Προς το περιεχόμενο

Might & Magic X Legacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιρνω πισω αυτο που ειπα οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο. Τελικα ειναι παρα πολυ καλο! Φυσικα οπως αναμενοταν χανεται καπου στο 6.5-7.0 στα reviews που υποθετω κανουν οι ιδιοι τυποι που δινουν 10αρια στο CoD.. 

Το κακο ειναι οτι και παλι το timing για τους fans τετοιων παιχνιδιων ειναι ασχημο. Λιγες μερες πριν βγηκε και το Blackguards που ειναι πολυ καλο.

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για εμένα το 7 ρι σε αυτό το game είναι σαν 10. Δεν είναι δυνατόν να βαθμολογήσει άτομο κάτω απο 30 και να καταλάβει περι τίνος πρόκειται. 

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Σε όλους όσους μεγαλώσαμε με τα παλιά καλά MM. Οπότε το να βλέπεις ξερά μια βαθμολογία είναι λάθος. Προσωπικά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν νέο παίκτη. Στα μάτια του θα έπιανε 5 μη σου πω και πιο κάτω.

Τώρα για εμάς τους υπόλοιπους είναι άλλη ιστορία. Νοσταλγία βλέπεις.

• Like 2
Δημοσ.

Πού σκατά παίρνεις τα blessing of shallasa ή δε ξέρω γω τι... Ο γούγλης δε λέει.

edit: nevermind δε το χρειάζομαι για την ώρα. είχα ξεχάσει να πάρω καινούριο main quest να μιλήσω με τον κυβερνήτη. 

Δημοσ.

Fly to the Elemental Forge.

Είναι η επόμενη επιλογή μου για να προχωρήσω το παιχνίδι αλλά είναι γριζαρισμένη και δεν βρίσκω κάτι για να φτιάξει. Τέλεια...

Δημοσ.

Ερώτηση που θα κρίνει αν θα το αγοράσω ή οχι μάλλον.. Αν το πάρεις από Steam, συνδέεσαι και μέσω Uplay?

Δημοσ.

Δηλαδή αν πχ είμαι στο χωριό που δεν έχω Internet δεν θα μπορώ να παίξω ένα single player game.. Μάλιστα.

Δημοσ.

Fly to the Elemental Forge.

Είναι η επόμενη επιλογή μου για να προχωρήσω το παιχνίδι αλλά είναι γριζαρισμένη και δεν βρίσκω κάτι για να φτιάξει. Τέλεια...

Αγορασμενο η εκ του θειου?

Δημοσ.

μπα όχι full είναι απλά τα έκαναν σαλάτα στο κράκακρούκα. από bugs κανένα μέχρι στιγμής εκτός του ότι να φτιάχνεις ranged χαρακτήρα με bow/xbox είναι fail γιατί close range δε κάνει τίποτα. Και ότι έφτιαξα την elfίνα μου να είναι dual wield και να σκάει λίγο dmg επιπλέον τωρα στο περίμενε.

Πάντως ο freemage σκάει άπειρο damage και ωραίο healing. Λίιιιιγο unbalanced θα έλεγα, έως πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τη Ubisoft στη μέση, δε διατηρώ ελπίδες. Και μετά το παρατεταμένο φιάσκο με το Heroes VI, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπλέξω με τους κυρίους.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...