Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, dolomites είπε

Κουράστηκα να ψάχνω και λέω να προχωρήσω σε αγορά.

Καλή τιμή/ποιότητα τα παρακάτω;

Από αυτά τα 2 ποιο για Kodi και ίσως κανένα παιχνίδι για τα παιδιά;

Mecool M8S PRO L 

ή 

Tanix TX9 Pro TV Box

υπερβολή για μένα το Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box που το παινεύεται εδω μέσα;

Ευχαριστώ!

κι'ομως το beelink το παινεύουν γιατί  απλά ειναι καλύτερο ποιοτικά απο τα άλλα 2 που αναφέρεις.Ακόμη και το Nvidia πούλησα,,και το λέω εγω που έχω πέσει σε προβληματικό gt1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 hours ago, aristidis540 said:

κι'ομως το beelink το παινεύουν γιατί  απλά ειναι καλύτερο ποιοτικά απο τα άλλα 2 που αναφέρεις.Ακόμη και το Nvidia πούλησα,,και το λέω εγω που έχω πέσει σε προβληματικό gt1.

To nvidia δεν σε ικανοποίησε σε κάτι ή το πούλησες για άλλους λόγους?

55 λεπτά πριν, letom είπε

To nvidia δεν σε ικανοποίησε σε κάτι ή το πούλησες για άλλους λόγους?

Το shield ειναι το πιο δυνατό-σταθερο-γρηγορο android box που έχω δοκιμάσει.

Απλά δεν έχει google play και δεν παίζει ορισμένες εφαρμογές,ακόμη και εάν τις περάσεις το apk χειροκίνητα και αυτό ήταν κόκκινη γραμμή για έμενα.Εαν έπαιζε τις εφαρμογές που ήθελα εννοείτε οτι θα το κρατούσα και ας είναι λίγο χειρότερο σε ανάλυση απο το gt1.

20 ώρες πριν, Hausdorff είπε

Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι για κάποιο android media player, με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Να υποστηρίζει το app του Eurosport player (το έχει δοκιμάσει κανείς σε Ελλάδα;).
  • Να υποστηρίζει τα app των Nova GO και Cosmote TV go (έχω σύνδεση και στα δύο, επομένως μιλάω για τα επίσημα app).
  • Αν γίνεται, να διαθέτει σύνδεση ethernet.
  • Να είναι αξιόπιστο (να υποστηρίζεται για παράδειγμα από την εταιρία).
  • Θα χρησιμοποιηθεί σε τηλεόραση Sony 7ετίας (έχει σύνδεση HDMI) αν αυτό έχει σημασία.
  • Κόστος μικρότερο από 100 ευρώ.
  • Αγορά από Ελλάδα (ή Ευρώπη) όχι Κίνα.

Έχει κανείς καμία πρόταση;

Να ξερεις οτι τα περισσοτερα κινεζικα box ερχονται ρουταρισμενα με αποτελεσμα να μην παιζουν τα novago kai cosmotego, οποτε θελει καποια διαδικασια να γινουν unroot. το μονο box που ειναι unroot ειναι το xiaomi box που εχει 53 ευρω εδω και αγοραζεις extra το εξαρτημα για συνδεση ethernet περιπου 12 ευρω απο εξω.

1 λεπτό πριν, manoskost είπε

Να ξερεις οτι τα περισσοτερα κινεζικα box ερχονται ρουταρισμενα με αποτελεσμα να μην παιζουν τα novago kai cosmotego, οποτε θελει καποια διαδικασια να γινουν unroot. το μονο box που ειναι unroot ειναι το xiaomi box που εχει 53 ευρω εδω και αγοραζεις extra το εξαρτημα για συνδεση ethernet περιπου 12 ευρω απο εξω.

Δηλαδή, το Xiaomi box που αναφέρεις υποστηρίζει NovaGo και CosmoteTVGo και καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που είπα; Το θεωρείς καλή λύση ή έχει τίποτα προβλήματα;

13 ώρες πριν, aristidis540 είπε

μια διευκρινηση μονο: τα beelink ειναι πολυ καλα μηχανηματα, πασχουν λιγο στο fimware, αλλα επειδη υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με το beelink, υπαρχουν αρκετες custom rom που το απογειωνουν.

1 λεπτό πριν, Hausdorff είπε

Δηλαδή, το Xiaomi box που αναφέρεις υποστηρίζει NovaGo και CosmoteTVGo και καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που είπα; Το θεωρείς καλή λύση ή έχει τίποτα προβλήματα;

ειναι καθαρο μηχανημα android , παιζει netflix 4k, και το καλυτερο σε λειτουργια wi-fi. δεν εχει θυρα ethernet αλλα υπαρχει εξτρα εξαρτημα που το αγοραζεις. 

7 λεπτά πριν, Hausdorff είπε

https://www.ebay.com/itm/Ugreen-Gigabit-Ethernet-3-Ports-USB-3-0-2-0-Hub-RJ45-Network-Adapter-for-MacBook/162889377114?hash=item25ecf6a55a%3Am%3Am-wdQJ3de0wAlx8sboDFU4w&var=4619427                                                                                                                                                                                                                                          https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html                                                                                                                                                                                                                      

• Thanks 1

Στις 21/9/2018 στις 1:27 ΜΜ, manoskost είπε

μια διευκρινηση μονο: τα beelink ειναι πολυ καλα μηχανηματα, πασχουν λιγο στο fimware, αλλα επειδη υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με το beelink, υπαρχουν αρκετες custom rom που το απογειωνουν.

ειναι καθαρο μηχανημα android , παιζει netflix 4k, και το καλυτερο σε λειτουργια wi-fi. δεν εχει θυρα ethernet αλλα υπαρχει εξτρα εξαρτημα που το αγοραζεις. 

https://www.ebay.com/itm/Ugreen-Gigabit-Ethernet-3-Ports-USB-3-0-2-0-Hub-RJ45-Network-Adapter-for-MacBook/162889377114?hash=item25ecf6a55a%3Am%3Am-wdQJ3de0wAlx8sboDFU4w&var=4619427                                                                                                                                                                                                                                          https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html                                                                                                                                                                                                                      

Beelink gt 1 ultimate είναι σε 32bit. Έχει καμία rom που να είναι σε 64bit ?

5 λεπτά πριν, jali είπε

Η stock rom που έχω στο δικό μου πάντως είναι 64bit. Πoιος σου είπε ότι είναι 32bit?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jali είπε

το beelink gt1 ultimate ειναι 64bit ( ειναι οκταπυρινο ), και καλο ειναι να μπεις στο kodi.tv και να κατεβασεις το kodi  για 64bit. αν θελεις custom rom στειλε μου τα πρωτα γραμματα μπροστα απο το S/N στο κατω μερος του box να σου στειλω την καταλληλη που θα απογειωσει πραγματικα το μηχανημα σου.

Επεξ/σία από manoskost

8 ώρες πριν, manoskost είπε

το beelink gt1 ultimate ειναι 64bit ( ειναι οκταπυρινο ), και καλο ειναι να μπεις στο kodi.tv και να κατεβασεις το kodi  για 64bit. αν θελεις custom rom στειλε μου τα πρωτα γραμματα μπροστα απο το S/N στο κατω μερος του box να σου στειλω την καταλληλη που θα απογειωσει πραγματικα το μηχανημα σου.

Σε ολα τα κινεζομαγαζα που το πουλάν γράφει ότι είναι το system στα 32bit

Screenshot_20180923-152033__01.jpg

25 λεπτά πριν, jali είπε

Σε ολα τα κινεζομαγαζα που το πουλάν γράφει ότι είναι το system στα 32bit

Screenshot_20180923-152033__01.jpg

Αν έχεις αμφιβολία επικοινώνησε με το κάθε κινεζομαγαζο και ρώτα τους. Εγώ πάντως δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μου ήρθε με 64μπιτο android. 

3 λεπτά πριν, kandilak είπε

Αν έχεις αμφιβολία επικοινώνησε με το κάθε κινεζομαγαζο και ρώτα τους. Εγώ πάντως δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μου ήρθε με 64μπιτο android. 

Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω. 

34 λεπτά πριν, jali είπε

Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω. 

για να βεβαιωθεις, πηγαινε στο kodi.tv και κατεβασε την εκδοση για 64 bit, αν στην παρει τοτε ειναι 64 bit, εγω αυτη εχω κατεβασει, τωρα γιατι το γραφουν ετσι δεν ξερω.

Στις 21/9/2018 στις 12:22 ΠΜ, aristidis540 είπε

όπως είπα κουράστηκα να ψάχνω.

Ήδη παρήγγειλα το Mecool M8S PRO L  στα 49€ και ελπίζω να μη το μετανιώσω.

2 ώρες πριν, dolomites είπε

Ήδη παρήγγειλα το Mecool M8S PRO L  στα 49€ και ελπίζω να μη το μετανιώσω.

Στα 49€ ? πως με καποιο κουπονι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...