fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιρνω πισω αυτο που ειπα οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο. Τελικα ειναι παρα πολυ καλο! Φυσικα οπως αναμενοταν χανεται καπου στο 6.5-7.0 στα reviews που υποθετω κανουν οι ιδιοι τυποι που δινουν 10αρια στο CoD.. Το κακο ειναι οτι και παλι το timing για τους fans τετοιων παιχνιδιων ειναι ασχημο. Λιγες μερες πριν βγηκε και το Blackguards που ειναι πολυ καλο. 1
alex_000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Για εμένα το 7 ρι σε αυτό το game είναι σαν 10. Δεν είναι δυνατόν να βαθμολογήσει άτομο κάτω απο 30 και να καταλάβει περι τίνος πρόκειται. 1
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Σε όλους όσους μεγαλώσαμε με τα παλιά καλά MM. Οπότε το να βλέπεις ξερά μια βαθμολογία είναι λάθος. Προσωπικά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν νέο παίκτη. Στα μάτια του θα έπιανε 5 μη σου πω και πιο κάτω. Τώρα για εμάς τους υπόλοιπους είναι άλλη ιστορία. Νοσταλγία βλέπεις. 2
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πού σκατά παίρνεις τα blessing of shallasa ή δε ξέρω γω τι... Ο γούγλης δε λέει. edit: nevermind δε το χρειάζομαι για την ώρα. είχα ξεχάσει να πάρω καινούριο main quest να μιλήσω με τον κυβερνήτη.
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Fly to the Elemental Forge. Είναι η επόμενη επιλογή μου για να προχωρήσω το παιχνίδι αλλά είναι γριζαρισμένη και δεν βρίσκω κάτι για να φτιάξει. Τέλεια...
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση που θα κρίνει αν θα το αγοράσω ή οχι μάλλον.. Αν το πάρεις από Steam, συνδέεσαι και μέσω Uplay?
alex_000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 μονο μεσω uplay παίζει ακόμα και αν το τρέχεις steam
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν πχ είμαι στο χωριό που δεν έχω Internet δεν θα μπορώ να παίξω ένα single player game.. Μάλιστα.
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Fly to the Elemental Forge. Είναι η επόμενη επιλογή μου για να προχωρήσω το παιχνίδι αλλά είναι γριζαρισμένη και δεν βρίσκω κάτι για να φτιάξει. Τέλεια... Αγορασμενο η εκ του θειου?
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το εκ του θείου εκπορευόμενον λόγω έλλειψης χρημάτων. Ναι μάλλον είναι early access crap. Θα την βρω την άκρη μωρέ.
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Early access είναι μόνο το 1ο Act και αυτό με δεκάδες bug.
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 μπα όχι full είναι απλά τα έκαναν σαλάτα στο κράκακρούκα. από bugs κανένα μέχρι στιγμής εκτός του ότι να φτιάχνεις ranged χαρακτήρα με bow/xbox είναι fail γιατί close range δε κάνει τίποτα. Και ότι έφτιαξα την elfίνα μου να είναι dual wield και να σκάει λίγο dmg επιπλέον τωρα στο περίμενε. Πάντως ο freemage σκάει άπειρο damage και ωραίο healing. Λίιιιιγο unbalanced θα έλεγα, έως πολύ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μα, UPLAY; Κρίμα, το βρήκα και με καλή εκπτωσούλα στο GMG αλλά...
Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Bλακεία κάνανε με το uplay.Υπάρχει περίπτωση να βγει χωρίς;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Με τη Ubisoft στη μέση, δε διατηρώ ελπίδες. Και μετά το παρατεταμένο φιάσκο με το Heroes VI, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπλέξω με τους κυρίους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα