jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, dakangr είπε Ναι, και συν τα μεταφορικα θα παει πανω απο 100€ καινουργιο, για αυτο λεω καλουτσικη τιμη. τσιμπιμενη
dakangr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε τσιμπιμενη Αν δεν βιαζεσαι παρε το στικακι 4κ, που θα σου βγει περιπου ιδια τιμη και καινουργιο. Αν βιαζεσαι παρε της αγγελιας.
jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, dakangr είπε Αν δεν βιαζεσαι παρε το στικακι 4κ, που θα σου βγει περιπου ιδια τιμη και καινουργιο. Αν βιαζεσαι παρε της αγγελιας. και παλι το 4κ θα επερνα,δεν πολυ το εχουν στις αγγελιες,αυτο που εστειλα που ειναι στην φωτογραφια ειναι το καινουριο?
alexx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το στικάκι είναι πιο καινούργιο. Για ψαξτο λίγο.
jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, alexx είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το στικάκι είναι πιο καινούργιο. Για ψαξτο λίγο. στο ebay η το amazon to stickaki το εχει σαν 2gen ενω το αλλο 3gen
alexx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) επειδη θα το παρω και εγω απο γερμανια εδω λεει οτι το στικακι ειναι νεοτερο μονοτελο. Επισης απ οτι λεει στην wikipedia : On October 3, 2018, Amazon announced the Fire TV Stick 4K with all-new Alexa Voice Remote. Included for the first time are buttons for volume, power, and mute. Amazon scheduled the release date for October 31, 2018, which will also introduce the new remote control as a standalone product. Τα κουμπια που αναφερει απουσιαζουν σε αυτο που ποσταρες εσυ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από alexx
jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ποια κουμπιά? πότε θα το πάρεις? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από jimis98
makis1024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, alexx είπε επειδη θα το παρω και εγω απο γερμανια εδω λεει οτι το στικακι ειναι νεοτερο μονοτελο. Επισης απ οτι λεει στην wikipedia : On October 3, 2018, Amazon announced the Fire TV Stick 4K with all-new Alexa Voice Remote. Included for the first time are buttons for volume, power, and mute. Amazon scheduled the release date for October 31, 2018, which will also introduce the new remote control as a standalone product. Τα κουμπια που αναφερει απουσιαζουν σε αυτο που ποσταρες εσυ. generalüberholt Αυτό το διάβασες ; Επισκευασμένο και τροποποιημένο. 75€ για επισκευασμένο tv stick; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από makis1024
alexx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, makis1024 είπε generalüberholt Αυτό το διάβασες ; Επισκευασμένο και τροποποιημένο. 75€ για επισκευασμένο tv stick; Δεν θα παρω αυτο. Το εβαλα για να δειξω στον φιλο οτι υπαρχει νεοτερο μοντελο. Αυτο θελω να δοκιμασω 1
jimis98 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, alexx είπε Δεν θα παρω αυτο. Το εβαλα για να δειξω στον φιλο οτι υπαρχει νεοτερο μοντελο. Αυτο θελω να δοκιμασω το νεοτερο ειναι το αλλο?sorry δεν το προσεξα οτι ειναι μεταχειρσμενο
koulis1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μήπως κάποιος γνωρίζει τι τροφοδοτικό 5v 2a να πάρω για το mecool km 9 (δεν μπορώ να το βρω στο διαδίκτυο). Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από koulis1
Nikolas7_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα παίδες. Επειδή ήμουν με 2mbps τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί με τούτα εδώ αλλά βλέπω ότι μιλάτε για OTE TV κλπ.. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι παίζει γενικά τώρα που έχω 50άρα ταχύτητα και τι μπορώ να έχω ? Έστω με μήνυμα αν εδώ δε γίνεται.
mypagio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα Παιδιά. Ψάχνω ένα TV BOX 2 ή 4GB Ram, με αρκετές θύρες USB όσο γίνεται, γιατί αυτό που έχω πια με 1GB RAM κολλάει εδώ και καιρό το YouTUBE. Δεν με νοιάζει 4K, netflix, kodi και παπαριές, το μόνο που θέλω είναι να βάζω στα πιτσιρίκια Youtube full screen χωρίς να κολλάει και να συνδέσει επάνω 3 σκληρούς που έχω με ταινίες. Επίσης να παίρνει οπτική ίνα για digital ήχο και όχι την παπαρία το SPDIF που έχει το MX10 αν θυμάμαι καλα (μπορεί να κάνω και λάθος). Υπολόγιζα περίπου στο 30άρι αλλά βλέπω ότι μάλλον ότι πρέπει να πάω πιο ψηλά κοντά στο 50άρικο. Αν υπάρχει κάτι να προτείνεται θα με ενδιέφερε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
gat0s814 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koulis1 είπε Καλησπέρα, μήπως κάποιος γνωρίζει τι τροφοδοτικό 5v 2a να πάρω για το mecool km 9 (δεν μπορώ να το βρω στο διαδίκτυο). Μετρησε το βυσμα και θα βρεις την ... ακρη! Τα πιο συνηθισμενα στα tv box ειναι : 5V 2A 5.5mm*2.1mm 5V 2A 4.0mm *1.7mm Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από gat0s814
koulis1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Μετρησε το βυσμα και θα βρεις την ... ακρη! Τα πιο συνηθισμενα στα tv box ειναι : 5V 2A 5.5mm*2.1mm 5V 2A 4.0mm *1.7mm Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι αντιπροσωπεύει η κάθε διάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα