mr.Vox Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Έτσι για την ιστορία, τελικά το Mecool KIII Pro περνάει Dolby Atmos αν βάλεις στις ρυθμίσεις ήχου RAW output και σετάρεις την εφαρμογή σου πάλι σε RAW ή κάτι αντίστοιχο. ΠΧ. το VLC που χρησιμοποιώ εγώ, ενώ στις ρυθμίσεις του συστήματος είχε RAW output δεν έπαιζε D Atmos. Έπρεπε να ρυθμίσω και το VLC ώστε να περνάει το raw output στην μπάρα ήχου. Πέρα από τον ήχο τι αρχείο βίντεο η ταινία παίζει σωστά και στρωτά ή κάνει σπασίματα; Ποια εφαρμογή θεωρείτε απαγωγή καλύτερη για την αναπαραγωγή ταινιών; Σε μένα άλλες παίζουν σωστά σε VLC άλλες με το Novaplay. Με το Kodi τρώνε πολλές φορές κώλυμα. Θα δοκιμάσω και με ένα ισχυρό μη πιστοποιημένο κινέζικο. Αν παίζει καλύτερα θα το αφήσω πάνω. Μόνο για ταινίες. Έχω πολλές ελεύθερες HDMI στον ενισχυτή αλλά έλεγα να γίνω πιο minimal.
Mpiftekis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Πέρα από τον ήχο τι αρχείο βίντεο η ταινία παίζει σωστά και στρωτά ή κάνει σπασίματα; Ποια εφαρμογή θεωρείτε απαγωγή καλύτερη για την αναπαραγωγή ταινιών; Σε μένα άλλες παίζουν σωστά σε VLC άλλες με το Novaplay. Με το Kodi τρώνε πολλές φορές κώλυμα. Θα δοκιμάσω και με ένα ισχυρό μη πιστοποιημένο κινέζικο. Αν παίζει καλύτερα θα το αφήσω πάνω. Μόνο για ταινίες. Έχω πολλές ελεύθερες HDMI στον ενισχυτή αλλά έλεγα να γίνω πιο minimal. Η αλήθεια είναι ότι κάποια κωλύματα τα είχε στην αναπαραγωγή. Μπορεί να έφταιγε ότι διάβαζε από έναν σκληρό με που ήταν συνδεδεμένος στη USB2 του ΚΙΙΙ. Δεν δοκίμασα μέσω PLEX+stream από το PC ή ακόμα και να αντιγράψω το βίντεο εσωτερικά για να κάνω σύγκριση στο playback. Είναι στα προσεχώς... 1
airtrelomike13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/42760851/Infomir-TV-Box-MAG544W3-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-1GB-RAM-kai-4GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Linux.html#reviews Γνώμη για αυτό το tv box?
mr.Vox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Πολλά τα χρήματα. Δεν μας είπες για τι χρήση το θέλεις
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε https://www.skroutz.gr/s/42760851/Infomir-TV-Box-MAG544W3-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-1GB-RAM-kai-4GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Linux.html#reviews Γνώμη για αυτό το tv box? Είναι ειδικού σκοπού, δεν είναι android tv...για τη χρήση το θες;
Ntinaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε https://www.skroutz.gr/s/42760851/Infomir-TV-Box-MAG544W3-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-1GB-RAM-kai-4GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Linux.html#reviews Γνώμη για αυτό το tv box? Αυτο ειναι ισως το καλυτερο που υπαρχει σε λογικη τιμη https://www.amazon.de/-/en/Pro-Vision-4K-Android-S905X4-J-black/dp/B0DGLTTWTT?crid=YHK4NUTUTAY&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Wth-wYfVuDLrZVv-e9racgAovncJs4n0UP1Doqnb4gK3hrTyvNSUpd7tfbK1J3TVZlQKiGKuYjA3Wa_lRF9pDqyU7ejKLDwzU2aYBdKfI9zxfrm8ZrfJ0g_tKNtYFmYk3zTCETd5BeYSKR_55DDsMZn2eB_w-FmyMcBetdeQ9mY6lS_dQpa8xSn-HyNBoE3rPqOu3_rk_ElVKTqg_Ob_9GzePy91mDij29PU1L29Sril_2B04s18z2lHAQOXs8q-bK_j5I8L0PzBJbxUXHRyx4HKblmRDedPFyfTMPvQpc-P5oo2bzwqaa17jXoQkD5nxJeIzUTaMSCr9y8K-aBT-fh4ZgqnZsXmaAgDHTKPTBhY1bMGV9dCM4K2AywPoYoGhEaq5ETJBWWpfR76SYzN_DIZdxF-gsbOZM6PIkyzVjnNZNbrtCdLs5X3li1hfD06.FOe_WptgZiYaC30q2m2If0By3jROlJ-fvUKWTkwYOA0&dib_tag=se&keywords=dune+hd+pro+vision+4k&nsdOptOutParam=true&qid=1735479310&sprefix=dune+hd+pro+vision+4k%2Caps%2C136&sr=8-1
deesnider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Είναι ειδικού σκοπού, δεν είναι android tv...για τη χρήση το θες; Αποκλειστικά για τη χρήση που περιγράφω εδώ: πώς το βλέπεις;
airtrelomike13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Είναι ειδικού σκοπού, δεν είναι android tv...για τη χρήση το θες; Κανονική χρήση. Έχω cosmote tv full pack σπίτι, και θέλω να βάλω στη μέσα τηλεόραση μποξακι να βλέπει και η μητέρα μου cosmote tv.
mr.Vox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Κανονική χρήση. Έχω cosmote tv full pack σπίτι, και θέλω να βάλω στη μέσα τηλεόραση μποξακι να βλέπει και η μητέρα μου cosmote tv. Cosmote TV Θες πιστοποιημένο κουτί που να μην κάθεσαι να ρυθμίζεις όλη την ώρα.. Οπότε σου κάνει το Xiaomi gen2 το οποίο παίζει και αρχεία από εξωτερικούς δίσκους με την χρήση player KODI, VLC κτλ. Nokia ακόμα καλύτερα ποιοτικά αλλά έχουν οι τιμές πάρει την ανηφόρα.
airtrelomike13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Cosmote TV Θες πιστοποιημένο κουτί που να μην κάθεσαι να ρυθμίζεις όλη την ώρα.. Οπότε σου κάνει το Xiaomi gen2 το οποίο παίζει και αρχεία από εξωτερικούς δίσκους με την χρήση player KODI, VLC κτλ. Nokia ακόμα καλύτερα ποιοτικά αλλά έχουν οι τιμές πάρει την ανηφόρα. Το δοκίμασα σε αυτή τη τηλεόραση δεν το παίζει. Πρέπει να πάρω κάποιο πιο ισχυρό. Αλλιώς θα πάω να πάρω καινούρια τηλεόραση
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, deesnider είπε Αποκλειστικά για τη χρήση που περιγράφω εδώ: πώς το βλέπεις; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μποξακι είναι αποκλειστικά για χρήση iptv μέσω συγκεκριμένων provider και ότι είναι ψιλοαχριστκ για κάθε αλλη χρήση...εγώ θα πήγαινα σε απλό android tv box 1
deesnider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσες, ίσως, να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο - ας βάλουμε «ταβάνι» το κατοστάρικο - με το οποίο δε θα έχω... καψόνια, τού τύπου «δεν αναγνωρίζω αυτό το αρχείο - αυτή την κωδικοποίηση - αυτόν τον υπότιτλο» ; Ομολογώ ότι με εντυπωσίασε το πλήθος τύπων που (λέει ότι;...) υποστηρίζει αυτό το infomir που λίνκαρα. Πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα τρελό vfm, φαίνεται κι αυτό: https://www.dune-hd.com/collections/frontpage/products/dune-hd-av1-4k#specifications αλλά δεν το βλέπω σε ελληνικό κατάστημα, το οποίο θα προτιμούσα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από deesnider
mr.Vox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Το δοκίμασα σε αυτή τη τηλεόραση δεν το παίζει. Πρέπει να πάρω κάποιο πιο ισχυρό. Αλλιώς θα πάω να πάρω καινούρια τηλεόραση Cosmote TV σίγουρα παίζει. Σήμερα το δοκίμασα
airtrelomike13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Cosmote TV σίγουρα παίζει. Σήμερα το δοκίμασα Γενικώς δεν δέχεται το mi box s η τηλεόραση. Τέλος πάντων θα δω να πάρω καινούρια
mr.Vox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Γενικώς δεν δέχεται το mi box s η τηλεόραση. Τέλος πάντων θα δω να πάρω καινούρια Τα άλλα είσαι σίγουρος ότι τα δέχεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα