Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις θεμα με αυτην θα εχεις και με την 620. Κατα 99% δεν θα εχεις θεμα, δεν μπορω να στο πω με απολυτη σιγουρια γιατι δεν ξερω τι τροφοδοτικο εχεις. Το οτι ειναι 400W δε λεει πολλα αν δεν ξερουμε το ακριβες μοντελο.

Δημοσ.

Φιλε μου με 400 watt τροφοδοτικο δεν σηκωνεις ουτε την 6670 ουτε και την 6570 θελεις τουλαχιστον 450 watt τροφοδοσια...

Φιλε μου με 400 watt τροφοδοτικο δεν σηκωνεις ουτε την 6670 ουτε και την 6570 θελεις τουλαχιστον 450 watt τροφοδοσια για σιγουρια...

Αν και γραφουν οτι απαιτειτε 400 watt δεν ειναι σιγουρο οτι θα στην σηκωσει μπορει να καει! Κατι παρομοιο εχω παθει στον εναν απο τους δυο μου υπολογιστες

Δημοσ.

Και παλι οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα υπερ του να την σηκωσει. Απλως δεν μπορουμε να ειμαστε απολύτως σιγουροι επειδη η ποιοτητα του τροφοδοτικου ειναι αμφισβητησημη. Δεν ειναι όμως και Lamtech.                                                       

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα.

Πριν κανενα 6 μηνο αγορασα ενα Η/Υ για τα μικρα με σκοπο σχολικες εργασιες και παιχνιδια φλας games

και καποια αλλα ελαφρια.

Η συνθεση του ειναι
κουτι:turbo x midi tower
Intel core i3 2xxx i3 2120 3.3 ghz
4 gb ddr3 1333 mhz
500 gb sata III 7200c
ATI HD 5450 1GB
DVD RW
Τροφοδοτικο νομιζω 450 watt
οθονη μονιτορ tv lg 22΄

Οπως βλεπεται ενας οικονομικος (σχετικα) υπολογιστης , και οτι του ειχε ζητηθει δεν ελεγε οχι.Τωρα αρχισαμε να 

βαζω παιχνιδια Call of Duty Black Ops II-SKIDROW , medal_of_honor_warfighter κλπ.

για τον μικρο αλλα περισσοτερο για εμενα σαν λατρης τετοιο παιχνιδιων  αλλα βλεπω οτι ο υπολογιστης

δεν ακουλουθαει καθολου ακομα και σαν αναλυσης 800Χ600, με γραφικα να σε πανε ισω καμια 10 χρονια

Σκεφτομαι τωρα για αλλαγη της καρτας γραφικων με μια Sapphire-7770-GHz-1GB-OC-GDDR5 (140 ευρω).

Αξιζει παιδια μια τετοια καρτα , θα δουμε διαφορα στα γραφικα με την παρουσα καρτα που εχω , και αν στα ιδια μονο λεφτα

(ειδη ειναι πολλα και τα 140 ευρω ) μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο.

Μονο παιδια στην παρουσα φαση θα αλλαξω μονο καρτα και μαλλον θα προσθεσω αλλα 4 gb μνημη και οχι 

κανενα τροφοδοτικο ,σκληρο κλπ.

Το μονο που θελουμε ειναι να παιζουμε τα παιχνιδια αξιοπρεπέστατα χωρις να ειναι ολα στα φουλ , απλως

να τρεχουμε χωρις καρε......

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Φιλε .::NikoS::. με εφτιαξες :D :lol:

Καλα αμα οι τεχνικοι του Πλαισο ειναι ετσι (πιθανον να ειναι χειροτερα), τοτε δεν πανε καλα. Ας βαρεσουν το κεφαλι τους στον τοιχο μπας και συνελθουν.

Φιλε gkarabid ποιο ακριβως τροφοδοτικο εχεις? Γιατι αν ειναι απο αυτα τα Turbo-X του Πλαισιο τοτε ισως δεν την γλιτωνεις την αλλαγη τροφοδοτικου.

Λογικα η 7770 που διαλεξες την σηκωνει ανετα ενα καλο τροφοδοτικο 430-450W. Για το δικο σου δεν ξερω.

Επισης η τιμη των 140 ευρω ειναι αρκετα φουσκωμενη (κατα 30 ευρω περιπου). Ψαξε στο skroutz.gr ή αλλου για καλυτερη τιμη.

Εκτος βεβαια αν στα 140 ευρω συμπεριλαμβανεται και η εργασια του τεχνικου που θα σου περασει την καρτα.

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα.

Πριν κανενα 6 μηνο αγορασα ενα Η/Υ για τα μικρα με σκοπο σχολικες εργασιες και παιχνιδια φλας games

και καποια αλλα ελαφρια.

Η συνθεση του ειναι

κουτι:turbo x midi tower

Intel core i3 2xxx i3 2120 3.3 ghz

4 gb ddr3 1333 mhz

500 gb sata III 7200c

ATI HD 5450 1GB

DVD RW

Τροφοδοτικο νομιζω 450 watt

οθονη μονιτορ tv lg 22΄

Οπως βλεπεται ενας οικονομικος (σχετικα) υπολογιστης , και οτι του ειχε ζητηθει δεν ελεγε οχι.Τωρα αρχισαμε να 

βαζω παιχνιδια Call of Duty Black Ops II-SKIDROW , medal_of_honor_warfighter κλπ.

για τον μικρο αλλα περισσοτερο για εμενα σαν λατρης τετοιο παιχνιδιων  αλλα βλεπω οτι ο υπολογιστης

δεν ακουλουθαει καθολου ακομα και σαν αναλυσης 800Χ600, με γραφικα να σε πανε ισω καμια 10 χρονια

Σκεφτομαι τωρα για αλλαγη της καρτας γραφικων με μια Sapphire-7770-GHz-1GB-OC-GDDR5 (140 ευρω).

Αξιζει παιδια μια τετοια καρτα , θα δουμε διαφορα στα γραφικα με την παρουσα καρτα που εχω , και αν στα ιδια μονο λεφτα

(ειδη ειναι πολλα και τα 140 ευρω ) μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο.

Μονο παιδια στην παρουσα φαση θα αλλαξω μονο καρτα και μαλλον θα προσθεσω αλλα 4 gb μνημη και οχι 

κανενα τροφοδοτικο ,σκληρο κλπ.

Το μονο που θελουμε ειναι να παιζουμε τα παιχνιδια αξιοπρεπέστατα χωρις να ειναι ολα στα φουλ , απλως

να τρεχουμε χωρις καρε......

Ευχαριστω 

Αααα στα ιδια λεφτα μου δινουν και την Palit-GTX-650Ti-OC-1GB αλλα δεν ξερω αν αυτην την συκωνει το τροφοδοτικο που εχω ειδη 450 w?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...