FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 εγω θα παρω το καινουργιο της xiaomi αλλα περιμενω να κυκλοφορησει γιατι για την ωρα το εχουν ολοι σαν preorder δωσε λινκ να δουμε και εμεις.
chrisxkar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 δωσε λινκ να δουμε και εμεις. http://www.mi.com/en/mibox/ τιμη το εχω δει απο 60-75ευρω για την ωρα δεν υπαρχει αγγλικο manual και δεν εχουν προεγκατεστημενα τα αγγλικα σαν γλωσσα αλλα γενικα βγαζουν πολυ καλα προιοντα σε καλες τιμες
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 http://www.mi.com/en/mibox/ τιμη το εχω δει απο 60-75ευρω για την ωρα δεν υπαρχει αγγλικο manual και δεν εχουν προεγκατεστημενα τα αγγλικα σαν γλωσσα αλλα γενικα βγαζουν πολυ καλα προιοντα σε καλες τιμες Flash: 8GB eMMC λιγο... 1
chrisxkar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Flash: 8GB eMMC λιγο... ο παραπανω χωρος γιατι χρειαζεται αφου τα παντα streamαρονται. Πιο πολυ με ενδιαφερει να αποκρινεται αψογα το να κολαει εστω λιγο (οπως πολλες smart tv ) θα με κανει να το στειλω σε καποιον τοιχο
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ο παραπανω χωρος γιατι χρειαζεται αφου τα παντα streamαρονται. Πιο πολυ με ενδιαφερει να αποκρινεται αψογα το να κολαει εστω λιγο (οπως πολλες smart tv ) θα με κανει να το στειλω σε καποιον τοιχο καλα αυτο ειναι το νουμερο 1. γιαυτο και εγω δεν εχω προβει σε καποια αγορα. δεν εχω διαβασει κατι που να παιζει μπομπα. ακομα και ιντελ στικακια. μια λενε ζεστενονται και σταματανε να δροσιστουνε. μετα λενε το wifi ειναι για τα μπαζα. νταξει οκ
Nathan Drake!! Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 καλα αυτο ειναι το νουμερο 1. γιαυτο και εγω δεν εχω προβει σε καποια αγορα. δεν εχω διαβασει κατι που να παιζει μπομπα. ακομα και ιντελ στικακια. μια λενε ζεστενονται και σταματανε να δροσιστουνε. μετα λενε το wifi ειναι για τα μπαζα. νταξει οκ Γι'αυτο κι εγω αγανακτησα με τοσα που διαβαζα και τελικα εβαλα kodi στο mac mini μου και ησυχασα! Παιζει τα παντα και χωρις κανενα προβλημα!
letom Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά τι ζεσταίνονται και δροσίζονται? ΟΚ, αυτά είναι για αυτούς που τα ψειρίζουν πολύ (και καλά κάνουν αφού τους αρέσει). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα tv box, ούτε ασχολήθηκα ποτέ να μετρήσω θερμοκρασίες και ατμοσφαιρικές πιέσεις. Από τη στιγμή που παίζουν τα πάντα χωρίς να κολλάνε είμαι ευχαριστημένος.
xrysat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα κι από μένα. Όντας καινούργια κ όχι πολύ σχετική, θα ήθελα τη συμβουλή σας. Χρειάζομαι ένα tv box για προβολή ταινιών μέσω kodi αντε κ καμια 3D (αν τα καταφέρω με τον vlc - είναι η tv 3d). ;Έχω δει αυτούς τους 3: Beelink GT1 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=3 και YOKA KB2 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_436945.html?wid=3 Alfawise H96 Pro+ http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html?wid=21 Θα με καλύψουν γι αυτά που θέλω? Κάποιοι απ ότι διάβασα έχουνε το πρώτο με προεγκατεστημένο το kodi 16. Θα εχω προβλημα αν βαλω το kodi 17? Οι υπότιτλοι είναι θέμα εφαρμογής και όχι συσκευής? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα? Και κάτι τελευταίο: Όταν κάνω την παραγγελία, να ζητήσω να είναι ρουταρισμένο, να έχουν αφαιρέσει ή προσθέσει κάτι? (όπως ζητάμε στα κινητά?) πχ ελληνική γλώσσα έχει ή πρέπει να το ζητήσω? Sorry αν σας κούρασα κ ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.
notist Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το πρώτο beelink gt1 είναι πολύ καλό το έχουν πάρει πολλοί και έχει υποστήριξη.Το δεύτερο δεν το γνωρίζω.Οι υπότιτλοι είναι θέμα του kodi και όχι των box. Στην ερώτηση σου "έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο"θα χαθείς,γιατί ο καθένας θα σου προτείνει το δικό του,λογικό από μια πλευρά. Νομίζω ότι σχεδόν όλα πλέον έρχονται ρουταρισμένα και δεν το ζητάς εσύ στους κινέζους.Τώρα αν θες να βάλεις εφαρμογή nova-ote go που δεν παίζουν root πρέπει να ψάξεις box αρουτάριστο,κομμάτι δύσκολο.Την ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις την έχουν όλα. Ελπίζω να σε βοήθησα.Καλή αγορά. Ώπα δεν είχα δει την τρίτη σου επιλογή το alfawise H96 pro.Επίσης πολύ καλό.Εγώ έχω το alfawise s92 με custom fw superceleron v5 και πάει σφαίρα. 1
nvel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά τι ζεσταίνονται και δροσίζονται? ΟΚ, αυτά είναι για αυτούς που τα ψειρίζουν πολύ (και καλά κάνουν αφού τους αρέσει). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα tv box, ούτε ασχολήθηκα ποτέ να μετρήσω θερμοκρασίες και ατμοσφαιρικές πιέσεις. Από τη στιγμή που παίζουν τα πάντα χωρίς να κολλάνε είμαι ευχαριστημένος. άμα όμως είχες αγοράσει κάτι που από την υπερθέρμανση κόλλαγε και δεν λειτουργούσε δεν θα ήσουν ευχαριστημένος
vadergr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλό δειχνει και το Vorke Z1 (3gb ram) με πολύ καλό wifi.
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλό δειχνει και το Vorke Z1 (3gb ram) με πολύ καλό wifi.Αυτό το περιμένω να μου έρθει, αλλά είναι ακόμα στον δρόμο...
letom Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 άμα όμως είχες αγοράσει κάτι που από την υπερθέρμανση κόλλαγε και δεν λειτουργούσε δεν θα ήσουν ευχαριστημένος Δεν διαφώνώ. Το σχόλιο πήγαινε για όσους την ψάχνουν με θερμοκρασίες κλπ παρόλο που το μηχανάκι τους δουλεύει μια χαρά. Και δημιουργείται έτσι μια λάθος εικόνα σε πολλούς που δεν έχουν ιδέα με αποτέλεσμα αυτό που γράφει πιο πάνω ο FarCry ότι θα ήθελε να πάρει tv box αλλά εγκατέλειψε την ιδέα γιατί η εντύπωση που του έμεινε είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο που να παίζει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα