KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν τα μπερδευω απλα λεω οτι τα προτιμω...και πολυ θα μου αρεσε να εβλεπα ενα reboot της σειρας με συγχρονα γραφικα.
Millennium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πληροφορίες εδώ http://www.reddit.com/r/Games/comments/1aqqzh/might_magic_x_legacy_announcement_trailer/c91h2aw Σεπτέμβριο λέει.
Gus4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Με μια πρωτη ματια και χωρις να εχω ψαχτει ιδιαιτερα το παιχνιδι φαινεται να χρησιμοποιει μια αναβαθμησμενη μηχανη γραφικων του HoMM 6! Κατι το οποιο εκ πρωτης οψεως φαινεται καλο! Οπως και να εχει τα γραφικα δεν κανουν τον παπα και ολοι ξερουμε οτι το ζουμι ειναι το gameplay! Σαν θιασωτης, μεγας fan των old school dungeon crawlers rpg και κατοχος ολων των παιχνιδιων της σειρας (αυθεντικα με το box τους) απο το mandate of heaven, το μονο που θελω και ζηταω εξαρχης ειναι το game να σταθει στο υψος του ονοματος του!! 2
chek2fire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 απο τους ποιο αναμενόμενους τίτλους για μενα
chek2fire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Και άλλο ένα video από τις μάχες του παιχνιδιού. Πλέον το αναμένω με περισσότερη αγωνία από το «witcher 3 1
Millennium Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μάλλον θα βγει καλό και αν ισχύει ο Σεπτέμβρης βγαίνει κοντά.
zeniath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βγήκε Early Access στο Steam με 30ευρώ αλλά δε λέει πότε θα είναι το release. Το ψήνω τόσο άσχημα όμως....... Απλά φοβάμαι μην ξενερώσω αν έχει άπειρα bugs
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Dunno, αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι μόνο digital
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τελικά υπάρχει και retail πολύ προσεγμένη έκδοση ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία αλλά από τι βλέπω την φαίρνουν μέσα στο 14 αν και θα έχεις πρόσβαση στο game με το που βγεί. Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αν αυτό που κυκλοφορήσει τώρα τέλος τους Αυγούστου θα είναι η alpha έκδοση η η σταθερή http://might-and-magic.ubi.com/mightandmagicx-legacy/en-GB/shop/index.aspx
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από τι φαίνεται το legacy θα κυκλοφορήσει αρχές του 2014. Στην μορφή που είναι σήμερα και με τα όσα διαβάζω είναι ακόμα σε αρκετά alpha κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα