Προς το περιεχόμενο

Might & Magic X Legacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απίστευτο και το dungeon limbo. Μιλάμε δεν περιμένεις με τίποτα τι θα συναντήσεις μέσα. Εκεί που λες ότι θα μπείς και θα είναι σαν όλα τα dungeon ξαφνικά παθαίνεις την μεγαλύτερη έκπληξη που μπορείς να συναντήσεις σε ένα τέτοιο game. Και ο κεντρικός του γρίφος σε αυτό το dungeon είναι αρκετά δύσκολος και θέλει φαντασία για να λύθεί. Τώρα άρχισα πλέον και το epxansion του. 

Δημοσ.

Δυστηχώς το dlc ακολουθεί την συνήθη τακτική που έχουν αυτά τα game στο end game περιεχόμενο. Δλδ κατακόρυφη αύξηση της δυσκολίας και nerf των χαρακτήρων ώστε να μην μπορούν να κάνουν βήμα. Επειδή δεν είμαι οπαδός αυτής της σχολής νομίζω κάπου εδώ τελειώνει και η ενασχόληση μου με αυτό το game. Για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω ότι ήταν μια απίστευτα όμορφη rpg εμπειρία και όποιος αγαπάει αυτό το είδος θα πρέπει να το δει asap.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και κάπου εδώ τελειώνει και το επίσημο support από τη Ubisoft, 6 μόλις μήνες μετά τη κυκλοφορία του.

https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/mmx-the-end-of-a-chapter

PS: 50% off στο Steam, αν και στα φόρουμς γενικά ο κόσμος δεν προτείνει την αγορά του, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Δημοσ.

Δηλαδή χωρίς να φτιάξουν όλα τα προβλήματά του, σταματούν την ανάπτυξή του. Και περίμενα να πέσει η τιμή της retail για να το πάρω, κορόιδο που είμαι...

Δημοσ.

Κάπως έτσι ήμουν και εγώ, αλλά όταν η ίδια η εταιρία δεν υποστηρίζει το προϊόν της, δεν έχω κανένα λόγο με τη σειρά μου να την υποστηρίξω εγώ.

Από εκεί που το 50%-off του Steam μου φαινόταν δελεαστικότατη προσφορά, το παιχνίδι φεύγει για αγορά όταν θα πουλιέται σε κάνα bundle, ή όταν το community του δώσει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία.

Ενώ η CD Projekt έχει αποδείξει περίτρανα πόσο σημαντικό είναι το technical support ενός παιχνιδιού, η Ubi μετέτρεψε έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο σε "αρπαχτή".

• Like 2
Δημοσ.

ή όταν το community του δώσει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία.

Δρατω της ευκαιρίας να ρωτήσω. υπάρχει πουθενά community content ή mods που να αλλάζουν/βελτιώνουν/προσθέτουν το παιχνίδι?

Δεν έχω βρει τίποτα με ένα γρήγορο ψάξιμο και από ότι είδα, έχει και modding Kit το παιχνιδι

Δημοσ.

Δρατω της ευκαιρίας να ρωτήσω. υπάρχει πουθενά community content ή mods που να αλλάζουν/βελτιώνουν/προσθέτουν το παιχνίδι?

Δεν έχω βρει τίποτα με ένα γρήγορο ψάξιμο και από ότι είδα, έχει και modding Kit το παιχνιδι

Δυστυχώς όμως, το modding kit είναι στην ουσία plug-in για το Unity Pro , του οποίου το κόστος είναι απαγορευτικό για μη-επαγγελματίες (και με την απομάκρυνση του dev team, είναι μάλλον απίθανο αν ποτέ υπάρξει stand-alone mod toolkit).

Δημοσ.

Δηλαδή τόμπολα, το παιχνίδι μένει ως είναι.

Και μάλιστα μετά από την ικανοποίηση της ομάδας για το feedback και τις πωλήσεις του παιχνιδιού. Τι να πει κανείς, ό,τι δεν είναι εσωτερική παραγωγή της Ubisoft είναι υποχρεωτικό να βγάζει 4 φορές το κόστος του για να έχει δικαίωμα στην ύπαρξη?

Το παιχνίδι σίγουρα αξίζει στις τρέχουσες τιμές retail και ψηφιακής διανομής, αλλά άντε τώρα να επιχειρηματολογήσεις κατά του θείου, του ξαδέρφου και λοιπών συγγενών...

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως, το modding kit είναι στην ουσία plug-in για το Unity Pro , του οποίου το κόστος είναι απαγορευτικό για μη-επαγγελματίες (και με την απομάκρυνση του dev team, είναι μάλλον απίθανο αν ποτέ υπάρξει stand-alone mod toolkit).

1500$. Κανονική κοροϊδία δηλαδή. Και αν θυμάμαι ήταν pre-order bonus το kit. Η Ubisoft κινείται επικίνδυνα στα χνάρια άλλης εταιρίας που έχει φάει άκυρο από εμένα.

Πάντως ψάχνοντας για mods, βρήκα αυτό (Link.png Site: Aladore's tutorials : classes edition for everyone ) για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν είναι mod, αλλά μπορείς να αλλάξεις τα διαθέσιμά skill και τα επίπεδα αυτών στις διάφορες κλάσεις (Freemage με GM στα two-handed weapons FTW  :-D )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...