Προς το περιεχόμενο

Might & Magic X Legacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εμένα δεν με χαλάει καθόλου το uplay ιδίως για τέτοια hardcorilla τίτλο του συγχωρώ τα πάντα. Κάτι άλλο που μου άρεσε αρκετά είναι η δυνατότητα να πέρνεις στο party σου όποιο companion βρεις στον δρόμο σου είτε για να ολοκληρώσεις κάποιο quest η απλά για να τον έχεις στην ομάδα σου. Κάθε ένας από αυτούς σου δίνει και ένα bonus. Ολά τα λεφτά είναι μάγειρας goblin! που βρίσκετε στην ταβέρνα :P

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η retail πάντως έχει αρκετά φτηνά ακόμα και στην ελλάδα και ξεκινάει από τα 22 ευρώ συν ότι ειναι σαν τις παλιές εκδόσεις με τα τεράστια κουτιά με manual με χάρτη κτλ.

Και το official trailer κυκλοφορίας

Launch trailer -Might & Magic® X Legacy [uK]

Δημοσ.

Σε lore και περιεχόμενο ναι. Το grimrock όμως είχε εντελώς άλλο στυλ με τα puzzles κλπ. Τελικά στην Seaheaven  πως πάς; Πήρα το blessing για το δάσος αλλά τίποτα.

edit: άσε το βρήκα

Δημοσ.

Δεν έχει παίξει κανείς σας τα Ettrian Odyssey στο DS/3DS να κάνει κάνα συγκρητικό?

Εκείνα τα παιχνίδια στη δικιά μου κλίμακα βρίσκονται στο 9-10. Το Legend of Grimrock στο 5.

Δημοσ.

OK, προφανώς εσύ δεν τα έχεις παίξει. :P

Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εγώ τα κατατάσω σε 2 κατηγορίες:

- Σε αυτά που εκμεταλλεύονται τη νοσταλγία μας

- Σε αυτά που προσφέρουν ουσιαστικά στο genre

Τα Etrian Odyssey, τα οποία και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν πολύ πρίν βγεί το LoG ανηκουν στη 2η κατηγορία με απίστευτο περιεχόμενο και manual map-making ενσωματωμένο στο παιχνίδι. Αν δεν φτιάχνεις χάρτη, δεν βγαίνουν οι πίστες.

Το LoG ήμουν από αυτούς που το προπαρήγγειλαν, για να υποστηρίξω την προσπάθεια στο PC, αλλά το παιχνίδι απευθυνόταν κατ'εμέ αποκλειστικά σε αυτούς που είχαν χρόνια να παίξουν τέτοια παιχνίδια και θα ικανοποιούνταν και από τη πιό απλοϊκή εμπειρία, αρκεί να θυμόντουσαν τις παλιές καλές εποχές.

Εξού και το 5 και είναι κρίμα γιατί ήμουν πολύ ενθουσιασμένος τότε.

Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω το M&M X να έχει την απλοϊκότητα του LoG, αυτό είναι προφανές.

Αν όμως και αυτό δίνει πιό πολύ σημασία στην νοσταλγία των PC gamers, θα προτιμούσα να σκάσω τη 40-άρα για το τελευταίο Etrian Odyssey, από την 25-άρα του M&M X. Γι'αυτό και είναι η ερώτησή μου τόσο συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημά μου είναι το ότι ή θα είναι πολύ εύκολοι οι εχθροί ή δεν θα μπορείς να τους βγάλεις

Δημοσ.

Μολις το αρχισα αλλα δεν καταλαβα ποιος ειναι ο healer της υποθεσης κ εκανα ενα partaki με Defender , Barbarian , Freemage και Druid

Το θεμα ειναι οτι μπηκα , μιλησα στον τυπο τον πρωτο με το tour κ η καμερα λοκαρε προς τα δεξια με αποτελεσμα οταν παω με δεξι κλικ να την γυρισω κεντρο να πηγαινει μονη της στα δεξια και αναγκαζομαι να προχωραω πλαγιαστα . Whats up with that?

Δημοσ.

Δε ξέρω τι έπαθες. Πάντως για healer οποιοσδήποτε πάρει Earth Magic μπορεί να κάνει τον "healer"

Γουστάρω με τα artifacts που παίρνουν lvl μαζί με σένα. Έχω βρει 3 μέχρι στιγμής και είμαι με το party να είναι lvls 17 Orc Barb (good dmg, good sustain) - 17 Dwarf Defender (όταν όλοι πεθαίνουν συνεχίζει και σκοτώνει τα τέρατα μόνος του, ο τύπος απλά δεν πεθαίνει αλλά το dmg είναι μικρό σχετικά) - 16 Human Freemage dmg με το κιλό αλλά ψοφάει για το τίποτα - 17 Elf Ranger Dual Swords πολύ damage (λιγότερο από freemage αλλά καλύτερο sustain(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...