newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 προσπάθησα να το κανω αλλα δεν το βρίσκωΜπορείς να ξαναπεράσεις το firmware, ώστε να είναι όλα οκ
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα υπαρχει σταν ZDMC.APK ή kodi.apk στο root directory /system/priv-app (from here ) Ή η αλλη ευκολη λυση ειναι να κατεβασεις το firmware , να το αποσυμπιεσεις σε ενα φακελο και να πας "\system\preinstall" οπου θα βρεις το ZDMC.APK ή kodi.apk . Πας στο box κανεις διαγραφη δεδομενων και απεγκατασταση το 17 και μετα περνας το kodi.apk που εκανες extract απο το firmware .
india1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 για αποφυγη λαθων, στο firmwarev tou zidoo βρίσκω το kodi.apk το βαζω σε usb-stick και το κανω εγκατασταση στο zidoo? στο software του zidoo στο preinstall εχει το xbmc zip αλλα δεν βρίσκω το apk
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα το xbmc.zip αμα το ξεζιπαρεις δινει το apk . ή οπως ανεφερες το παιρνεις απο το firmware οπως το ονομαζει εκει (δεν το εχω εγω εχω το Χ6pro και δεν ξερω ) . δοκιμασε μπας και το κανει ινσταλλ και σαν Zip
india1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 το δοκιμασα , πηρα το zip και το πηγα στο zidoo το ανοιξα αλλα δεν ξερω με τι να το κανω εγκατασταση
letom Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 To άνοιξες και τι είχε μέσα? Αν είχε το apk τότε απλώς κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα σου πει να γίνει εγκατάσταση.
india1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οχι δεν ειχε apk,εκανα factory reset και ξαναπερασα το 1.0.4.2 και έχει το κοδι 14.1, απο το aptoid βρισκω το 15, 16 εκδοση πουθενα
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κανε μια ερωτηση στο φορουμ της zidoo http://forum.zidoo.tv/index.php?forums/zidoo-x9.2/
stark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/zdmc-base-on-kodi-16-0-final-release.1133/ ZDMC(base on kodi 16.0 final)release
india1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εκανα μεγαλο λαθος με αυτο το tv box το εχουν εγκαταληψει και δεν βλεπω να μπορω να παω σε kodi μεγαλυτερο του 15 κατεβασα το 16.1 σε apk και το εκανα εγκατασταση και ανοιγοντας το τρεχει αργοτερα θα δοκιμασω το 17 μηπως και
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εκανα μεγαλο λαθος με αυτο το tv box το εχουν εγκαταληψει και δεν βλεπω να μπορω να παω σε kodi μεγαλυτερο του 15 κατεβασα το 16.1 σε apk και το εκανα εγκατασταση και ανοιγοντας το τρεχει αργοτερα θα δοκιμασω το 17 μηπως και Γιατί τι θα το κάνεις το 17!? Μπλοκάρει όλα τα builds, είναι τελείως διαφορετικό,μια χαρά είναι το 16. Έχω και εγώ το zidoo x9s και μου ήρθε και το vorke που θα το φτιάξω παρουσίαση. Εγω πάντως το kodi του δεν το πειράζω.
Black Flag Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα προχθές το Alfawise S92 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τα 55 ευρώ που έδωσα. Αντικατέστησα το S89 Elite μετά από 3 χρόνια. Κράτησα στοκ firmware δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω, πήρε 3 αναβαθμίσεις μέσα ΟΤΑ, η τελευταία είναι χθεσινή και το Kodi 17 παίζει άψογα. Επιτέλους παίζουν τα H265 σωστά. 2
Feregorn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 O superceleron το πάει πολύ δυνατά με τις custom roms για το Alfawise S92 και μια από τις τελευταίες του, η έκδοση 8 (http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-v8b-rom) αναφέρει τη δυνατότητα root/unroot. Το δοκίμασε κανείς εάν πλέον δουλεύουν τα Nova, OTE προγράμματα;
notist Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασα εγώ σε ote tv go δεν δουλεύει δυστυχώς.Και περίμενα πως και πως έκδοση unroot του superceleron και 1 μήνα τον οτε να αλλάξω συσκευή.Και αφού το καταχώρησα πάλι μου έλεγε ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε συσκευές rooted...Και πρέπει να περιμένω πάλι ένα μήνα.Το alfawise s92 έχω.Απορώ τι βλέπει η εφαρμογή και δεν παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα