Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α).Οκ σε πρωτη ευκαιρια θα το ελεγξω.

β) Το αρχειο .zip του update το ριχνεις ατοφιο στο usb stick η' το ανοιγεις κ ριχνεις το εσωτερικο του;;

Ευχαριστω πολυ!!!

Αυτο που κατεβαζεις το ξεζιπαρεις .

Βγαινει ενας φακελος : BB2 PRO 2016-12-09 AndroidTVBox.eu

Ολο το περιεχομενο του φακελου το βαζεις στην sd ( εγω το εβαλα σε στικακι ) και πας μετα απο την εφαρμογη του update και κανεις Local Update ( εγω δεν εσβησα data κλπ που ρωταει )

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ερωτηση.. οπως ειχα πει και παλιοτερα ηθελα να συνδεσω TV BOX με το HOME CINEMA για να βγαινει ο ηχος σε 5.1 ποιότητα μεσο digital out optical (οπτικές ίνες). Το Beelink GT1 θα μπορεσει να ανταποκριθει σε αυτο;
Βρηκα αυτο στα χαρακτιριστικα του.. τι παιζει δεν ειμαι τοσο γνωστης! θα εχω προβλημα με καθηστερισεις στον ηχο η στην εικονα;

• Dolby & DTS licenses not included (Only a problem for apps other than Kodi, for people not using HDMI or S/PDIF audio pass-through). This would require Amlogic S912-H (Dolby+DTS) or S912-B (Dolby only) processor 
Επεξ/σία από bulldog84m
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.. οπως ειχα πει και παλιοτερα ηθελα να συνδεσω TV BOX με το HOME CINEMA για να βγαινει ο ηχος σε 5.1 ποιότητα μεσο digital out optical (οπτικές ίνες). Το Beelink GT1 θα μπορεσει να ανταποκριθει σε αυτο;

Βρηκα αυτο στα χαρακτιριστικα του.. τι παιζει δεν ειμαι τοσο γνωστης! θα εχω προβλημα με καθηστερισεις στον ηχο η στην εικονα;

• Dolby & DTS licenses not included (Only a problem for apps other than Kodi, for people not using HDMI or S/PDIF audio pass-through). This would require Amlogic S912-H (Dolby+DTS) or S912-B (Dolby only) processor 

Απάντησα στην ερώτησή σου και αλλού αλλά θα το γράψω και εδώ πέρα, για να το δουν και άλλοι που μπορεί να έχουν την ιδια ανησυχία που είχα και εγώ όταν το έψαχνα. Πρώτον όπως είναι γνωστό, η οπτική ίνα περνάει μόνο  τα μη-HD φορμά.

Πιο συγκεκριμένα, το δοκίμασα σήμερα εγώ με το Alfawise S92 που είναι σχεδόν ίδιο με το Beelink GT1 με επιτυχία. Και μάλιστα το συνέδεσα με ενεργό αντάπτορα Optical (Toslink) In -> Optical (Coaxial) Out γιατί ο ενισχυτή που του έβαλα είναι ένας παλιός αλλά παρόλα αυτά, αναγνώρισε κανονικότατα το σήμα Dolby Digital 5.1 (φαντάζομαι το ίδιο θα συμβεί και για το DTS), είτε χρησιμοποιούσα το Kodi είτε το MX Player Pro !

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, με γλίτωσες από αρκετό κόπο.

Δοκίμασα πάντως χθες να το γυρίσω ανάποδα όπως μου πρότεινες και πράγματι έπιανε σχεδόν 3πλάσιες ταχύτητες! Βέβαια πάλι δεν ήταν σταθερό, αλλά είναι μία σημαντική βελτίωση!

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο tv box με 2gb ram, ως 35 € που να μην έχει θέμα με το wifi? Έχω δει το scishion v88 plus

Δεν το ξερω το συγκεκριμενο.

Καποιες επιφυλαξεις εχω με τα τσιπακια Rockchip που πλέον οι devs του KODI και του SPMC εχουν σταματησει (επίσημα) να τα υποστηριζουν (http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=262906  &  http://spmc.semperpax.com/) ενώ στην πραγματικότητα είναι αρκετά δυνατά.

Επίσης ακόμα κι αν βρίσκεις forks του KODI για rockchip το συγκεκριμένο box έχει android 5.1 και δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορεις να κάνεις αναβαθμίσεις στα forks αυτα (το τρέχον KODI 16.1 και το σχεδόν έτοιμο 17 τρεχουν σε 5, το 18 νομίζω θα θέλει minimum 5 και ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά...)  

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχ πράγματι πολύς κόσμος εγώ ψάχνω έναν και μοναδικό που θα με βοηθήσει :D

λοιπόν αρχικά δουλεύω το iview hd σε ένα alfawise s92 χτες ξαφνικά με πέταξε έξω το vpn (ξέχασα να το βάλω έκανε αποσύνδεση το ίντερνετ μου δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε) όπως και να χει το iview είδε την ip από Ελλάδα και κλείδωσε κάποια πράγματα.

λοιπόν ψάχνω έναν τρόπο να ρυθμίσω το vpn χωρίς app (γιατί καμιά φορά μπορεί να crasharei) από εκεί από τις ρυθμίσεις που έχει στο box και να ρυθμίσω και το router μου αν γίνεται έτσι ώστε να παίρνει μια στάνταρ ip που θα του ορίσω έτσι ώστε να μην μπορεί πχ να πάρει μια ip από την adsl σύνδεση μου μόνο ip του vpn.

ελπίζω να έγινα κατανοητός :D 

Δημοσ.

ΔΕν ηθελα να ανοιξω καινουργιο topic γιαυτο θα σας κανω καποιες ερωτησεις απο εδω .

Εχω το tv  box Mini M8S (2GB ram, 905)   αγορασμενο απο gearbest, πανω του εχω βαλει εναν εξωτερικο δισκο 500gb σε usb .

Το εχω 1,5 χρονο και δουλευει καλα . Απλα θα ηθελα να μοιραστω καποια μικροπροβληματα που παρουσιαστηκαν με το καιρο και αν υπαρχει λυση γιαυτα .

1. συνηθως οταν βαζω kodi και βλεπω ταινια (ειτε απο το δισκο , ειτε online) στο δεκλεπτο σβηνει το kodi και με πεταει στο αρχικο μενου του android , μετα ξανα φορτωνω το kodi (κανοντας clear cache) και παιζει απροβληματιστα για ωρες .  Αυτο το κανει τους τελευταιους 2 μηνες .

2. αρχεια x265 δεν τα παιζει με κανεναν player , μονο με του kodi αλλα με σπασιματα στον ηχο και αν ειναι και μεγαλα (πανω απο 4gb) δεν τα παιζει καθολου .

3.παντα μα παντα μετα απο 1-2 ωρες λειτουργιας κατεβαζει ξαφνικα τον ηχο απο το volume control , χωρις να εχω πειραξει καθολου το τηλεκοντρολ (!!!!!! περιεργο) .  

Αυτα τα περιεργα μου κανει , αλλα σαν γενικη εικονα ειμαι ευχαριστημενος για την αποδοση του (vfm) .

Αν εχετε καποια λυση η αν πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση (απο το μενου μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο και δεν κανει) ,

θα με βοηθουσατε πολυ .

Ευχαριστω

Δημοσ.

ΔΕν ηθελα να ανοιξω καινουργιο topic γιαυτο θα σας κανω καποιες ερωτησεις απο εδω .

Εχω το tv  box Mini M8S (2GB ram, 905)   αγορασμενο απο gearbest, πανω του εχω βαλει εναν εξωτερικο δισκο 500gb σε usb .

Το εχω 1,5 χρονο και δουλευει καλα . Απλα θα ηθελα να μοιραστω καποια μικροπροβληματα που παρουσιαστηκαν με το καιρο και αν υπαρχει λυση γιαυτα .

1. συνηθως οταν βαζω kodi και βλεπω ταινια (ειτε απο το δισκο , ειτε online) στο δεκλεπτο σβηνει το kodi και με πεταει στο αρχικο μενου του android , μετα ξανα φορτωνω το kodi (κανοντας clear cache) και παιζει απροβληματιστα για ωρες .  Αυτο το κανει τους τελευταιους 2 μηνες .

2. αρχεια x265 δεν τα παιζει με κανεναν player , μονο με του kodi αλλα με σπασιματα στον ηχο και αν ειναι και μεγαλα (πανω απο 4gb) δεν τα παιζει καθολου .

3.παντα μα παντα μετα απο 1-2 ωρες λειτουργιας κατεβαζει ξαφνικα τον ηχο απο το volume control , χωρις να εχω πειραξει καθολου το τηλεκοντρολ (!!!!!! περιεργο) .  

Αυτα τα περιεργα μου κανει , αλλα σαν γενικη εικονα ειμαι ευχαριστημενος για την αποδοση του (vfm) .

Αν εχετε καποια λυση η αν πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση (απο το μενου μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο και δεν κανει) ,

θα με βοηθουσατε πολυ .

Ευχαριστω

Καποιες προτάσεις που ισως βοηθησουν.

1) Παρε backup μεσα απο το KODI ολα τα settings σου. Κανε απεγκαττασταση το KODI και βαλε το SPMC (απο το play store). Ειναι πιο σταθερο (build με focus στο Android). Μεσα απο το SPMC κανε restore τα settings απο το backup που ειχες παρει στο KODI. Αν παλι εχεις προβληματα, τοτε τα βγαζεις και τα δυο και βαζεις ξανα SPMC με στησιμο καθαρο απο την αρχη, χωρις δηλαδη να κανεις restore το backup του KODI.

2) Ο 905 συνηθως δυσκολευεται με τα αρχεια x265, κυριως οταν τα rips εχουν γινει με πολυ απαιτητικη διαμορφωση. 

3) Αυτο με τον ηχο περιεργο. Ισως να ειναι θεμα hardware. Ο ηχος κατεβαίνει όπου κι αν εισαι, η μονο οταν είσαι στο KODI και βλεπεις κάτι; Αν το θεμα ειναι μεσα στο KODI τοτε η δοκιμη με SPMC ισως σε βοηθησει να δεις αν θα στο ξανακανει.

Αλλιως, αν το προβλημα ειναι συνολικο, δυσκολα τα πραγματα. Εκει δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις να το φλασαρεις με καποια custom rom (για την περιπτωση που ειναι θεμα firmware / drivers).  

Ψαξε για το θεμα με τον ηχο (και γενικα) στα δυο παρακατω forums - ισως βρεις λυσεις:

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905/others-ac

https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic

Επίσης αν το θέλεις το box μονο για KODI / SPMC, σου προτεινω και το LibreElec (και καλυτερα να το δοκιμασεις πρωτα απο SD καρτα για να εισαι safe)

https://forum.libreelec.tv/thread-3588.html

Δημοσ.

Καποιες προτάσεις που ισως βοηθησουν.

1) Παρε backup μεσα απο το KODI ολα τα settings σου. Κανε απεγκαττασταση το KODI και βαλε το SPMC (απο το play store). Ειναι πιο σταθερο (build με focus στο Android). Μεσα απο το SPMC κανε restore τα settings απο το backup που ειχες παρει στο KODI. Αν παλι εχεις προβληματα, τοτε τα βγαζεις και τα δυο και βαζεις ξανα SPMC με στησιμο καθαρο απο την αρχη, χωρις δηλαδη να κανεις restore το backup του KODI.

2) Ο 905 συνηθως δυσκολευεται με τα αρχεια x265, κυριως οταν τα rips εχουν γινει με πολυ απαιτητικη διαμορφωση. 

3) Αυτο με τον ηχο περιεργο. Ισως να ειναι θεμα hardware. Ο ηχος κατεβαίνει όπου κι αν εισαι, η μονο οταν είσαι στο KODI και βλεπεις κάτι; Αν το θεμα ειναι μεσα στο KODI τοτε η δοκιμη με SPMC ισως σε βοηθησει να δεις αν θα στο ξανακανει.

Αλλιως, αν το προβλημα ειναι συνολικο, δυσκολα τα πραγματα. Εκει δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις να το φλασαρεις με καποια custom rom (για την περιπτωση που ειναι θεμα firmware / drivers).  

Ψαξε για το θεμα με τον ηχο (και γενικα) στα δυο παρακατω forums - ισως βρεις λυσεις:

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905/others-ac

https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic

Επίσης αν το θέλεις το box μονο για KODI / SPMC, σου προτεινω και το LibreElec (και καλυτερα να το δοκιμασεις πρωτα απο SD καρτα για να εισαι safe)

https://forum.libreelec.tv/thread-3588.html

κατατοπιστικος ,  οσον αφορα το back up  στο kodi , πως γινεται? για να μην χασω το exodus και γενικα τις παραμετροποιησεις?

Δημοσ.

χαχαχ πράγματι πολύς κόσμος εγώ ψάχνω έναν και μοναδικό που θα με βοηθήσει :D

λοιπόν αρχικά δουλεύω το iview hd σε ένα alfawise s92 χτες ξαφνικά με πέταξε έξω το vpn (ξέχασα να το βάλω έκανε αποσύνδεση το ίντερνετ μου δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε) όπως και να χει το iview είδε την ip από Ελλάδα και κλείδωσε κάποια πράγματα.

λοιπόν ψάχνω έναν τρόπο να ρυθμίσω το vpn χωρίς app (γιατί καμιά φορά μπορεί να crasharei) από εκεί από τις ρυθμίσεις που έχει στο box και να ρυθμίσω και το router μου αν γίνεται έτσι ώστε να παίρνει μια στάνταρ ip που θα του ορίσω έτσι ώστε να μην μπορεί πχ να πάρει μια ip από την adsl σύνδεση μου μόνο ip του vpn.

ελπίζω να έγινα κατανοητός :D

αν και το ερώτημα σου δεν ανήκει στο παρόν θεμα συζήτησης/section θα σου δώσω μια γρήγορη απάντηση 

Ναι γίνεται αλλά υπάρχουν πολλές προυποθέσεις οσον αφορά τον παροχέα αλλά και το hardware/firmware του ρουτερ.

ρίξε μια ματιά στα παρακάτω και αν σε παίρνει, προχώρα το. Ευκολάκι δεν το λες

http://www.tp-link.com/us/faq-411.html

https://forums.anandtech.com/threads/create-vpn-server-behind-adsl-modem-router-dd-wrt-router-in-bridged-mode-setup.2417389/

http://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=142945 

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα παραπάνω θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτό, το οποίο βασίζεται στο S912. Ξέρετε αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τα αρχεία χ265;

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα παραπάνω θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτό, το οποίο βασίζεται στο S912. Ξέρετε αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τα αρχεία χ265;

Look here

Η απόδοση της αναπαραγωγής βίντεο ήταν και πάλι τυπική για μια μονάδα S912, το οποίο μονο θετικό είναι.

Στο τομέα του 4Κ, με εξαιρεση καποια μυστήρια encodings (4K@60fps H264, H10p) οτι δοκιμάσαμε ετρεξε κανονικά.

Ολα τα 1080p αρχεία βίντεο ,συμπεριλαμβανομενων δυσκολων BLU RAY iso, εδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής τους.

Βεβαια λείπει η δυνατότητα αυτοματης εναλλαγής frame rate, αλλα ειναι ενα χαρακτηριστικό το οποίο συναντάμε σπάνια.

Η κινηση στο σημαντικο 23.976 εδειξε να ειναι χωρίς (εμφανή τουλάχιστον) προβλήματα.

Σχετικά με το bistreaming, Dolby Digital και DTS πέρασαν κανονικά ενω το HD Audio έλαμψε δια της απουσίας του. Τουλάχιστον σε τετοιες ποεριπτώσεις πηραμε το core κομματι (DTS HD MASTER Audio) η πολυκάναλο PCM (True-HD).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...