zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το earth έχει το party regeneration πάντως που είναι ταμάμ αλλά ναι το light έχει τα βαριά healing (βασικά πρέπει να κάνω invest για το ressurection αλλά από την άλλη έχω hireling για αυτή τη δουλειά)
alex_000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω είναι πολύ μικρό, πάω να βρω τον governor τώρα και σαν να έχω γυρίσει το 1/5 του world map ακόμα δεν άρχισα..
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνίδι δεν είναι μικρό. Δεν κρατάει ώρα που παίζεις αλλά πρέπει να είμαι στις 18-20 και μόλις τελείωσα το Act 2. Σε ingame μέρες είμαι στις 76d 5h. Ευτυχώς που έχω βρει μέρος που κάνει replanish 20 supplies οπότε έχουμε πράμα και δε χρειάζεται να γυρνάω στην πόλη κάθε τρεις και λίγο παρά μόνο για repair. Περιμένω να φύγει ένας henchman που ήρθε για quest μπας και βάλω repair guy henchman οπότε μετά είμαι καλυμμένος και από repairs. Το παιχνίδι τα σπάει. Είναι back to the roots
tsioudiver Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εκτός της Ροζαλίας που τη δέχεσαι για το quest με τους brigands, υπάρχει άλλος henchman που να ανακαλύπτει μυστικά περάσματα;;
chek2fire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτήσω αυτό το υγρό που βρίσκεις στα βαρέλια και σου λέει πάντα ποιος θα το πιεί τι ακριβώς κάνει γιατί δεν έχω καταλάβει. Τελος πως γίνετε να πάρεις το shalassa blessing για να περάσεις προς το ναυάγιο δλδ να περπατήσεις πάνω στην θάλασσα?
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εκτός της Ροζαλίας που τη δέχεσαι για το quest με τους brigands, υπάρχει άλλος henchman που να ανακαλύπτει μυστικά περάσματα;; Δεν έχω βρει κάποιον μέχρι στιγμής αλλά έτσι κ αλλιώς είναι άχρηστος, βάλε να έχεις ένα Whispering Shadows και θα είσαι κομπλέ Να ρωτήσω αυτό το υγρό που βρίσκεις στα βαρέλια και σου λέει πάντα ποιος θα το πιεί τι ακριβώς κάνει γιατί δεν έχω καταλάβει. Τελος πως γίνετε να πάρεις το shalassa blessing για να περάσεις προς το ναυάγιο δλδ να περπατήσεις πάνω στην θάλασσα? Τα βαρέλια είναι ψιλό στάνταρ αλλά και ψιλοrandom. Άσπρο liquid είτε θα είναι resistance to light magic είτε perception είτε κάτι τέτοιο. Το red είτε είναι resistance to fire είτε + might. Κάπως έτσι πάει δεν το έχω καταφέρει να το αποκωδικοποιήσω εντελώς αλλά σιγά bonus για τους χαρακτήρες είναι όπως και να'χει. Το blessing of shallasa δεν το έχω πάρει (ξεκίνησα act 3) αλλά θα το πάρεις από το elemental forge όταν έρθει η ώρα. Δεν χρειάζεται πάντως μέχρι τώρα
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 WTF Πηγα στον Mamushi κ επεσαν ολοι μονοhitoi . DA FUCK Edit NVM με εριξε κατω το βλημμα..
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι είναι πρόβλημα ο τύπος για πρώτο boss. Το Blessing of Shalassa βρήκα πως μπορεί να το πάρει κάποιος, να θέλει σώνει και ντε να του πω να διαβάσει το spoiler Για να το πάρεις πρέπει να βρεις πρώτα το Shard of Shalassa που είναι το Lost City Level 4 και μετά πας στο Elemental Forge και κάνεις ότι κάνεις και για το πρώτο blessing of Sylana
chek2fire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 thx Δεν καθαρίζεις δλδ έτσι απλά τις πίστες και πας στις επόμενες. Αυτά μου άρεσαν αρκετά στα παραδοσιακά rpg. Πάντως μέχρι στιγμής το λίγο που έχω παίξει αυτή η ranger που έχω στο team έχει βγει τελέιως παλτό. Νομίζω έκανα λάθος και θα έπρεπε να φτιάξω μια ομάδα με δύο wizard καθώς αυτός ο wizard κάνει και απίστευτο dmg με τα fireball συν ότι κάνει και μεγάλο support με τα buff που έχει και τα healing του.
zeniath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έπαθα και εγώ με την elf ranger. Της έβαζα bow ο βλάκας αλλά close range 50% damage only. Η λύση; DUAL WIELD + MIGHT. Μιλάμε τώρα σκάει τρομερό damage σχεδόν όσο της freemage και όταν σκάσει critical κάνει 3 hit σε 1. Αυτό που λες για τις πίστες. Κάνω ένα dungeon λεγόμενο Skull Cave. Πάω, καθαρίζω το μισό, κάνω το quest μου το υπόλοιπο δε μπορούσα γιατί ήθελα το blessing of shalassa γιατί έπρεπε να περάσω από κάτι νερά. Παίρνω μετά από 5 ώρες το blessing (γιατί ήμουν πολύ low lvl για να βγάλω τα mobs για να πάρω το shard) και πήγα και έκανα και το άλλο μισό Skull Cave. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό πάντως. Το μόνο bug που μου σπάει τα νεύρα είναι όταν παίρνεις quest items και τα δείχνει δεξιά πάνω από το minimap δεν εξαφανίζονται παρά μόνο αν κλείσεις και ανοίξεις το game (εγώ τα αγνοώ βέβαια αλλά whatevah)
chek2fire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν πάρεις το dual στο ranger συνεχίζεις να του έχεις dagger η του βάζεις κάτι άλλο?
zeniath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Με swords την έχω αν και πάει μόνο μέχρι rank master (ενώ με τα daggers μπορεί να πάει μέχρι grandmaster) Κάποια στιγμή που δεν θα έχω τι άλλο να ανεβάσω θα ανεβάσω daggers να δω πως πάει
chek2fire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω και o ranger κάπως έχει αρχίσει να βελτιώνετε με dual αλλά με dagger και κάνει πλέον αξιοπρεπή dmg και κοντά και μακριά. Του έβαλα και ένα earth και θέλω να δω πως γίνετε να κάνει και poison όπως κάνουν οι ranger που συναντάς. Τότε θα μιλάμε ότι θα είναι δολοφονικη μηχανή. Στην σπηλιά στους κένταυρους να μπω η να το αφήσω για μετά. Είδα την πινακίδα που έλεγε ότι καλύτερα να μην τους πειράξουμε και τους άφησα
tsioudiver Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κύκλωπες εννοείς; Μπορεί να σε βοηθήσει με τα earth spells αρκετά, regeneration, stoneskin και cure poison
zeniath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλά μιλάμε δε θέλω να τελειώσει το παιχνίδι. Μπήκα μόλις στο Act 4 και τα quests έχουν μειωθεί σε επικίνδυνο βαθμό (κάνω ΌΛΑ τα sidequests και τελειώνουν μάλλον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα