Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αν μου πεις και τι είναι bandwidth θα συμφωνήσω και θα πέσω για ύπνο. Με δικά σου λόγια όμως. Όχι copy-paste. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Επικοινωνια επεξεργαστη με μνημη φιλε μου.Οπως καθε επικοινωνια εκαστωτε hardware υπολογιστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ok, μπορώ να αποχωρήσω. Πάω να στείλω sms στον επεξεργαστή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πάω να στείλω sms στον επεξεργαστή μου. το like είναι μόνο και μόνο για το ότι γέλασα μέχρι δακρύων με το ποστ σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Άσε τις φιλοφρονήσεις και πες τι είναι bandwidth να μορφωθεί και η νεολαία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γέρασα και δε τη παλεύω άλλο. Μου μένει να γελάω μη μου το κόβεις και αυτό. Φτάνουν οι περικοπές στη σύνταξη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γελάσαμε και απόψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γιατι δεν μας λες εσυ που τα ξερεις ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Bandwidth .... ελληνιστί Ευρος διαυλου..... κοινώς ταχυτητα μεταφορά δεδομένων μεταξύ πχ επεξεργαστή και μνήμης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γιατι δεν μας λες εσυ που τα ξερεις ολα..Δεν γυρνούν έτσι εύκολα οι στρόφιγγες της ιστορίας νέε μου. Θέλει κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εκανες μια ερωτηση τι ειναι το Bandwidth και σου απαντησα.Τι παραπανω θελεις φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εκανες μια ερωτηση τι ειναι το Bandwidth και σου απαντησα.Τι παραπανω θελεις φιλε μου? Μαλλον εγώ του απάντησα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Επικοινωνια επεξεργαστη με μνημη φιλε μου.Οπως καθε επικοινωνια εκαστωτε hardware υπολογιστη και εγω του απαντησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 και εγω του απαντησα Μονο που αυτό δεν ειναι απάντηση είναι γενικολογία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Η σύνθεση τελικά διαφοροποιήθηκε λίγο όσον αφορά τη μητρική και το τροφοδοτικό. cpu: AMD FX-8320 mobo: Gigabyte GA-970A-UD3 ---> Gigabyte GA-990XA-UD3 ram: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 gpu: Sapphire Radeon HD7870 psu: Thermaltake Berlin 630W ---> XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W monitor: LG IPS234V-PN.AEK PS 23 inch LED Wide Screen Monitor case: Zalman Z11 Plus Οι αλλαγές είναι με το πράσινο χρώμα, πήγα ένα μοντέλο μετά στη μητρική, αξίζει πιστεύετε? Δεν παίζει κανα θέμα ασυμβατότητας των μερών? Ότι είναι διαγραμμένο είναι όσα έχω ήδη παραλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα