Προς το περιεχόμενο

Might & Magic X Legacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω από αυτό που έφτιαξα μόνο τον ranger θα άλλαζα και μπορεί να έβαζα έναν druid αν και ο ranger πλέον με το earth και dual κάτι κάνει.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα καινουριο με Defender , BladeDancer , Runepriest κ Freemage

Δεν μπορεσα να περασω τον Mamushi μετα απο 15 προσπαθειες ουτε για πλακα , στο μισο health με το ζορι

Οταν ειχα Druid αντι για Runepriest , τον σκοτωσα στη 2 προσπαθεια

Ο BladeDancer κανει συνεχεια Miss κ Block με συνεπεια μετα ο Mamushi να μου σκαει τα κερατα του

Dunno...

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα καινουριο με Defender , BladeDancer , Runepriest κ Freemage

Δεν μπορεσα να περασω τον Mamushi μετα απο 15 προσπαθειες ουτε για πλακα , στο μισο health με το ζορι

Οταν ειχα Druid αντι για Runepriest , τον σκοτωσα στη 2 προσπαθεια

Ο BladeDancer κανει συνεχεια Miss κ Block με συνεπεια μετα ο Mamushi να μου σκαει τα κερατα του

Dunno...

Μην πας σε αυτόν αν δεν είσαι τουλάχιστον level 4. Καθάρισε τον χάρτη εκτός από φαντάσματα, κύκλωπα και δράκο. Και τράβα ξανά.

Εγώ παίζω με Crusader, Runepriest, Bladedancer (χωρίς μαγεία), Druid (earth).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από το mana surge υπάρχει κάποιο άλλο spell το οποίο μπορεί να κόψει λίγο την ταχύτητα που κάνουν healing τα Elite Earth Elemental?

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με +4 level. Και με το που καθάρισα αυτούς, έριξα μία γύρα στο Level 3 του Lost City, νεκροταφείο (πήρα τον Paladin), δράκο, καθάρισα τα badlands, έκανα κάμποσα μικρά quest και έχω πλέον Runelord (με GM φωτία). Γενικώς έχω καθαρίσει όλο τον χάρτη εκτός από μερικά μικρά side quest και το κύριο quest. (και το temple με τις γάτες που είναι τρομερό σε σχεδίαση).

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που έλυσε μόνος του τον γριφο με τις γεωγραφικές ερωτήσεις??

Κάτι άλλο να ρωτήσω το άλογο που κάνει 2000 από το sorpigal το έχει πάρει κανείς και τι σου δίνει σαν companion?

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που έλυσε μόνος του τον γριφο με τις γεωγραφικές ερωτήσεις??

Κάτι άλλο να ρωτήσω το άλογο που κάνει 2000 από το sorpigal το έχει πάρει κανείς και τι σου δίνει σαν companion?

Οι περισσότερες απαντήσεις είναι κοιτώντας τον χάρτη και διαβάζωντας τους διαλόγους που έχεις με συζητήσεις στην αρχική περιοχή του Act 1. 

Δημοσ.

Ήρθα κι εγώ στην παρέα, lvl 2 έχοντας μόλις βγει από το Sorpigal και πάω για τις Nagas του Lighthouse. Ξαναθυμήθηκα εποχές Wizardry, μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια, και είναι και το πρώτο παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια που χρειάζεσαι πραγματικό healer και όχι ένα διακοσμητικό τύπο με ρόμπες. Μεγάλο πρόβλημα επίσης το mana.

Party Human Freemage, Dwarven axe-and-shield, Elven Blademaster, Orc Shaman (με τόξο :D).

• Like 1
Δημοσ.

Να δηλώσω μόνο ότι συνεχίζω να το λιώνω το game και μιλάμε είναι old school απόλαυση :) O shaman καλός για το party θα σου χρειαστεί γιατί από ένα σημέιο και μετά θέλεις δύο από την ομάδα να κάνουν support. 

Θα ήθελα να μάθω ποιος άνοιξε το riddle chest στην lost city level 3 μόνος του. Απλά όποιος το βρήκε είναι geek θεός.. :P

Δημοσ.

Χοχο τέζα ο Μαμούσης! Στην πραγματικότητα δεν ήταν ΤΟΣΟ δύσκολος αν είχες ένα λογικό party. Μπήκα lvl 4 στο τρίτο επίπεδο του φάρου, έφαγα μπόλικο ξύλο από τις τέσσερεις nagas στην είσοδο, βγήκα έξω, σκότωσα ό,τι υπήρχε σε μια μεγάλη ακτίνα και έδωσα Fire magic στο νάνο Defender μου και Earth magic στο Elf Bladedancer μου στο πέμπτο level, συν lightning bolt στο shaman μου. Κάπου εκεί τα προβλήματά μου λύθηκαν, γιατί είχα μπόλικο range damage συν celestial armor της κύριας μάγισσάς μου, οπότε στο τέλος το μόνο που έκανα ήταν να πλακώσω το Μαμούση στις φιρμπόλες και τους κεραυνούς και να προσέχω πού πατάω.

Μεγάλη βοήθεια επίσης τα Water magic και Blessing buff δίπλα στον πύργο, χωρίς αυτά. Επόμενα στη λίστα τα φαντάσματα πάνω αριστερά, που μάλλον δε βγαίνουν, και ο κύκλωπας κοντά στον πύργο που θα μαζέψει έναν αραμπά ξύλο (edit: άκυρο για τον κύκλωπα, έβαλα φάπες και στις τσέπες μου, κάτσε να φάω σπανάκι και θα σου πω εγώ).

Μπόλικα bugs στα γραφικά επίσης, ο φάρος πλέον θυμίζει μια τρίγωνη κουράδα γιατί έγιναν corrupt τα textures ενώ σε ένα σημείο υπάρχει ένα entry points στον αέρα για ένα Imperial κάτι, που απ'ό,τι θυμάμαι ήταν οχυρό ή κάστρο (στους Ashen Hills, λίγω πριν τη γέφυρα).

Επίσης είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι έχει το τελείως τραγικό χαρακτηριστικό να διαλέγει τυχαία στόχο όταν ο αντίπαλος είναι εκτός melee range?

Δημοσ.

Με το ranged mode όντος είναι κάποιο bug καθώς δεν μπορείς να το ορίσεις. Κύκλωπα πηγαίνεις αργότερα όταν θα ανέβεις κανα lvl .Υπάρχουν και άλλες δύο περιοχές εκεί που θέλει καλό lvl για να τις βγάλεις. Πάντως όπου νάναι βγαίνει και το patch που θα προσθέσει και mod δυνατότητα καθώς και μερικά νέα dungeon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...