Προς το περιεχόμενο

Might & Magic X Legacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μένα να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εχώ κάρτα nvidia και δεν γνωρίζω μήπως με τις ati είναι το πρόβλημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το game και μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει! Μιλάμε old school όσο δεν πάει και το καταευχαριστήθηκα μέχρι το τέλος και έχει και ένα απίστευτα όμορφο epic story.

Τώρα περιμένω την συνέχεια καθώς σε λίγο καιρό από τι ανακοίνωσαν θα διαθέσουνε και το πρώτο expansion. Γενικά υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για το game.

Αν το τελειώσεις μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις ώστε να ολοκληρώσεις ότι quest δεν βρήκες η δεν πρόλαβες να τελειώσεις. Υπάρχει και ένα dungeon που το πρόσθεσαν τώρα τελευταία και είναι για high lvl και για μετά το κανονικό game και φυσικά η επόμενη μου επίσκεψη :P

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ που νόμιζα πως ασχολούμαι μόνος μου...

Χαίρομαι πολύ που ακούω πως έτυχε θετικής υποδοχής και θα βγάλουν και expansion. Ελπίζω μόνο να βρουν και περισσότερα χρήματα για το επόμενο Might and Magic, γιατί το επίπεδο της παραγωγής είναι indie και όχι αυτό που αρμόζει σε ένα ιστορικό franchise και τα μεγέθη της Ubisoft. Κατά τα άλλα απόλαυση, old school κλπ κλπ και τα μυαλά στα κάγκελα.

Το νέο μπουντρούμι που βάλανε ποιό είναι? Ξέρω μόνο το Meow Dungeon που ξεκλειδώνεις με uPlay points και αυτό που μιλάς στη μάγισσα στο inn έξω από το Karthal αφού τελειώσεις το main quest.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό που μιλάς στην μάγισα λέω. Από τι διάβαζα δεν υπήρχε από την αρχή που κυκλοφόρησε το game η μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για το παιχνίδι και το διαβάζω σε διάφορα ξένα forum ακόμα και σε έλληνικά από κλασικούς rpg fan, Γενικά νομίζω δεν μπορεί κάποιος που αγαπάει τα rpg να μην τον ενθουσιάσει αυτό το game.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νέο dlc που το περιμέναμε πως και πώς! 

Might and Magic X - Legacy: The Falcon & The Unicorn

MMX_DLC1_hero.jpg

One day heroes of Ashan… the next day public enemies?! The adventures of Might & Magic X: Legacy concluded with panache, our favorite group of Raiders dreamed only of basking in their newfound glory. Suddenly, the Holy Inquisition wants their heads, accusing them of crimes they didn't commit.

Sentenced to rot away 'til death on the prison island of Fort Laegaire, the Raiders must ally wits and skills to unravel a sinister plot targeting the heart of the imperial court.

Discover a completely new chapter of Might & Magic X - Legacy, with an exclusive questline, new enemies, new dungeons and much, much more.

και το τι θα έχει αυτό το dlc που νομίζω είναι και σε πάρα πολύ καλή τιμή και απευθύνετε σε όσους έχουν τελειώσει το main story στο game

• New questline –continuing the story just after Act IV, this new chapter throws your party kicking and flailing into a sticky web of dangerous intrigue targeting the heart of the imperial court.
  • New enemies – The Falcon & The Unicorn introduces an all-new array of iconic enemies: the Haven faction.
  • New dungeons – Blaze your own path through 2 exclusive dungeons, and solve the dark mystery that could change the fate of Ashan forever.

Aπλά να τονίσω για άλλη μια φορά ότι όποιος δεν έχει ασχοληθεί με το game χάνει ένα από τα καλύτερα rpg των τελευταίων χρόνων.

Δημοσ.

Αν αποφασίσεις να γλείψεις κάθε πέτρα και μπλέξεις και σε τίποτα μάχες φτάνει και τις 100 ώρες - τόσο μου πήρε και το τερμάτισα χθες. Αν το παίξεις πιο γρήγορα θα έλεγα το μισό. Το DLC θα τσιμπηθεί πάραυτα.

Για το πόσο καλό είναι...Απόλαυσα τα θετικά του σημεία και το old school στήσιμό του, αλλά τα αρνητικά του ήταν ιδιαίτερα ενoχλητικά. Πολλά quest related bugs (διάλογοι που εμφανίζονταν και μετά την ολοκλήρωση του quest ή αντικείμενα που ξαναμάζευες, ενώ μετά την ολοκλήρωση του main quest η γραμμή διαλόγου για το έξτρα dungeon εξαφανίστηκε :D), λίγοι διάλογοι που επαναλαμβάνονταν (οι χαρακτήρες δεν αναγνώριζαν τις πράξεις σου ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του quest που σου είχαν δώσει, δε μιλάω για global achievements κλπ αλλά έστω μια γραμμή διαλόγου), πολλά collectathlons και fetch quests, μετριότατος τεχνικός τομέας ειδικά στον ήχο και το animation, λίγα ξόρκια, το σενάριο μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο σε σημείο που να ξεχνάω ποιός και τι και να αδιαφορώ παντελώς, δε δέθηκα με κανέναν χαρακτήρα και αν και αναγνώρισα τις περισσότερες αναφορές έχασα το ενδιαφέρον μου πολύ σύντομα...

Από την άλλη, έδειξε πόσο λείπουν από τα σύγχρονα RPG μηχανισμοί όπως γρίφοι της προκοπής, κωδικοί (αυτά τα μπαούλα...), σοβαρή δυσκολία, μεγάλα μπουντρούμια που πρέπει να διαχειριστείς τις προμήθειές σου, εναλλαγή στις (περιορισμένες) στρατηγικές, γενικά το old school τμήμα του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και συστήνεται σε όλους.

Όντως, κάποιος που μεγάλωσε με party based RPGs θα το καταευχαριστηθεί και επιβάλλεται να το παίξει, αλλά ιδωμένο από απόσταση σαν κυκλοφορία πάσχει σε αρκετά σημεία, με κυριότερο της γραφής.

• Like 2
Δημοσ.

θα σημφωνίσω με το αδιάφορο σενάριο και τα αδιαφορα γραφικά στον εξωτερικό κόσμο

κατα τα άλλα μου άρεσε και εμένα

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά μου την σπάει η τελείως Old school κουτι - κουτί κίνηση. 

Είπαμε Old school αλλά δεν χρειάζεται να γυρίσουμε τόσο πίσω. Κάνει τον κόσμο να φαίνεται ψεύτικος + τα προβλήματα που αναφέρθηκαν ήδη

Δημοσ.

Xmmmm......

Ευχαριστώ πάρα πολύ Tobajara για την ανάλυσή σου.

Επειδή έχω χορτάσει το old-school σύστημα, παίζοντας παρόμοια παιχνίδια στο PC αλλά και σε άλλες πλατφόρμες, τα σημεία που έθιξες θα ήταν αρκετά χτυπητά σε εμένα.

Δημοσ.

Νομιζω το αδικείτε. Ιδιώς τα quest του είναι πάρα πολύ καλά και το ποιο θετικό για μένα είναι ότι δεν σε πιάνει από το χέρι το game να σου δείξει τον δρόμο που θα ακολουθήσεις αλλά θα πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνος σου, προσθέστε και τα puzzle, τα απίστευτα dungeon τα κρυφά quest, ο τεράστιος κόσμος του για εξερεύνηση, η ανάπτυξη των χαρακτήρων και έχετε ένα πάρα πολύ καλό rpg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...