Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Ναι αλλά και πάλι όχι κάτι εντυπωσιακό! S905X4-J cpu, όχι επίσημο Android Tv, όχι Netflix πιστοποίηση. Και είναι και άσχημο! 😛  

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια από τις δύο συσκευές θα προτείνατε; η χρήση θα είναι youtube κυρίως και καμιά ταινία. υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή;

Screenshot_2025-03-05-08-01-16-870_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Επεξ/σία από kover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kover είπε

ποια από τις δύο συσκευές θα προτείνατε; η χρήση θα είναι youtube κυρίως και καμιά ταινία. υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή

https://www.amazon.com/BOXY-Android-Streaming-Player-Netflix/dp/B0BTMMG4LP

Επεξ/σία από nakata1954
Δημοσ.
Στις 22/10/2024 στις 6:16 ΠΜ, zio10 είπε

Αυτό θέλω να δοκιμάσω, να συνδέσω ποντίκι. Το πρόβλημα είναι ότι έχει χαθεί η επικοινωνία με το χειριστήριο. Όταν λες με καρφί τι εννοείς;

Βρήκα ένα βίντεο που κάποιος κάνει μια πατέντα με usb και otg καλώδιο και συνδέει ποντίκι στο 4k, το δικό μου είναι το απλό που νομίζω δεν έχει otg υποστήριξη αλλά θα το δοκιμάσω.

Πέρασε καιρός αλλά το γράφω ενημερωτικά. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος τελικά να δουλέψει το στικάκι γιατί το απλό μοντέλο (όχι το 4κ) δεν υποστηρίζει otg άρα δεν μπορεί να συνδεθεί ποντίκι για να προχωρήσεις και να συνδεθείς ξανά σε δίκτυο, με το χειριστήριο κτλ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω,

για video: 8k, h265 & av1, HDR10+ & DV | για audio: trueHD, DTS-X & DTS-MA 7.1 και με υποστήριξη για netflix & prime & disney+

Κοινώς ένα boxάκι που να τραβάει τα πάντα... Υπάρχει; ή πάμε μόνο σε nvidia shield TV pro του 2019 (!) (το οποίο δεν υποσητρίζει και 8k νομίζω) μόνο;

Να περιμένω μπας και βγει κανά tegra x1++/T239 και τα κλάψω τα χρήματά μου;

Edit: Θα μπορούσα και firetv cube, αλλά to aftvnews λέει ότι η Amazon ίσως κόψει το sideloading, γιατί θα φύγει από το FOS/Android να πάει στο Rust and React Native..

Επεξ/σία από nickolasemp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το firetv cube 3d gen θα σε καλύψει σε όλα εκτός από το 8κ όσο για το Rust and React Native  κάτι είχα ακούσει και γω ότι θα γίνει τον Απρίλιο αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε/είχα καμιά ενημέρωση από πλευράς AMAZON, εχω 3 firetv cube 2d gen και ενα firetv cube 3d gen συνδρομές στα  netflix , prime , disney+ οπότε εχω ιδίαν αντίληψη των δυνατοτήτων του  firetv cube 3d gen στα συν (για μένα) η hands free χρήση της ALEXA.

Επεξ/σία από nakata1954
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...