεπεστατο. Απλά θέλω ν διαβάσω μερικά πράγματα γι αυτό.

Δημοσ.

Δεν έχω δει πιο σταθερή και γρήγορη έκδοση του Kodi όπως η 17 στο Nvidia Shield tv! Και το νέο UI είναι πολύ πιο βολικό σε σχέση με το προηγούμενο.

Εμένα μου φαίνεται δύσχρηστο, προτιμώ το Jarvis, αλλά γούστα είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ξοδέψει πολύ περισσότερα από το κόστος του shield, δοκιμάζοντας διάφορα "σάπια" android media players... :)

Και μόνο η υποστήριξη που έχει σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, χαλάλι!

Μια χαρά είναι τα σάπια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...