Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα υπαρχει σταν ZDMC.APK ή kodi.apk στο root directory /system/priv-app  (from here )

Ή η αλλη  ευκολη λυση ειναι να κατεβασεις το firmware , να το αποσυμπιεσεις σε ενα φακελο και να πας "\system\preinstall" οπου θα βρεις το ZDMC.APK ή kodi.apk .

Πας στο box κανεις διαγραφη δεδομενων και απεγκατασταση το 17 και μετα περνας το kodi.apk που εκανες extract απο το firmware .

Δημοσ.

για αποφυγη λαθων, στο firmwarev tou zidoo βρίσκω το kodi.apk το βαζω σε usb-stick και το κανω εγκατασταση στο zidoo? στο software του zidoo στο preinstall εχει το xbmc zip αλλα δεν βρίσκω το apk

Δημοσ.

Λογικα το xbmc.zip αμα το ξεζιπαρεις δινει το apk .

ή οπως ανεφερες το παιρνεις απο το firmware οπως το ονομαζει εκει (δεν το εχω εγω εχω το Χ6pro και δεν ξερω )  .

δοκιμασε μπας και το κανει ινσταλλ και σαν Zip

Δημοσ.

To άνοιξες και τι είχε μέσα? Αν είχε το apk τότε απλώς κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα σου πει να γίνει εγκατάσταση.

Δημοσ.

οχι δεν ειχε apk,εκανα factory reset και ξαναπερασα το 1.0.4.2 και έχει το κοδι 14.1, απο το aptoid βρισκω το 15, 16 εκδοση πουθενα

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εκανα μεγαλο λαθος με αυτο το tv box  το εχουν εγκαταληψει και δεν βλεπω να μπορω να παω σε kodi  μεγαλυτερο του 15

κατεβασα το 16.1 σε apk  και το εκανα εγκατασταση και ανοιγοντας το τρεχει αργοτερα θα δοκιμασω το 17 μηπως και

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εκανα μεγαλο λαθος με αυτο το tv box το εχουν εγκαταληψει και δεν βλεπω να μπορω να παω σε kodi μεγαλυτερο του 15

κατεβασα το 16.1 σε apk και το εκανα εγκατασταση και ανοιγοντας το τρεχει αργοτερα θα δοκιμασω το 17 μηπως και

Γιατί τι θα το κάνεις το 17!? Μπλοκάρει όλα τα builds, είναι τελείως διαφορετικό,μια χαρά είναι το 16. Έχω και εγώ το zidoo x9s και μου ήρθε και το vorke που θα το φτιάξω παρουσίαση. Εγω πάντως το kodi του δεν το πειράζω.
Δημοσ.

Παρέλαβα προχθές το Alfawise S92 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τα 55 ευρώ που έδωσα. Αντικατέστησα το S89 Elite μετά από 3 χρόνια.

Κράτησα στοκ firmware δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω, πήρε 3 αναβαθμίσεις μέσα ΟΤΑ, η τελευταία είναι χθεσινή και το Kodi 17 παίζει άψογα.

Επιτέλους παίζουν τα H265 σωστά.

• Like 2
Δημοσ.

O superceleron το πάει πολύ δυνατά με τις custom roms για το Alfawise S92 και μια από τις τελευταίες του, η έκδοση 8 (http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-v8b-rom) αναφέρει τη δυνατότητα root/unroot. Το δοκίμασε κανείς εάν πλέον δουλεύουν τα Nova, OTE προγράμματα;

Δημοσ.

Το δοκίμασα εγώ σε ote tv go δεν δουλεύει δυστυχώς.Και περίμενα πως και πως έκδοση unroot του superceleron και 1 μήνα τον οτε να αλλάξω συσκευή.Και αφού το καταχώρησα πάλι μου έλεγε ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε συσκευές rooted...Και πρέπει να περιμένω πάλι ένα μήνα.Το alfawise s92 έχω.Απορώ τι βλέπει η εφαρμογή και δεν παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...