aposporis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εδώ και κάποιο καιρό είχα ένα θέμα με αρκετές σελίδες. Όταν συμπλήρωνα κάποια φόρμα με στοιχεία και στο τέλος έβαζα ένα αρχείο doc (αίτηση για βιογραφικό) μου έβγαζε timeout error. Ακόμα και όταν άνοιγα νέο θέμα στο insomnia έκανε το ίδιο. Δοκίμασα με το Ping plotter και φαινόντουσαν να χάνονται πακέτα στο gateway που μου έδινε η wind. Σήμερα έβαλα το ZXV10 H108L και ανέβασα το αρχείο με τη πρώτη ενώ 10 λεπτά πριν με το Vigor δεν !!!! Γιατί ?????
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 α.του εχεις αλλαξει firmware ή εισαι με της altec?
aposporis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το άλλαξα από τη πρώτη στιγμή. Ένα χρόνο τώρα με wind και πιο πριν με forthnet δεν μου έκανε προβλήματα. Τελευταία άρχισαν. Τι MTU θέλει η wind ??
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το άλλαξα από τη πρώτη στιγμή. Ένα χρόνο τώρα με wind και πιο πριν με forthnet δεν μου έκανε προβλήματα. Τελευταία άρχισαν. Τι MTU θέλει η wind ?? κανονικα σε Pppoe/llc ειναι 1492 ενω σε Pppoa/vcmux που μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο ειναι 1500.καποοι το ριχνουν μερικες φορες σε 1462 γα δοκιμες κτλ..δοκιμασε και pppoe και Pppoa μηπως αλλαξει κατι και κλεισε firewall στο ρουτερ και γενικοτερα οτι Protection εχεις μπας και διορθωθε χωρις να πειραξεις κατι αλλο
aposporis Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Με 1492 φαίνεται να δουλεύει σωστά. Με 1450 που μου είπαν από τη wind έκανε προβλήματα. Τώρα ο χρόνος θα δείξει.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Με 1492 φαίνεται να δουλεύει σωστά. Με 1450 που μου είπαν από τη wind έκανε προβλήματα. Τώρα ο χρόνος θα δείξει. θα το δεις στην πορεια.συνηθως τα 2 πρωτα πουθ δοκιμαζει καποιος ειναι 1500,1492 και μετα αρχιζεις και πεφτεις πιο κατω.
aposporis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα συνεχίζεται. Είμαι στη wind ακόμα με νέα σύνδεση γιατί μετακόμισα. Ενώ μερικές μέρες δούλευα καλά με το vigor 2700 τώρα πάλι μου κάνει θέματα. Πήγα να ανοίξω νέο θέμα στο insomnia και έβγαλε timeout. Στα kariera skywalker linkedin και άλλα site που υποβάλω το βιογραφικό μου για εργασία βγάζει connection reset. Νομίζω ότι με το zte της wind δεν είχα θέμα αλλά δεν έχω σκοπό να αλλάξω modem αν γίνεται. Ιδέες????
ilove3dmax Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τι firmware exeis στο 2700 επισης δοκιμασε στο dhcp server σου να ορισεις του dns server του παροχου σου και να στους δινει μετα στο pc σου και να μην δινει την default ip του router για dns δες το και πες μου το ειχα και εγω αυτο το θεμα παλια και το εφτιαξα ετσι
aposporis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 @@ με το dns !! firmware έχω το 121201_A Annex A. Ότι πιο generic υπάρχει νομίζω. Όταν προσπαθώ να ανοίξω θέμα στο insomnia, αν έχει πάνω από ... ας πούμε 10-15 χαρακτήρες το thread δεν ανοίγει. Αν έχει 3-4 μόνο, τότε δημιουργείται και μετά μπορώ να κάνω edit και ας είναι 3 σελίδες αυτά που θα βάλω.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ριξε κανα Hard reset και ξανασεταρε το.επισης θα μπορουσες να παιξεις με το Mtu απο 1492 να το αλλαξεις σε πχ 1462.και προσεχε οτι εχει σχεση με firewall και τετοια protection.Κλεισε qos κλεισε οτι εχει σχεση με αυτα.κατι μου λεει το προβλημα σου αλλα ελα που δεν μπορω να θυμηθω κατι παραπανω.και νομιζω κατι ηταν απο τον ρουτερ με σχεση Protections και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα