powerup Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 H amlogic μετα τον s912 "εκλεισε" στο θεμα των επεξεργαστων σε tv box? Εδω και 3 χρονια που κυκλοφορησε δεν εβγαλε ανωτερο μοντελο μονο κατι (κουτσουρεμενες) εκδοσεις του s905 για πιο φθηνα μηχανακια που σιγουρα δεν αποτελουν εξελιξη του s912. Ξερει κανεις για το αν θα βγαλει πιο δυνατο επεξεργαστη και ποτε?
alexxkidd31 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, powerup είπε H amlogic μετα τον s912 "εκλεισε" στο θεμα των επεξεργαστων σε tv box? Εδω και 3 χρονια που κυκλοφορησε δεν εβγαλε ανωτερο μοντελο μονο κατι (κουτσουρεμενες) εκδοσεις του s905 για πιο φθηνα μηχανακια που σιγουρα δεν αποτελουν εξελιξη του s912. Ξερει κανεις για το αν θα βγαλει πιο δυνατο επεξεργαστη και ποτε? Μάλλον γιατί η ανάπτυξη της Android TV πλατφόρμας είναι πολύ περιορισμένη και δεν βρίσκουν τον λόγο ακόμη
letom Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 10 hours ago, powerup said: H amlogic μετα τον s912 "εκλεισε" στο θεμα των επεξεργαστων σε tv box? Εδω και 3 χρονια που κυκλοφορησε δεν εβγαλε ανωτερο μοντελο μονο κατι (κουτσουρεμενες) εκδοσεις του s905 για πιο φθηνα μηχανακια που σιγουρα δεν αποτελουν εξελιξη του s912. Ξερει κανεις για το αν θα βγαλει πιο δυνατο επεξεργαστη και ποτε? Έχει προαναγγείλει τον S922: 1
SakisLeft Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Χαζή ερώτηση. Gkobu και Technewsology είναι το ίδιο ?? Είχα βάλει αυτό που έλεγε Gkobu, επειδή είχε διάφορα κωλύματα με ανανεώσεις κλπ, έψαξα στην ομάδα για το kodi στο FaceBook και πρότειναν να κάνω μια αλλαγή δίνοντας μου ένα link που έλεγε για μια "νέα πηγή που πρέπει να περάσετε για το G.K.N.Wizard" . Έκανα εγκατάσταση του Kodi από την αρχή και μετά ότι έλεγαν οι οδηγίες τους. Τώρα γράφει Technewsology και είναι αρκετά διαφορετικό από το Gkobu. Ειδικά στις ταινίες, μου τα εμφανίζει πολύ διαφορετικά όσον αφορά τα αποτελέσματα στις αναζητήσεις καθώς και στην επιλογή για το ποιο αρχείο να παίξει. Μου βγάζει πρώτα πρώτα απο gamato πχ που πριν δεν μου τα έβγαζε και δεν μου έχει κάπου πχ το covenant. Έχω κάνει μαλακία ;;;
letom Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Άλλο build είναι το gkobu και άλλο το technewsology. Και τα δύο (όπως και μερικά ακόμα) μπαίνουν μέσω του GKN Wizard. Απο το μενού του technewsology που έχεις τώρα μπες στον wizard (κάπου τον έχει στο μενού) και απο εκεί μπες στο GKN Builds και επίλεξε το gkobu και κάνε fresh install. 1
SakisLeft Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, letom είπε Άλλο build είναι το gkobu και άλλο το technewsology. Και τα δύο (όπως και μερικά ακόμα) μπαίνουν μέσω του GKN Wizard. Απο το μενού του technewsology που έχεις τώρα μπες στον wizard (κάπου τον έχει στο μενού) και απο εκεί μπες στο GKN Builds και επίλεξε το gkobu και κάνε fresh install. Ποιο είναι καλύτερο κατα την γνώμη σου ;
letom Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εγώ το gkobu είχα βάλει στην αρχή και επειδή το έχω συνηθίσει το προτιμώ. Όμως ανά διαστήματα έτσι για αλλαγή περνάω κάποιο άλλο μέχρι να το βαρεθώ και να το αλλάξω πάλι κλπ. Μέσα από τον wizard μπορείς να περάσεις σε 5 λεπτά οποιοδήποτε από τα 7 build που έχει. Θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις όλα και να κρατήσεις όποιο σου αρέσει περισσότερο. Το κάθε ένα έχει τα συν και τα πλην του. Το νέο diamond ας πούμε φαίνεται πολύ δυνατό και δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμα. 1
kostart13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Επιλογή τελικά του https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388116.html Δευτέρα το παρήγγειλα, Τρίτη το στείλανε, σήμερα το πρωί το πήρα στα χέρια μου. Θα το σκαλίσω λίγο και θα επανέλθω... Έχω διαβάσει όλους τους σχετικούς οδηγούς για το συγκεκριμένο μηχάνημα, κάτι νέο που πρέπει να προσέξω;
Mesqal Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Guys να ρωτησω, το dualshock 4 συνδεεται στο NEXBOX?
kyanokranos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Πρόκειται να προβώ στην αγορά του πρώτου μου TV -box και θα ήθελα τη γνώμη σας, μεταξύ αυτών των δύο : MECOOL M8S PRO 3/16 GB στα 61,22€ με μεταφορικά. Beelink GT1 Ultimate 3/32 GB στα 66,05€ με μεταφορικά. Πέρα από την επιπλέον χωρητικότητα, out-of-the-box, του gt1, θεωρείτε πως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να το προτιμήσω έναντι του m8s; Να σημειώσω ότι η χρήση του θα είναι, κυρίως, KODΙ/Terrarium και πως σκοπεύω να περάσω custom ROM σε όποιο από τα δύο αγοράσω. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kyanokranos είπε Καλησπέρα, Πρόκειται να προβώ στην αγορά του πρώτου μου TV -box και θα ήθελα τη γνώμη σας, μεταξύ αυτών των δύο : MECOOL M8S PRO 3/16 GB στα 61,22€ με μεταφορικά. Beelink GT1 Ultimate 3/32 GB στα 66,05€ με μεταφορικά. Πέρα από την επιπλέον χωρητικότητα, out-of-the-box, του gt1, θεωρείτε πως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να το προτιμήσω έναντι του m8s; Να σημειώσω ότι η χρήση του θα είναι, κυρίως, KODΙ/Terrarium και πως σκοπεύω να περάσω custom ROM σε όποιο από τα δύο αγοράσω. Ευχαριστώ. Και τα δυο πολύ αξιολογα μηχανάκια. Πολύ καλό ξεσκαρτάρισμα, ευγε. Οι πιο σημαντικές διαφορές ειναι : O αποθηκευτικός χώρος, τον οποίο στα boxes δεν τον θεωρώ τόσο σημαντικό όσο στα κινητα. Yπερτερεί το gt1 Tο m8s υποστηρίζει drm L1, οποτε αν το εγγύς μελλον θες netflix θα βλέπεις σε HD και οχι σε SD. Yπερτερεί το m8s To gt1 έχει πιο "στρωμμένη" rom out of the box, δηλαδή για κάποιον που δεν θα ασχοληθεί ποτέ με custom rom (οσο λάθος κι αν ειναι αυτό), το gt1 εχει το πλεονεκτημα. Βέβαια στην περιπτωση σου που θα περάσεις custom rom, η παραμετρος αυτή φευγει Το m8s εχει περισσότερες οπές αερισμου. Και τα δυο εχουν σχεδιαστικά λάθη ψύξης και δυστυχώς ο s912 ανεβάζει θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει οτι και στα δυο πρεπει να μπει "χέρι" για βελτίωση της ψύξης και επειδή το m8s εχει περισσότερες οπες, ειναι "πιο ευκολο" να δημιουργήσεις ψύξης ακομα και χωρίς να χρειαστεί να λύσεις το box. Αν αποφασίσεις να βάλεις βαθύ χέρι, αυτή η παράμετρος φευγει. Δες αυτή τη συζητηση και θα καταλάβεις --> https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-πατέντες-ψύξης/ Το οτι σκέφτεσαι να αγοράσεις απο gearbest για μενα (προσωπική γνώμη) ειναι μεγαλο μειονεκτημα. Με βάση τα παραπάνω, η αντίστοιχη δική μου επιλογη θα ήταν να αγόραζα (ξανά) το m8s pro. 1
kyanokranos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 minutes ago, isay said: Και τα δυο πολύ αξιολογα μηχανάκια. Πολύ καλό ξεσκαρτάρισμα, ευγε. Οι πιο σημαντικές διαφορές ειναι : O αποθηκευτικός χώρος, τον οποίο στα boxes δεν τον θεωρώ τόσο σημαντικό όσο στα κινητα. Yπερτερεί το gt1 Tο m8s υποστηρίζει drm L1, οποτε αν το εγγύς μελλον θες netflix θα βλέπεις σε HD και οχι σε SD. Yπερτερεί το m8s To gt1 έχει πιο "στρωμμένη" rom out of the box, δηλαδή για κάποιον που δεν θα ασχοληθεί ποτέ με custom rom (οσο λάθος κι αν ειναι αυτό), το gt1 εχει το πλεονεκτημα. Βέβαια στην περιπτωση σου που θα περάσεις custom rom, η παραμετρος αυτή φευγει Το m8s εχει περισσότερες οπές αερισμου. Και τα δυο εχουν σχεδιαστικά λάθη ψύξης και δυστυχώς ο s912 ανεβάζει θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει οτι και στα δυο πρεπει να μπει "χέρι" για βελτίωση της ψύξης και επειδή το m8s εχει περισσότερες οπες, ειναι "πιο ευκολο" να δημιουργήσεις ψύξης ακομα και χωρίς να χρειαστεί να λύσεις το box. Αν αποφασίσεις να βάλεις βαθύ χέρι, αυτή η παράμετρος φευγει. Δες αυτή τη συζητηση και θα καταλάβεις --> https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-πατέντες-ψύξης/ Το οτι σκέφτεσαι να αγοράσεις απο gearbest για μενα (προσωπική γνώμη) ειναι μεγαλο μειονεκτημα. Με βάση τα παραπάνω, η αντίστοιχη δική μου επιλογη θα ήταν να αγόραζα (ξανά) το m8s pro. Σε ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση. Μέσα από το thread αυτό, έχω αντιληφθεί ότι, σχεδόν, όλα τα boxes έχουν θέμα ψύξης, οπότε θα ακολουθούσα σίγουρα κάποιον από τους τρόπους από το θέμα που παρέθεσες. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έκλεινα προς geekbuying, μιας και ακούγονται πολλά τελευταία για το GB. Ευχαριστώ και πάλι και θα ενημερώσω, όταν παραλάβω το m8s. 1
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Εχε υποψη οτι το geek ειναι χειρότερο απο το gb σε θέματα aftersales, δηλαδη αμα σου κάτσει σοβαρό προβλημα, θα ταλαιπωρηθείς αρκετά περισσότερο να βγαλεις ακρη. Στο θεμα όμως αποστολών αυτό τον καιρό ειναι το ακριβώς αντιθετο. Ειδικά η αποστολή με dhl (κανονικό, οχι γράμμα) απο ιταλία παιζει πάρα πολύ καλα.
kyanokranos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, isay said: Εχε υποψη οτι το geek ειναι χειρότερο απο το gb σε θέματα aftersales, δηλαδη αμα σου κάτσει σοβαρό προβλημα, θα ταλαιπωρηθείς αρκετά περισσότερο να βγαλεις ακρη. Στο θεμα όμως αποστολών αυτό τον καιρό ειναι το ακριβώς αντιθετο. Ειδικά η αποστολή με dhl (κανονικό, οχι γράμμα) απο ιταλία παιζει πάρα πολύ καλα. Επειδή, τώρα μου το βγάζει out of stock από geekbuying, να το πάρω από banggood με priority; Έχουν καλύτερο customer support; Βγαίνει γύρω στα 64€. Άκυρο, το 3/16 GB βγαίνει στα 73€ από banggood. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από kyanokranos
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το banggood είναι για μενα απο τα καλύτερα και σοβαρά κινεζομάγαζα. Αμα μάλιστα επιλέξεις και priority line σίγουρα δεν θα εχεις τελωνειο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα περιμενεις 20-25 ημερες να φτάσει, αλλά αν στις αρχικές σου επιλογες ειχες geek, gb και bg θα σου ελεγα καρφωτα bg ακομα κι αν ήταν λίγο πιο ακριβό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα