Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος thread.

Για το πρώτο πήγαινε σύστημα-βίντεο-επιτάχυνση και απενεργοποίησε τον amcodec.

Για το δεύτερο: έχεις εγκαταστήσει addons για ελληνικούς υπότιτλους? Αν ναι τότε κάτι λάθος έχεις κάνει στις ρυθμίσεις. Τσεκ τα παρακάτω:

Πας Σύστημα-Βίντεο-Υπότιτλοι και βάζεις Προτιμώμενη γλώσσα Greek, κωδικοποίηση χαρακτήρων Greek Windows, γλώσσες για τις οποίες να γίνει λήψη Greek (εδώ μπορείς να επιλέξεις πάνω από μία γλώσσα και επειδή είναι ήδη επιλεγμένο το english πρέπει στη λίστα με τις γλώσσες να πατήσεις και πάνω στο english για να το αποεπιλέξεις και να μείνει μόνο το Greek), μετά λίγο πιο κάτω πάτα στο "αυτόματη λήψη πρώτου υπότιτλου" ώστε να ενεργοποιηθεί και τέλος πάτα στα προεπιλεγμένη υπηρεσία ταινιών και σειρών και επίλεξε από που θες να τραβάει αυτόματα υπότιτλους (εδώ βάλε ή το subtitles.gr ή το opensubtitles.org που είναι τα καλύτερα).

Οσο αφορα τους υποτιτλους ειχα ξεχασει να ρυθμισω τους ελληνικους στο μενου video.

Οσο τωρα αφορα το οτι το kodi 16.1 ή 17 κλεινει με το παραμικρο γιατι γινεται αυτο?

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπαμε απενεργοποιησε τους codecs .

=============================

Ψαχνοντας στο Net πηρε το ματι μου μια ενδιαφερουσα συσκευη .

Ειναι υλοποιηση του ολοφρεσκου SoC της Rockchip RK3399 που παρουσιαστηκε στην CES 2017 .

Το ονομα αυτης YUNDOO Y8 .

Ειναι σε 2 εκδοσεις : 2GB RAM / 16GB eMMC for $110.73 και 4GB RAM / 32GB eMMC for $144.17 

Βρισκετε ηδη σε preorder στο gear best αλλα οι τιμες ειναι υψηλες .

Λογικα ολοι θα ξεκινησουν να βγαζουν υλοποιησεις , μετα το μαρτιο με αυτο το τσιπακι και οι τιμες θα διαμορφωθουν σε λογικα πλαισια .

Εαν καποιος θελει να κανει preorder να ξερει οτι δουλευει το κουπονι "PICODICE12" που κοβει 12%

Οσοι δεν βιαζεστε να παρετε μηχανημα περιμενετε λιγακι και δεν θα χασετε ! ! !

**RK3399 is a powerful processor with two Cortex A72 cores clocked at up to 2.0GHz, and four Cortex A53 cores teamed with a Mali-T860MP4 GPU.

The processor was also support 4K H.265 video decoding up to 60 fps, HDMI 2.0 video output, and Gigabit Ethernet**

Επισης ερχονται τα :

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε απενεργοποιησε τους codecs .

=============================

Ψαχνοντας στο Net πηρε το ματι μου μια ενδιαφερουσα συσκευη .

Ειναι υλοποιηση του ολοφρεσκου SoC της Rockchip RK3399 που παρουσιαστηκε στην CES 2017 .

Το ονομα αυτης YUNDOO Y8 .

Ειναι σε 2 εκδοσεις : 2GB RAM / 16GB eMMC for $110.73 και 4GB RAM / 32GB eMMC for $144.17 

Βρισκετε ηδη σε preorder στο gear best αλλα οι τιμες ειναι υψηλες .

Λογικα ολοι θα ξεκινησουν να βγαζουν υλοποιησεις , μετα το μαρτιο με αυτο το τσιπακι και οι τιμες θα διαμορφωθουν σε λογικα πλαισια .

Εαν καποιος θελει να κανει preorder να ξερει οτι δουλευει το κουπονι "PICODICE12" που κοβει 12%

Οσοι δεν βιαζεστε να παρετε μηχανημα περιμενετε λιγακι και δεν θα χασετε ! ! !

**RK3399 is a powerful processor with two Cortex A72 cores clocked at up to 2.0GHz, and four Cortex A53 cores teamed with a Mali-T860MP4 GPU.

The processor was also support 4K H.265 video decoding up to 60 fps, HDMI 2.0 video output, and Gigabit Ethernet**

Επισης ερχονται τα :

να εβαζαν και android 7 καλα θα ηταν

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες

μιας και τον τελευταιο καιρο ψαχνω για κουτακι με εξωτερικη κεραια ξαφνικα βρηκα μπροστα μου :P

αυτο το   beelink r68 ii     http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_540112.html

εχει κανενας αποψη?(πλεον ειμαι μεταξυ αυτου κ του mecool bb2 pro)

Δημοσ.

μιας και τον τελευταιο καιρο ψαχνω για κουτακι με εξωτερικη κεραια ξαφνικα βρηκα μπροστα μου :P

αυτο το   beelink r68 ii     http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_540112.html

Προσωπικα δεν με εχει ενθουσιασει το mecool bb2 pro που εχω εδω και λιγο καιρο .

Τελικα πιο καλο ηταν το X92 που δεν κρατησα και το εδωσα

Εαν καποιος εχει μερακι για μενα το ιδανικο ειναι :

1. Να παρει ενα  A95X 2gb/16gb που το μηχανημα φυσαει ειναι και φτηνο - το ειχα παρει 32€ απο gearbest 

2. Να παρει μια εξωτερικη κεραια 2.4GHz 3dBi ( οι 2 εχουν 4.5€ στο ebay  ) ή 5db   

3. Να ανοιξει το κουτι , να βγαλει την απλη που εχευ μεσα και να κολλησει μια απο αυτες ! ! !

Ακολουθοντας αυτο τον οδηγο

Φυσικα γινετε σε ολα τα TvBoxes ( προσοχη εαν ειναι dual band θελει και την αναλογη κεραια )

Ελαχιστο κοστος - τουμπανο μηχανημα - ετοιμαζομαι και εγω περιμενω τις κεραιες ! !! !

Παιζει και το Vorke Z1   που ειναι πολλα υποσχομενο .

Διαβασε εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...