chek2fire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μια και έχω κάνει και preorder το game και παρακολουθώ γενικά το νήμα μπορώ να πω ότι έχει φοβερά ενεργή συμμετοχή από άτομα που έχουν αγοράσει ήδη το game και που καθημερινά κάνουν παρατηρήσεις για διορθώσεις για το game και φυσικά οι developer τους απαντάνε και από τι φαίνεται τους ακούνε. Νομίζω αν έτσι πάει το πράγμα θα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό τίτλο έτοιμο για το 2014 που θα βγει και επίσημα.
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το m&m 6 ηταν το αγαπημένο μου γαμε οταν ημουν μικρος
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Χθές ανέβασαν ένα update μετά από πολύ καιρό. Πάντως υπάρχουν πάρα πολλοί που παίζουν το game ακόμα και στην beta κατάσταση που είναι τώρα και επισημάνουν διορθώσεις στους προγραμματιστές. Υπήρξε μια γκρίνια ότι για καμιά βδομάδα είχαν εξαφανιστεί από το steam forum αλλά νομίζω είναι γενικά σε καλό δρόμο.
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Κυκλοφορεί 23 Ιανουαρίου '14 σε digital & retail.
chek2fire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα κυκλοφόρησε το game και φυσικά γίνετε install και το βραδάκι θα πω εντυπώσεις. Δεν ξέρω αλλά το συγκεκριμένο το περίμενα πως και πως. 1
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Θεωρώ ότι θα απογοητευτείς.. Θεωρω πως οχι. Ειναι αρκετα καλο το παιχνιδι.
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ειδα οτι βγήκε. Το αγοράζω ακόμα και αν δω review 3/10 for old times sake. Το might and magic 6 άξιζε 1000 ευρώ σε σημερινά λεφτά ας δώσω 25 παραπάνω. 2
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Κλείνωντας 6 ώρες στο ΜΜΧ (έχωντας ρίξει στην Early Access μια 40αρα ήδη) ένα έχω να πω. Γιατί δεν πήρα άδεια αύριο γμτ, και πρέπει να πάω για ύπνο να σηκωθώ νωρίς για δουλειά. Το παιχνίδι είναι στο όπως τα ΜΜ3/ΜΜ4/ΜΜ5, και όχι το ΜΜ6 παρεπιπτώντος. Αλλά είναι ακριβώς αυτό που ήθελα Γραφικά κλπ στο τέρμα, δείχνει πολύ καλό στην 780 και το πιο σημαντικό. Με απανέφερε στις καλές εποχές των αρχών του 1990. Όπου μεγάλωσα με όλα τα σχετικά tiled, turn based combat RPG. Αναμένω DLC, και φυσικά το MMXI αν είναι με ακριβώς την ίδια μηχανή. Ας ελπίσω να βρεθεί κανένας άνθρωπος να φτιάξει το World of Xeen (MM4 & MM5) mod για το MMX.
chek2fire Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το ίδιο έχω να πω.,,,, Γιατί ρε γμτ δουλεύω ρε φούστη μου αύριο. Μιλάμε το game είναι απίστευτο!! Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα και αυτό που μου έχει λείψει από τα σύγχρονα rpg. Hardcore με όλη την σημασία της λέξης. Με trainers, με loot σε κάθε βήμα με ανάπτυξη του χαρακτήρα με επίκουρα μουσική και τι να πρωτογράψεις. Απλά τα σπάει! Βάλτε μέσα και ένα απίστευτο βαθυ lore μέχρι και βεστιάριο για τα monster έχει με animation. Μιλάμε έχω πάθει τρελή πόρωση.. Απλά είναι game που κλείνεις φώτα, υποχρεώσεις τα πάντα και λιώνεις για μέρες όπως δλδ ήταν τα rpg κάποτε με κάθε γωνία του κόσμου του να έχει κάτι να σου πει. Μπράβο στη Ubisoft που τόλμησε και δημιούργησε ένα τέτοιο game στην σημερινή εποχή. Εχώ φτιάξει ένα κλασικό party με δύο warrior που τον έναν θα τον κάνω tank και με έναν wizard και έναν ranger. 1
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτήσω, το επίπεδο του M&M X σε σχέση με τα Etrian Odyssey του Nintendo DS, πώς είναι? Είχα πέσει με τα μούτρα στο Legend of Grimrock όταν είχε βγεί και μαθημένος από τα EO, το βαρέθηκα πολύ γρήγορα, διότι ήταν υπερβολικά απλοϊκό. Το M&M X φαίνεται να είναι πιό προσεγμένη δουλειά, αλλά αν τα Ettian Odyssey παραμένουν πιό πλούσια εμπειρία, θα αφήσω την αγορά του για κάνα sale.
alex_000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το legend of grimrock το τερματισα πρίν κανα μηνα. Με χάλαει που το might and magic δεν υποστηρίζει 3d ρε gmt, παιχνίδια με 3d vision στον προτζέκτορα είναι ότι να ναι.. το κατέβασα και είχα χρόνο να το δώ μόνο 10 λεπτά , το σκ όμως...
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 μα δεν υποστηρίζει 16:10 έλεος. Δεν λέω να είναι optimised αλλά να μη μπορώ να βάλω 1680x1050 είναι τραγικό... Τέλος πάντων, συνεχίζω με 1600x900
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα