Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimvel είπε

Μολις παρελαβα ενα mecool m8s pro απο το bangood το συνδεσ στην τιβι (μια παλια sony) και δεν εχω σημα μπαμ - μαυρη οθονη. Εχει κανεις καμια ιδεα τι να φταιει;

Πολλα μπορεί να ειναι. Το box έχει φως το λαμπάκι ?? δοκίμασε με άλλο καλώδιο hdmi όχι το μαμά το κινέζικο και αλλο τροφοδοτικό εάν έχεις..Και μας λες..

Εγώ Πάντως παιδιά παράγγειλα  άλλα τροφοδοτικά για τα 4k h96 Pro plus που παρέλαβα σήμερα δεν θέλω να το ρισκάρω.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimvel είπε

Μολις παρελαβα ενα mecool m8s pro απο το bangood το συνδεσ στην τιβι (μια παλια sony) και δεν εχω σημα μπαμ - μαυρη οθονη. Εχει κανεις καμια ιδεα τι να φταιει;

Aν είναι πραγματικά παλιά τότε δεν έχει HDMI οπότε να υποθέσω ότι χρησιμοποίησες το AV out του TV BOX.

Mini jack 3.5mm σε 3 RCA (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και με 2,50 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου άψογα.

Το τροφοδοτικό θα φταίει μόνο όταν δεν βλέπεις το μπλε φωτάκι όταν το ανάβεις.

Τυχαίνει να έχω ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό:

mecool m8s pro 3gb/ddr4/32gb σε SONY 29FQ75 (16 ετών).

Από AV out φεύγει το μίνι καρφί και καταλήγει σε άσπρο,κόκκινο και κίτρινο rca, που με τη σειρά τους μπαίνουν σε scart αντάπτορα για τοποθέτηση σε μία εκ των οπισθίων scart υποδοχών(φυσικά μπορείς και κατευθείαν με τα rca αν διαθέτει η τηλεόραση αντίστοιχες θηλυκές rca υποδοχές).

Θα μου πει κάποιος "παρέμεινες στην τηλεόραση μπαούλο αντί να τη χαρίσεις στα περιστέρια να κάνουνε φωλίτσα να μην κρυώνουν τώρα το χειμώνα επειδή ούτε το μουσείο δεν τις παίρνει;"

Αρχικά το μποξάκι προοριζόταν για τον γεροπατέρα μου αλλά συνέχεια με ενοχλούσε με τα συνεχή καπρίτσια του kodi (και δικαίως) ενώ οι μεγάλες καθυστερήσεις στην εύρεση και την επίλυση διευθύνσεων των παρόχων μαζί με τις διαφημίσεις έκανε και το τεράριουμ να δημιουργεί αγανάκτηση και νεύρα. Έτσι γύρισε σε μένα όπου αρχικά το δοκίμασα σε PHILIPS πενταετίας ( 32 inch,7000 series)  

για να καταλήξω τελικά να ξαναφέρω πίσω από την αποθήκη την παραγκωνισμένη μεν, αεί μεγάλη Κυρία δε, SONY FD Trinitron WEGA.

Κι αυτό γιατί με κάποια μεταφορά κάπου πιέστηκε ελαφρά το μπροστινό μέρος της PHILIPS (με το δάχτυλο πιθανόν) με αποτέλεσμα να αλλοιώνει την εικόνα αμυδρά σε κάποιο σημείο, κάπου 20-30 χιλιοστά(κάνει σκιά). Βλέπετε, αυτές οι ψευτοκατασκευές στις καινούργιες φλατ τις έχουν ευτελίσει τόσο πολύ που δεν χρησιμοποιούν τζάμι για την οθόνη πλέον αλλά κάποιας μορφής ζελατίνα, αυτό το καταραμένο πλαστικό το τόσο εύκαμπτο και ευαίσθητο. Ψευτόπραμα, όπως λέει ο πατέρας μου, τα δε ambilight, backlight, smart tv, usb που όμως δεν διαβάζουν καν srt ή δεν  αναγνωρίζουν ελληνικά κλπ να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, είναι άχρηστα, ιδού ένα μποξάκι τα κάνει όλα με ένα πενηντάρικο.

Αντίθετα με την Sony του 2002 που, ένεκα ότι τυχαίνει να βγήκε όταν η τεχνολογία CRT βρισκόταν στο ταβάνι της, διαθέτει το DRC-MF που διπλασιάζει τον αριθμό των οριζόντιων pixel σε 1440 και η πιο ακριβή της εποχής της και άξιζε τα ~1200 ευρώ:

Αν όχι για το DRC(=Digital Reality Creation), αν όχι για τον διπλό δέκτη και τα PIP & PAP, αν όχι που έχει φάει αμέτρητα ψαλιδίσματα, βυθίσεις και υπερτάσεις από τη δεη σε εποχές δύσκολες που δεν διέθετα ups ούτε καν regulator ή έστω απλό προστατευτικό πολύπριζο, τουλάχιστον επειδή απολαμβάνω τις ταινίες τουλάχιστον μια χαρά στα 720 ναι τα άξιζε τα 1200 ευρώ. Άρτι αφιχθέντα ευρώ εκείνη την εποχή που αν και δεν πολυκαταλαβαίναμε την αγοραστική αξία τους εν τούτοις καταλαβαίναμε πολύ καλά την απουσία 400.000 δραχμών.

Τέλος η μίνι αναδρομή στην ιστορία, το μαύρο που σου δείχνει...υποθέτω ότι έχεις διαλέξει την σωστή πηγή στην επιλογή απ το τηλεκοντρόλ σου έτσι; Επειδή το av δεν κάνει αυτόματη ενεργοποίηση.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, freelove είπε

https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

to ανω μηχανηματακι εχω... novago εχει δοκιμασει κανεις?

μπορει να παιξει?

λοιπον το novago δεν παιζει στο συγκεκριμενο ετσι οπως ηρθε απο το banggood.

καμμια βοηθεια παρακαλω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, freelove είπε

λοιπον το novago δεν παιζει στο συγκεκριμενο ετσι οπως ηρθε απο το banggood.

καμμια βοηθεια παρακαλω

Μετα το τελευταίο update (μπορει πλεον να ειναι και προτελευταίο) το nova go δεν παιζει σε tv boxes που να χτυπιέσαι κάτω. Σίγουρα υπαρχουν ελαχιστες εξαιρέσεις, αλλα σιγουρα δεν ειναι ευκολες, θελουν δουλεια και εχουν περιορισμους (δεν ειναι για τη μαζα των προσφατων boxes)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είδα το παρακάτω tv box... https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=collection&utmid=2798&ID=43101&cur_warehouse=CN

Αυτό που θέλω να κάνει είναι kodi και 5-6 εφαρμογές από playstore. Είναι δοκιμασμένο; Έχει κάποια πλην που πρέπει να προσέξω;

Επίσης διαβάζω τελευταία ότι ανοίγουν όλο και πιο πολλά δέματα από Κίνα. Υπάρχει κάποιο ευρωπαικό που μπορώ να το βρω; Επίσης τι είναι το priority line που όλο και πιο πολύ διαβάζω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο πολύ χρήσιμο φόρουμ!

Μια ερώτηση.

Για χρήση Kodi, μεω streaming βίντεο ως 1080p, και καλό σήμα wifi, και κυρίως φτηνό, τί προτείνετε;

Κάτι σε Amazon fire TV /stick; Κάτι σε καλή κινεζιά ; Επίσης, όσοι έχουν Amazon fire TV από που μπορεί κανείς να το πάρει ευρωπαϊκά σε καλή τιμή και καλή παράδοση;

Να διευκρινίσω πως θα ήθελα η αγορά να γίνει από Ευρώπη για να αποφύγω τυχόν τελωνεία Ασία και για γρήγορη παράδοση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!

Επεξ/σία από alexxkidd31
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.banggood.com/collection-5115.html?bid=41497&utmid=2844&rmmds=home-top-bBanner

Αυτο για Netflix που το θελω θα κανει? Χρειαζομαι playstore? Δεν γραφει αν εχει,

επισης με ενδιαφερει αν μπορει να παιξει Eurosport Player

Επεξ/σία από POUARO
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dufixas είπε

Αναλυτικά για το H96PROPLUS 

Μπορείς να δεις και εδώ... 

https://youtu.be/uSRmnUI55d8

Καλό το review αλλά το συγκεκριμένο boxaki δεν θα το προτεινα σε κανεναν. Αγορασα ενα για κολλητο και μου βγήκε η πίστη να το σετάρω σωστα, συν οτι εχει σοβαρά προβλήματα υπερθερμανσης και αναγκάστηκα να του κανω χοντρές μοντες με τρύπες, ποδαράκια και ανεμιστηράκι. Αν δε γίνει αυτό, μολις ζεσταθει αρχίζει τα lags και μακροχονια προβληματα με τις κολλησεις και πιθανα καψίματα. Εμένα μάλιστα μου εκατσε και καλή παρτίδα και δεν ειχα προβληματα hardware. Κυκλοφορουν 3-4 εκδόσεις (το alfawise ειναι ίδιο) και διαβαζω σε διαφορα fora πολλές γκρινιες και καψίματα, χώρια πολλα προβληματικά τροφοδοτικά. Το καλό με τη δική μου παρτίδα ήταν οτι ειχε αλλες 2 κρυμμένες usb και άνοιξα τρύπα (δηλαδη συνολο 3 διαθεσιμες usb) και απο την τεταρτη τροφοδοτησα με κολληση καλωδίων το ανεμιστηρακι.

Σαν boxaki εχει καλα χαρακτηριστικά αλλά για να "στρώσει" θελει τα παρακάτω (κατά τη δική μου γνώμη) :

• Σίγουρα custom rom απο το freaktab
  • Σιγουρα ποδαράκια για καλύτερο εξαερισμο
  • Σίγουρα κάποιες επιπελον τρύπες και γρίλιες απο πάνω ή στο πλαι ή ακομα καλυτερα τρύπα και ανεμιστηρακι 
  • Αλλαγη του launcher σε κάτι πιο πρακτικό (εμενα μου αρεσει ο Top Tv launcher 2
  • Στα υποψη οτι επειδη εχει drm L3, οποτε δεν παιζει  netflix hd, αλλά μονο sd οποτε αν το θελουμε για netflix σε μεγαλη τηλεοραση ... δεν!

Αν ήξερα οτι θα εχω ίδια παρτίδα και οτι θα το εβρισκα πολύ φθηνοτερα απο το m8s pro s912 και οτι δεν θα με ενδιέφερε το netflixHD,  τοτε ίσως το αγοραζα για δευτερο και εν γνώση μου οτι θα φάω ώρες να το στήσω σωστα. Πάντως δεν θα το προτεινα σε κανεναν, ειδικά αν θελει κάτι ready out of the box λυση

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι καλησπέρα. Όλα καλά με τα H96 Pro plus που πήρα έβαλα και το νέο τροφοδοτικό και μέσα είχε είδη το 7.1.2. Έχετε να μου πείτε κάποιο καλό έτοιμο ελληνικό. build για το Kodi μιας και το ένα θα το δουλεύει ο πεθερός μου οπότε τα ελληνικά παντού είναι must. Τι λέτε?? Ξέρετε επίσης εάν έχει βγει άλλη ενήμερη ασφαλείας Android γιατί μου γράφει οτι είναι από το Μάιο του 17?? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από GEOZN8
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω TV box για χρήση Kodi. Ίσως και netflix αλλα αν διαφέρει πολύ η τιμή το παραμερίζω.

Ύπαρχει κάποιο καλό σε προσφορά αυτή την περίοδο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...