Suleiman-Magnificent Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 +100. Το σχόλιο μου δεν αφορούσε αυτά αλλά την ακρίβεια της προηγούμενης διατύπωσής σου αναφορικά με την απόλυτη σύνδεση θερμοκρασίας και degradation. Eίναι δυνατόν, προφανώς σε extreme καταστάσεις, ένα τσιπ να φάει degrade ακόμα και αν δουλεύει σε βαθμούς υπό του μηδενός. Αυτά, βέβαια, δεν αφορούν ούτε το μέσο χρηστη, ούτε καν τον μέσο overclocker.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν δεν ανεβησεις πολλα ρευματα ,οι καρτα δεν παθαινει τιποτα.Βεβαιως αν παιζεις 24/24 και εισαι σε idle στους 50 και σε full 90 εκει βεβαια θα εχεις προβλημα μετα απο καιρο. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από SOCRATIS1000 2
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε κάθε περίπτωση, όταν υπάρχει πρόβλημα, γυρνάμε αμέσως στοκ την κάρτα, είτε το πρόβλημα οφείλεται στο κλοκάρισμα, είτε όχι. Διάγνωση σε κλοκαρισμένο hardware δεν γίνεται.
antwnic4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εννοείται ότι την έχω στο overclocked profile μόνο όταν παίζω απαιτητικά παιχνίδια που υπάρχει κάποια διαφορά. Έχω ρίξει αρκετό διάβασμα πριν κάνω οτιδήποτε και προσέχω τα πράγματα που έχω πληρώσει. Η ερώτηση και των δύο ήταν αν είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα και αν οφείλεται σε ελαττωματικό hardware ή σε κάτι άλλο. Idle αυτή τη στιγμή είναι 28C με κλειστό το καπάκι κακού κουτιού και χθεσινά full load σε crysis 68C και furmark 75C. Το overclock μου δίνει 10-15 παραπάνω fps και δεν μου έχει βγάλει artifacts πουθενά. @loulilol Την δέχτηκαν τη κάρτα σαν ελαττωματική;
loulilol Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Την έχω στείλει κανονικά με δικά μου έξοδα courier . . . Δεν έχω καμμία απάντηση εως τώρα από το μαγαζί. Αύριο θα επικοινωνίσω μαζί τους να δω τι γίνεται... (Έχω βάλει στο pc μια παλιά κάρτα Axle GeForce G 210 1 GB / 64 bit και το παιχνίδι παίζει... Είναι να τρελένεσαι...)
loulilol Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τελικα η καρτα ειναι μια χαρα απλα το προβλημα ειναι με τους directx drivers.
loulilol Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Το έψαξα στο web και είδα και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα σε ορισμένα παιχνίδια..
antwnic4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Το έψαξα στο web και είδα και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα σε ορισμένα παιχνίδια.. Από το κατάστημα τι σου είπαν;
loulilol Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Απο το κατάστημα μου είπαν οτι έκαναν τεστ στην κάρτα σε 3 pc και δεν παρουσίασε κανένα απόλυτος πρόβλημα. Και μου την έστειλαν πίσω. Μόλις την παρέλαβαν την έβαλα επάνω κι εγω με τη σειρά μου... Επαιξα ενα παιχνίδι δεν παρουσίασε κάτι ε στο δεύτερο παιχνίδι το έκανε ξανά. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα