alex_000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κάτι που μου αρέσει πολύ είναι οτι είναι το πρώτο game που έχω παίξει εδω και αιώνες που τα λεφτά μετράνε. Έμεινα ρεστος! Επίσης έχει και αντικείμενα να αγοράσεις που έχουν νόημα. Σε όλα τα games του είδους τα λεφτά ήταν πάντα διακοσμητικά.
zeniath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Fuck my life. Το quicksave έγινε corrupted και το κοντινότερο save είναι 3 ώρες χαμένου gameplay πιο πίσω...
chek2fire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι κύκλωπες ήθελα να πω. Ασέ θα μπω σήμερα εκεί μέσα να δω τι έχει αν δω ότι δεν την παλεύω το αφήνω για αργότερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει αν η κατάσταση με το UPlay παλεύεται; Διαβάζω κάτι τραγελαφικές καταστάσεις (παρόμοιες βασικά με αυτές που έζησα με το HoMM VI) και από τη μια πλευρά θέλω να στηρίξω το παιχνίδι, από την άλλη το δις εξαμαρτείν... Αυτό που σκέφτομαι, πάντως, είναι να περιμένω μέχρι να βγει σε κάποια προσφορά, τουλάχιστον αν με ζαλίσει το UPlay να μην κλάψω πολλά χρήματα. 1
chek2fire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μια και παίζω καιρό με το uplay όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρουν δεν τα έχω συναντήσει ποτέ. Και έχω φάει ώρες και με τα anno που είναι η απόλυτη hardcorilla σε rts και ποιο πρόσφατα με το heroes of might and magic που και εκεί έφαγα ώρες μέχρι να το δαμάσω και στο τέλος να κάνω ragequit στο game Στο game τώρα μου αρέσει αρκετά που έχει και τόσο πανίσχυρα monster σε δύο σπηλιές κοντά στην αρχική περιοχή. Γενικά το σκηνικό που πάντα αφήνεις "κάτι" στον χάρτη για αργότερα ήταν ένα στοιχείο που είχα αγαπήσει στα old school rpg ιδίως στα πρώτα gothic 1
Apoll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τον chek2fire. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές εκατοντάδες ώρες το UPLAY με ANNO, HOMM/MMOH και φυσικά το MMX από την Early Access. Δουλεύει όπως το steam, και δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις το steam αν θες να παίξεις τα παιχνίδια της ubisoft επίσης. Επίσης στο HOMM μιας και έριξα format με την αναβάθμιση, και ενώ είχα κλειστό το cloud saving, είχε αποθηκεύει το progress της οικογένειας, artifacts κλπ, και δεν είχα να ξεκινήσω από το μηδέν. Κάνει update κανονικά, και μπορείς να κλείσεις το cloud saving και αν θες το σε offline mode. Το οποίο δουλεύει καλύτερα από το offline mode του Steam να πω την αλήθεια. ( Επίσης στο laptop που είμαι συνήθως όντας εκτός χώρας όπως απόψε), τα UPLAY παιχνιδια παίζουν κανονικά και ας μην έχω κάνει σύνδεση από το 2012.(το σύνδεσα και κατέβασα το MMX στην δουλειά την Παρασκευή) Γιατί πολλές φορές τα ξενοδοχεία επιτρέπουν μόνο web port (80) για σύνδεση. Αντίθετα το STEAM δεν σου επιτρέπει να παίξεις τίποτα, ακόμα και σε offline mode αν δεν έχεις συνδεθεί μέσα στο μήνα-δίμηνο. Ακόμα να κατανοήσω τα horror stories που έχουν κάποιοι, αν πραγματικά έχουν το παιχνίδι αυθεντικό στο UPLAY. Σημείωση το 1402 το έχω σε διαφορετικό λογαριασμό/εμαιλ και παρόλα αυτά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα αν ανοίξω το 1402 αντί του 2070 που έπαιζα πριν 5 λεπτά και είχε κάνει login στο άλλο email. Είναι σχετικά αδιάφανο. Επίσης δεν θέλει κάθε φορά που αλλάζεις υπολογιστή να κάνεις register τον υπολογιστή στο account όπως το steam.
Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά παίζεις στο uplay, ην ακούτε την πικρία του καθενός.Αν σας αρέσει ένα παιχνίδι μην κολλάτε στο uplay.Απλά δεν έχει το κάτι παραπάνω.Θυμίζει πρόγραμμα 5ετίας τουλάχιστον στις λειτουργίες που προσφέρει.Αυτό και τίποτ' άλλο.Πρόβλημα δε θα δημιουργήσει όμως. Με αυτά που διαβάζω με ψήνετε κι εμένα σιγά σιγά για το παιχνίδι πάντως.Να δω πότε θα το προλάβω κι αυτό, αν το πάρω κάποια στιγμή.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Συνάντησα και τα πρώτα μου puzzle, είχαν κάποιο ενδιαφέρων. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω.. Στο elemental forge με τα elves στον πρώτο όροφο που μπαίνεις και αφού ανοιξω μια πόρτα που έχει εκεί με κλειδάκι εξωτερικά υπάρχουν κάποια elemntal δύο δύο που φυλάνε κάτι. Τι φυλάνε γιατί είναι πανδύσκολο να τα φάω και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο
zeniath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εκεί πας όταν βρεις το Shard of Air για να πάρεις το Blessing of Ylath. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να τα κάνεις agro και να κάνεις back up μέχρι την γωνία και να ξεκινήσει το fight κατευθείαν σε melee range. Όλα αυτά με ένα Air Ward, Celestial Armor για να αντέξεις το αρχικό lightning bolt που θα φας και ξανά μετά τα φορτώνεις ενώ τα περιμένεις να έρθουν στην γωνία να πλακωθείτε. Εγώ βάζω και ένα regeneration να υπάρχει για να ζωντανεύει τους incapacitated και είναι κομπλέ. Πάντα τα Air Elementals θα είναι δύσκολα σχετικά αλλά ψοφάνε και πολύ εύκολα. Γενικά μην ξεχνάς ότι στο M&M αν δε μπορείς να σκοτώσεις κάτι, πάρε κανά 2-3 lvls και ξαναπροσπάθησε.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εχει και δυο elemental στην αρχική περιοχή που τα είχα αφήσει για αργότερα. Ασε θα ξεκινήσω με αυτά και τα άλλα τα βλέπω αργότερα
zeniath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Άσε και τα fire elemental είναι τα χειρότερα. Όταν τα σκοτώνεις σκάνε και τρώνε όλο το πάρτυ αρκετό dmg. 90% του health της freemage + ranger (warden now)
Apoll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Άσε και τα fire elemental είναι τα χειρότερα. Όταν τα σκοτώνεις σκάνε και τρώνε όλο το πάρτυ αρκετό dmg. 90% του health της freemage + ranger (warden now) Γι αυτό υπάρχουν μερικά spell στο Air.
zeniath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο hirelings πως είστε; Επιτέλους ξεφορτώθηκα τον +10%xp που σου μένει για το μισό παιχνίδι σχεδόν και πλέον κόβω βόλτες με Healer (Restore Hull Health % Revive- once per day) και Bodyguard (50% chance to block first 4 melee or ranger attacks per turn) edit: εφτιαξα λίγο το τι κάνει η bodyguard Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από zeniath
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σκεφτομαι να αρχισω απο την αρχη ενα party μιας κ απο λιγο ψαξιμο που εκανα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο το stat distribution που εχω κανει Οποτε , αν αρχιζατε τωρα νεο party με οσα ξερατε , τι θα φτιαχνατε κ πως?
zeniath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Dwarf Defender για όταν τα πράγματα είναι σκούρα και πεθαίνει όλο το party αυτός να βγάλει το encounter μόνος του αφού δεν ψοφάει. Έναν Dual Wield swords γιατί θα βρεις 2 relic 1handed swords Έναν Mage που να focusάρει σε Fire (ο freemage πάει μόνο μέχρι master) και Earth (και εδώ μόνο μέχρι master αλλά δεν χρειάζεται παραπάνω tbh) +1 ακόμα ότι θες, κατά προτίμηση 2Handed για να έχεις even distribution στα όπλα να μην πρέπει να διαλέξεις σε ποιον θα δώσεις τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα